Varo-varo-vasti.. ..ko?

  • CatchMe

Eräs tuttavani tapasi jokin aika sitten hieman erikoisissa olosuhteissa vastakkaista sukupuolta olevan ihmisen, joka jäi mieleen. Törmäsivät pari viikkoa ensimmäisen kerran jälkeen uudelleen tilanteessa, joka ei toistu (ei siis ihan Siwan kassajonossa tyyliin) ja vielä saman vuorokauden puolella pikaisesti kolmannenkin kerran. Ensimmäisellä kerralla tuttavani ja tapaamansa henkilö eivät keskustelleet keskenään, mutta toisella kerralla juttelivat yhteisestä mielenkiinnonkohteesta ja kolmannella kerralla (jolloin uusi tuttavuus tuntui viivyttelevän poistumistaan tilanteesta..) etenivät keskusteluissa kertomaan mm. työstään. Kun hän sitten oli poistunut, oli sivustaseuraaja kommentoinut, että "Se on selvästi sun, senkun poimit".

Koska hän vaikutti kiinnostavalta ja koska tuttavani tiesi hänen nimensä, selvitti tuttavani hänen puhelinnumeronsa ja kirjoitti viikko sitten tekstiviestin, johon sai vastauksenkin (pidetään yhteyttä nyt kun meillä on numerot -tyyliin). Mutta se jäi siihen.

Eilen illalla tuttavani tapasi hänet uudelleen. Tai itseasiassa meni paikkaan, jossa tiesi tapaavansa hänet. He juttelivat parin tunnin ajan niitänäitä harrastuksista ja muusta ja hän kertoi tuttavalleni mm. milloin on vapaalla seuraavalla viikolla ja tavallaan ehdotti tapaamistakin mainiten paikan, mutta ei tarkempaa aikaa..

Nyt tuttavani miettii kuumeisesti, että
a) onko uusi tuttavuus kovin ujo
b) eikö häntä kiinnosta lähempi tutustuminen
c) mahtaako hän olla varattu
d) onko jälleen iskenyt silmänsä seksuaalista vähemmistöä edustavaan kansalaiseen, kuten jo pari kertaa aiemmin?

Tässä vaiheessa ajattelin, että go-for-it, mutta sitten tuttavani esitti kysymyksen, johon en osaa vastata.. "Haluan tutustua siihen ihmiseen, mutta miten lähestyn olematta tungetteleva tai tyrkky?".

Olen huono neuvomaan, sillä olen itse ollut muutaman kerran tilanteessa, jonka jälkeen olen ajatellut, että taisin tehdä itseäni vähän liikaakin tykö. Ehkä se johtuu siitä, että mielestäni ihmissuhdeasioissa ei kannata turhaa vitkastella, vaan sanoa suoraan jos on kiinnostunut tutustumaan toiseen. Jotkut on vaan niin helvetin herkkiä ja tuntuvat ajattelevan heti avauspuheenvuoron(i) jälkeen, että "Tuo haluaa naimisiin - en ala!".

City on varmaan ihan väärä foorumi tämänkään asian selvittämiseksi; onhan tätä puitu jo ties kuinka monta kertaa keskusteluissa eikä asiaan ole tullut selvyyttä(?). Mutta mistä sen tietää? Ehkä tuttavani saa blogini kautta vinkin, josta voi olla hyötyäkin?

Sitäpaitsi täällä sataa lunta, on harmaata ja tylsää.

Kirjoitettaessa soi Junghans : Tik-Tak

2 kommenttia

CatchMe

24.2.2008 13:05

Hmm..
2. Puen päälle kuivapuvun?

:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:05

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus