Contour

Vähän harrastuksia, paljon töitä ja nukkumisesta on turha runoilla. Blogi on alkanut sinkkuuntumisen jälkeen ja varmaan loppuu kunnollisen naisen iskiessä.

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2014.
Seuraava

Tunnistatko itsesi ja kaverisi? 6.6 noin klo 20:30  1

Torin parkkipaikalla nuori nainen huutaa: "Mä haluun uutta munaa!", kaveri vastaa, "Pitikö tuokin sanoa ääneen".

En ihan tarkkaan kuullut mitä puhuivat sitä ennen, enkä varsinkaan mitä puhuivat sen jälkeen, koska olin juuri matkalla sen kaverin autolle joka oli heidän parkkiruutua etsimässä kun ääni oli kaikkein kovin.

Ei moiseen huutoon oikein voinut vastata mitään, paitsi nauraa sisäisesti partaansa ja kävellä ohi. Ei sillä etteikö koko kolmen tai neljän naisen populaatio olisi ollut viehätysvoimaa pullollaan ja etteikö heistä jokainen varmaankin olisi ollut hyvinkin tutustumisen arvoinen. Oli vaan kertakaikkisen väärä aika ja väärä paikka.

Joskus asioille ja tavaroille löytyy uusi koti hyvinkin helpolla. Aina niin ei ole. Tänään tein harkkolastin, jonka kaveri vei toivottavasti hyvään tarkoitukseen. Kun hän sitten palautti vaunun ja kysyi voiko sitä lainata huomenna rautakauppareissuun niin minun mielestäni voi, mutta kun nyt sattui olemaan se noin 30 metriä patikkaakin niin päätin sitten että säästetään nyt ainakin kilometrejä.

Valitettavasti tarpeelliset pätkät olivat pinossa alimmaisina eli sen 30 merin eteen joutui tekemään aimo annoksen töitä. Se ei olisi ollut mikään ongelma siihen aikaan päivästä eilen tai huomenna, mutta tänään oli sovittu ruokailu kaverini kanssa ja varsin hölmöltä tuntui ajella heti syönnin jälkeen pinoa purkamaan ja suihkun kautta takaisin sinne missä ei sit enää ollut naislaumaa huutelemassa uutta munaa.

Piti ihan vaan tehdä pieni kaivotiivisteiden vaihto. No kauhat oli lavalla, renkaannostimet kaivossa, kaivossa kansi päällä, kaivo kasattuna vaunun päällä, kone väärällä työmaalla ja lavettikin tietysti varattu.

Lopputuloksena oli että juuri kun kaivo oli kokonaan avattu tuli niskaan ukkoskuuro ja siihen asti kuiva ja kova savi muuttui pian upottavaksi mutavelliksi. Paikan kaunis nuori emäntä oli upea ilmestys vasta heränneenä, mutta ilmeisesti siinä vaiheessa kun rupesi ruokaa tekemään oli ladannut uuniin kahta laatua perunaa. Näin ollen ne pienemmät oli vähintäänkin kypsiä ja ne mitä oli toinen satsi juuri sopivia. Näin ollen, koska pihalla oli kaksi kuraista miestä piti saada ensin kaivoon renkaat, kansi ja pumpun syöttökaapeli takaisin paikoilleen oli paremmat ranskalaiset hukkuneet parempiin suihin siinä vaiheessa kun pumppu pärähti pyörimään. Ruoka oli silti hyvää.

Ketunpojalla ei taida olla kovin pitkä elinaikaennuste. Jos pentu ei tajua autoa väistää ja ruokailee tiellä niin kyllä siinä pimeässä kurvissa viimeistään jonkun raskaamman ajoneuvon perävaunu tekee ketusta pannukakun. Minä sain sen väistettyä, mutta jos joku olisi tullut vastaan keskiviivaa nuollen, en tiedä olisiko pystynyt pysäyttämään ajoissa. Kotikissaa pienempi kettu hukkuu aika hienosti tienvarsiheinän sekaan.


Minne lapion kadotit  1

Oikeastaan mikään muu kuin kattoristikoiden laitto ei tänään mennyt suunnitelmien mukaan. Kaapeliojalla tuli kallio vastaan, apulainen joutui käymään autokaupoilla, maali oli ihan läpikuultavaa, kanto petti jalan alta, kädet on sen johdosta naarmuilla.

En ymmärrä mitä valuporukalla ja betoniautojen kuskeilla on ollut mielessä. Ylijäämäbetonia varten oli paikka odottamassa seinän 3 jatkeella, sen sijaan ylijäämiä oli seinien 1 ja 2 vieressä sekä valitettavasti myös naapurin puolella.

Konetta työmaalta siirtämään piti lähteä ja lähdinkin, mutta päivä ei meinannut riittää, koska suurella vaivalla tekemäni lapio oli pudonnut kyydistä keskelle ei mitään. Tunnearvoa oli sen verran että uhmasin hyttysparvia ja kävin sen sieltä etsimässä. Onneksi kaivinkoneen jälki poikkeaa ajokoneen kuviosta.


Mihin silmänsä laittaa  1

Ehkä päivä ei ollut kaikkein kuumin ja kaunein, mutta kostea se oli kuitenkin. Seurasin sivusilmällä kuinka nainen ulkoiluttu koiraansa siinä muutaman kymmenen metrin päässä työmaastani ja olisi saanut minun puolestani tulla toisellekin puolelle aitaa piipahtamaan.

Seuraavan aidan takana seurattiin mielenkiinnolla kuinka naapurin parkkipaikan jatketta tärytettiin. Täryttäjä ahkeroi oli silminnähden kuumissaan tummissa vaatteissaan. Täryttäjä vei sitäpaitsi yhden koiranulkoiluttajan huomion sen verran perusteellisesti että ainakin kolmesti kävelytti hurttansa samasta paikasta viiteen tuntiin- joko koiralla oli ummetus tai sitten oli useampi samanlainen koira joita ei voinut samanaikaisesti pihalla käyttää.

Onneksi ei sentään ollut ihan mahdottomasti paljasta pintaa kun kuitenkin tarkoituksena oli jättää rakennukset pystyyn ja kaapelit ehjiksi.

Huomenna jatkuu helle- älkää siis laittako liikaa vaatetta päälle.


Tankkejako  1

Ilmeisti lippujuhlapäivän kunniaksi liikenteessä oli aika paljon ajoneuvoja maastoväreissä ja tietysti miehiä maastopuvuissaan. Toki kai siellä joukossa saattoi joku nainenkin olla.

Tankkia olin itsekin katsomassa, mutta kotiin pääsi hyvissä ajoin ennen neljää.

Ilmeisesti eilen uutisissa kerrottiin rauhanturvaajien kuntouttamisesta. Varmaan ihan hyvä idea tuotiin esiin. Valitettavasti esiin on tullut myös pieniä epäkohtia.

Toki itsekin ne vakuutusehdot luin, mutta oletus oli että jos jotain sattuu niin vakuutukset ovat kunnossa vaikka joutuisi kuinka pitkäksi aikaa hoitoon.

Itse satuin varusmiesaikana kertaalleen paikalle kun toisen yksikön varusmiehellä oli vartiossa napsahtanut päässä ja taas toisaalta en ollut paikalla kun tupakaveri napsautti muutaman männyn ajoneuvolla poikki.

Ensimmäisen tapauksen johdosta ei kohdalle osunut mitään hengenhoitoa, mutta toisen tapauksen johdosta kyllä. Saattoi jopa olla että nuo tapaukset tapahtuivat samana päivänä ja kaatosuunnasta johtuen ilmassa oli suuronnettomuuden ainekset.


Kohtaamisia hedelmäosastolla ala abc  1

Hakukoneella oli tänään känkkäränkkäpäivä. Etsin parhaani mukaan osoitetta ja sitätähän ei sinne umpimetsään tietenkään ollut. Koska tie oli aika suoraviilainen en kaivannut ajo-ohjetta alkupätkälle, vaan loppuosalle ja jos mahdollista niin jonkinlaista karttalinkkiä.

Ilmeisesti joku spämmisuodatin aktivoitui, koska en sitten lopulta saanut ohjeen toista päätä siirrettyä kartalla oikeaan kohteeseen vaan kuukkeli alkoi herjaamaan ja pyytämään kirjoittamaan jotain piilosanaa.

Päivän päätteeksi palasin keskeltä ei mitään aina auki olevaan kauppaan. Kello oli jotain 21:40 ja kolme tai neljä kertaa kaupan kiertäneenä tajusin vieressäni olevan vanhan luokkkakaverin tervehtivän- en tiedä kauanko ehti siinä olla.

Hänen peräänsä tulleella nuorella naisella oli selvästi joku ongelma punnituksensa kanssa, vaikkei ostos ollut yhtä banaania kummempi. Luokkakaverini olisi ehkä näppäränä poikana kertonut missä vika on, mutta nainen valkoisissa vaatteissaan sai lopulta lappunsa.

En tiedä mihin hedelmävaakojen painikkeet perustuvat- niissä kun voi olla ihan mekaaninen kytkintekniikka tai jotain sellaista missä ei ole liikkuvia osia. Jos oli jotain muuta kuin mekaaninen niin oliko naisella vaan niin hellä kosketus ettei kone tunnistanut kolmella ensimmäisellä yrityksellä ollenkaan.


Tuttu kasvo ja vieras ohjelma  1

Kuvakommentti- no ihan kiva että tuli yksi sellainenkin. Pitäisikö vielä todeta että mun kuviani ei ole keinotekoisesti parannettu tai muutettu. Yhdessä kuvassa lukee että se on kamerakännykällä sumennettu, mutta vain siksi kun sitä ei ollut olemassa digitaalisena.

Varmaankin viime vuoden joulukuussa kirjoitin että pitäisi ehkä asioida useammin eräässä tietyssä liikkeessä- siis muistaakseni ostoslistalla oli jonkinlaista suojaputkea, punaista tai keltaista.

No ei ollut viime vuonna vaan 6.2 ja tänään on 2.6
http://www.city.fi/blogit/2396/aamunouto/126012

No nyt se myyjä taitaa olla kaiken kansan pällisteltävänä jossain ohjelmassa jonka yhtään jaksoa en ole katsonut alusta loppuun. Ohjelmaoppaassa vaan kiinnitti huomion.

Muuten tänään ei tapahtunut mitään erikoista. Sain nurmelta isoimmat kannot kiskottua, loput maat levittyä, betonikannen aukon päälle umpikannen ja umpikanteen timattilaikalla tyrnin tyhjän ruukun mentävän tarkistusaukon. Huomenna valavat lattian ja oletettavasti torstaina nostavat ristikot paikoilleen. Hormista ei kukaan tunnu tietävän vielä mitään.


Mikä hiton flirtti  1

Onko tähän Cityn palveluun laitettu uusia ominaisuuksia? Jos se on kauankin ollut olemassa niin täytynee katsoa peiliin ja todeta että en ole moista toimintoa huomannut.

20 jalkaa pinnan alla

Aamupäivän ohjelma meni ok siitäkin huolimatta että kuudesta uppopumpusta vain kaksi jaksoi nostaa.

Iltapäivällä olikin sitten ohjelmassa olka-akselin entisöinti. Todennäköisesti kaikki paikat keulasta vetokoukkuun asti hajoavat tuota ennen- siis edellyttää tietysti säännöllistä rasvausta.

Kun veilä keksisi mikä saa vaihteiston pitämään ylimääräisiä ääniä.


Seuraava