Yhteensattumia I

  • CatchMe

Kirjauduin Cityyn ja asetin samalla musakoneen metelöimään randomilla. Keskusteluissa Toni-Poni kysyi Oletko tyytyväinen tällä hetkellä vatsaasi? ja samalla kun luin otsikon, ilmoille kajahti Limp Bizkitin A Lesson Learned (löysin juutuubista vain pari surkeaa live-versiota), jonka sanoja jäin pohtimaan.

This pain
in my stomach
wont go away.
I assume
this is punishment
from all
the mistakes I've made.

Reagoin kaikkeen voimakkaan fyysisesti ja varsinkin vatsa on aikojen saatossa kärsinyt tekemisistäni, asioihin ja ihmisiin suhtautumisesta ja tunne-elämäni heilahteluista. Kun fiilis on katossa, tunnen perhosparven lentelevän vatsassani hyväillen siivenkärjillään ja kutkuttaen hymyyn ja nauruun - kaikki toimii kuin kello, kunhan muistan syödä ja juoda säännöllisesti..

Pahassa kroonisessa (työ)stressissä vatsa kääntyy kantajaansa vastaan ja lopettaa yhteistyön päiväkausiksi kipuillen varsinkin maanantaiaamuisin, kun pitäisi suoriutua.

Akuutissa (tunne-elämän) stressitilanteessa voin fyysisesti pahoin ja vaikka ei mitään oksennettavaa edes olisi, annan ylen. Ihan kuin keho yrittäisi poistaa pahan olon itsestään - kuvittelee pääsevänsä eroon mielenjärkytyksestä totaalityhjentämällä vatsan sisällön (maksan tuottamat sappinesteet mukaan lukien).

100 % Pain. (blogi 25.10.2008)
100 % Pain. (blogi 25.10.2008)

In a world where my actions
speak louder than words.
In a world where my actions
speak louder than words

Teot huutavat suoraa huutoa kun taas sanat jäävät tuskin kuuluvaksi kuiskaukseksi?

Mä meen yökkäämään.

PS. Sattumaa ei oikeasti ole.

Kirjoitettaessa soi Limp Bizkit - A Lesson Learned

2 kommenttia

CatchMe

25.10.2008 14:20

Toi mun oksennusrefleksi onkin "hassu" juttu. Voin vaikka lapioida verta ja suolenpätkiä tai mitä tahansa inhotusta, kunhan se ei haise (mun mielestä) liian etovalle. Olen selvinnyt aika monesta paskamaisesta tilanteesta oksentamatta, MUTTA voin melkein milloin vain ajattelemalla aikaansaada niin kamalan olon, että anna ylen.

Henkisen pahoinvoinnin aiheuttama oksetus on raivostuttavaa, sillä sitä en vielä ole oppinut säätelemään. Onneksi se (aniharvoin tullessaan) tulee aaltoina ja kohtaukset ovat suht lyhyitä. Pahaa se tekee silti aina.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus