WYSIWYG (cityelämäkerta, osa I - edited vol 0.1)

  • CatchMe

Aloitin tämän merkinnän viikko sitten, mutta se jäi kakkosprioriteetille ja keskeneräiseksi (kuten se on jäävä nyt ja aina). Tänään vaivaa tylsyys ja ulkona on kunnon syysmyrsky, joten törmättyäni Aaron36 avaukseen (18.10.2008) uudelleen, muistin aloittamani tekstin ja päädyin pohdiskelemaan vastausta laajaakin laajempaan, elämää suurempaan kysymykseen: Katsmee?

[LAINAUS Aaron36]
Onkos naita kaksi? Toinen CatchMe, aikonaan pehmea ja mieto puheissaan, ei ketaan loukkaavaa. Toinen Katsmeee...?
[/LAINAUS]

The One and Only

Minä olen yksi. Aina ollut ja aina (tai ainakin vielä tovin) tulen olemaan. "Lempinimiä" nikistä on vääntynyt muutama; Kätsmii on tavallaan transkriboitu (= puheen kirjoittaminen ääntämyksenmukaiseksi tekstiksi = tarkekirjoitus) ilman standardinmukaisia hakasulkeita. Kansainvälisen foneettisen aakkoston mukainen muoto on [kætʃmi:]. Muutama citytuttava kutsuu nimellä nappaamut, joka kuulostaa veikeältä varsinkin sen toisen sanomana :D Kirjoittaessa käytän itsekin joskus muotoa CMe, eli nimimerkkini "nimikirjaimia".

The Bright Side of the Moon

[LAINAUS Aaron36]
.. Sehan oli niinkuin kaunokirjallisuus!
[/LAINAUS]

Aaron36 kirjoitti myös aloituksessaan aikonaan pehmea ja mieto puheissaan. En nyt ehkä ihan niin pehmeä tai mieto kuitenkaan? Mielestäni olen aina tarvittaessa sanonut mitä ajattelen ja pitänyt kiinni periaatteistani, jonka mukaan pystyn myös perustelemaan sanomani. .. ei ketaan loukkaavaa .. Ei minulla ole ollut tarvettakaan loukata ketään (jos Aaron36 kommentillaan sitä tarkoitti?)

Alussa (tai paremminkin lyhyen alun jatkeena) jaksoin paneutua lähes jokaiseen kirjoittamaani asiakommenttiin (diibadaaba siis pois lukien). Vastasin usein hartaudella; tosissani ja liian pitkästi. Pohdin sanomaani, etsin olennaista ja mietin ennen kuin kirjoitin.

Joskus vuosi sitten huomasin (opin!), että sanomallani ei ole paskankaan vertaa merkitystä, joten jätin pohtimisen vähemmälle ja sen jälkeen olen kirjoittanut mitä sylki suuhun tuo (joka on päässyt kanssani keskusteluetäisyydelle ja -väleihin, voi tässä vaiheessa tehdä asiasta omat johtopäätöksensä).

The Darker Side

En minä ole muuttunut miksikään. Lopetin siis turhan varomisen (ja aloitin mm. kiroilemisen - hyi!), mutta mielestäni en vieläkään ole millään asteikolla mitaten ilkeä tai pahansuopa. Olen toki kirjoittanut muutaman (todennäköisesti alle kymmenen) kärkkäänpisteliään kommentin suoraa jollekulle yksittäiselle nimimerkille osoitettuna, mutta eikö niin kuulu tehdäkin, jos on jotain sanottavaa? Koska en missään muodossa nauti juoruamisesta, selän takana paskanpuhumisesta tai yleisestä loanheitosta, en oikein ymmärrä Aaron36:n keskustelun avauksen viimeistä "lausetta" Toinen Katsmeee...?, joka tuntuu viittaavan päinvastaiseen?

What you see is what you get?

Tänään näin, huomenna toisin.

[LAINAUS fransia]
Kaikissa meissä on kaksi puolta.
Elämän tilanteesta riippuu, kumpi tulee voimakkaammin esiin.
[/LAINAUS]

Kaksi tuskin riittänee, mutta siitä on hyvä alkaa. Kun aurinko paistaa, jaksan hymyillä, huomioida ihmiset ympärilläni ja rakastaa kaikkia. Loskanheitolla likomäriksi uitettuna tunteettomuuden kylmässä viimassa palelevana ei vaan jaksa.

Loppusanat ja (Bart Claessen - Catch Me)

(Jos olisin rekisteröityessäni voinut, olisin valinnut erään toisen nickin. Koska haluamani oli jo varattu, päädyin hetken harkittuani valitsemaan CatchMe'n.)

Wide awake a foulness falling in -
The sweetness of your heart keeps caving in

Reaching out to clear blue sky
Letting go the need to try
Better find a way into your arms

The distance is calling
Come catch me I'm falling
In silence this love will hide

The distance is calling

Falling like a stone in a sea of emotion -
The drowning is so sweet in a web of devotion

Reaching out to clear blue sky
Letting go I need to try
Try to find a way into your arms

Every-thing's perfect tonight
Every-thing's is bright in your eyes

The distance is calling
Come catch me I'm falling
In silence this love will hide

The distance is calling
Come catch me I'm falling
In silence this love will hide

Kirjoitettaessa soi Bart Claessen - Catch Me

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus