Onnea USA (ja koko maailma)!

  • CatchMe

Maailmalta kantautui vaihteeksi hyviä uutisia. Aamukahvia hörppiessä lueskelin Hesarin uutista Obaman voitosta, joka sai ainakin minut iloiseksi.

Onko maailma erilainen 20.1.2009 alkaen?

Olen nyt aamun varhaistunnit fiilistellyt ja täytyy sanoa, että edelleen tuntuu hyvältä, toiveikkaalta.. ja vahingoniloiseltakin. Jenkeissä kaikki on mahdollista - se tuli osoitettua jälleen kerran (onneksi parhain päin). Vasta 47-vuotias Barack Obama nousi muutamassa vuodessa tuntemattomuudesta asemaan, johon päästäkseen moni (mm. McCain) on tehnyt töitä vähintäänkin tuplaten.

Syy hyvään mieleen ei johdu kuitenkaan pelkästään sodan (diplomatian lisäksi Obama on muuten ilmaissut halunsa uudistaa Yhdysvaltain asevoimia sanoen, että vahva armeija on tärkeä rauhan säilyttämisen kannalta ja ehdottaen armeijan miesvahvuuden lisäämistä 65 000 sotilaalla ja merijalkaväen 27 000:llä) ja rasismin vastaisesta vahingonilostani, eikä edes siitä, että yli 70-vuotiaan (toinen jalka haudassa linkuttavan) McCainin vanhakantainen aborttipolitiikka syletyttää. Vaikka suuriin muutoksiin voi laskea kuluvan aikaa enemmän kuin yhden presidenttikauden, on suunta kuitenkin oikeampi, kuin mitä se olisi ollut John McCainin voitettua.

Näissä tulevaisuudenuskoisissa tunnelmissa on kiva aloittaa työpäivä, joka tänään päättynee tapaamiseen virkavallan kanssa.

εïз

PS. (klo 18:30)

Uiddu. Sen kerran kun kirjoitan jotain asiallista asiaa, niin City päättää sitten piilottaa merkinnän.

Palaute lähetetty

Viestisi on välitetty eteenpäin.

Huom! Viestejä tulee huikea määrä päivässä, joten odota vastausta kärsivällisesti, äläkä lähetä samasta asiasta useaa viestiä – se vain hidastaa asiasi käsittelyä. Kaikkiin viesteihin emme valitettavasti ehdi vastaamaan henkilökohtaisesti.

Tuskin kukaan vastaa, mutta sainpahan jälleen luovan kirjoittamisen ilon :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus