Everything is going to be alright

  • 3001Europa

Maailma pelastuu ja ihmisillä on hyvä olla. En ole nähnyt tällaista kirjoitettavan lehdissä mutta nyt se on kirjoitettu olevaiseen.
Vaikka tämä maailmamme voi näyttää isolta niin se on pieni. Se on hyvin pieni. Se on niin pieni, että suuriksi kuvitellut ongelmamme ovat hallittavissa. Meidän ei sentään tarvitse pelastaa koko galaksia...ja ongelmamme ovat pääsääntöisesti itseluotuja. On hyvä muistaa, että olemme kaikki luojia. Luomme ihmisiä, jotka luovat maailmaa joka päivä. Voimme myös luoda maailman, jossa ihmisillä on hyvä olla.

Maailmankaikkeuden tärkein energia on tietoisuudessamme. Miten käytämme sitä on jokaisen päivittäinen päätös. Aikamoista kosmista pilkkaa on käyttää sitä elämän edellytysten tuhoamiseen. Hyväntahtoisesti haluaisin uskoa, että kysymys on vain tietämättömyydestä ja väärinkäsityksistä. Jos näin ei ole, niin sitten kyseessä on jo vakava kosminen ongelma, jossa tietoista kenttää käytetään tietoisesti väärin. Jospa tällaiseen - sanoisinko kosmiseen sairauteen - löytyisi myös kosmiset lääkkeet. Don't worry :)

Maailma voidaan pelastaa. Tietoa, taitoa, älyä, viisautta ja resursseja on siihen tarkoitukseen yllin kyllin. Vain kollektiivinen tahto ja tietoisuus on heikko (heikko tai olematon quantum entanglement). Ei liene epäilystä siitä, että jos maailman tila arvioidaan niin huonoksi, että nykyisen kaltainen kehitys johtaa ennen pitkää katastrofiin, niin on syytä ottaa maailman pelastaminen vakavasti. Voi olla, että epäilijöitä on runsaasti - siis sellaisia ihmisiä, jotka ajattelevat, että tämä on "lässytystä" eikä se koske häntä. Tässä hän erehtyy. Monet ihmiset ovat viehättyneitä materiasta. Onhan myös "virallinen ideologia" materialismi. Kaikki aistimme näyttävät todistavan, että materia on todellista ja ensijaista - mutta tässä vaiheessa huoneeseen astuvat myös Ms.ja Mr. Quantum. He kertovat, että aistisi eivät kerro sinulle koko totuutta. Heidän maailmassaan ensisijaista on energia..ja tietoisuus...He seuraavat sinua kaikkialle ja takaavat, että sinä vaikutat. Kaikki eivät vielä ymmärrä, että tähän ovat syynä ihminen ominaisuudet kvanttifysikaalisena olentona. Sinä vaikutat joka päivä ja kaikkialla missä olet ja asioissa, joita ajattelet. Sinun täytyy vain tiedostaa maailman ja olevaisen todellinen luonne niin vaikutuksesi on vieläkin tehokkaampi. Olemme kaikki samassa kentässä, jota säätelevät kvanttimekaniikan säännöt. Kun hallitset energiaasi vaikutat kenttään...

Ehkä planeetallamme on joku joka voisi kertoa ihmisille totuuden elämästä. Ei minkään sortin poliittista totuutta vaan aivan tieteellisesti ja transparentisti. Pystyykö siihen kukaan. Ei ajaen jonkun henkilön tai jonkun poppoon intressejä vaan avoimesti kertoisi "juurta jaksaen" minkälainen todellisuus on elämän "takana" . Tätä tietoa on olemassa netissä mutta voi olla vaivalloista etsiä sitä eri lähteistä. Tässä kuitenkin yksi linkki ja yksi yritys: kuuluisan kvanttifyysikko Erwin Schrödingerin näkemys aiheesta "Mitä on elämä" What is life? (kirjoitettu toisen maailmansodan aikana)
whatislife.Stanford.edu/LoCo_files/What-is-Life.pdf

Kirjoitettaessa soi Dirk Ehlert - Stargazer

8 kommenttia

Franny_Berry

26.10.2014 23:45

Kuulehan nyt Watson! Me ollaan TAAS ajateltu samaa asiaa samaan aikaan! :) Mie menin kuitenkin hippasen pidemmälle ja ihmettelin tuota samaa asiaa koskien juuripa tuota "jonkin sortin poliittista totuutta" ja asioiden turhaa sotkemista olevaiseen.... Oot sie kyllä niin mahtava!

Kiitos <3

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

3001Europa

27.10.2014 19:33

Vau! Great! Sanonta todellisuus on tarua ihmeellisempää taitaa pitää paikkansa :) ja tietenkin telepatia... vai lieneekö kyseessä "quantum entanglement"...Thanks Sherl...Franny!

Franny_Berry

31.10.2014 23:58

Onhan se jo huomattu, että olemme samassa kentässä ja myös kvanttisidonnassa, eikö dear W :)

Mutta hei, vahvista hieman, kun meinaan hieman horjua. En tiedä, mistä on tullut näky, ettei tämä pääty hyvin. (Noin ensi alkuun siis päättyy huonosti, ennen kuin päättyy hyvin.) Joten, eikö se näkymätön energialiike ja double slit experimentiin perustuva pienen tason teko ole tärkeämpi työkalu muutokseen kuin edestakaisin haahuilu fyysisesti? Toisin sanoen, jos olen väsynyt taistelemaan tuulimyllyjä vastaan näkyvällä toiminnalla, ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa, jos se tietoinen ajatus (teko eli vaikutus ja kausaliteetti) on kuitenkin suunnattu parannukseen?

3001Europa

27.10.2014 19:48

What a coincidence! Siis tää on aivan mieletön yhteensattuma...en kuunnellut Marleyta vaan Ehlertin Stargazeria mutta mieshän oli kuin olikin tehnyt siitä biisin ja tosiaan sama otsikko! Mähän sanoin, että maailma on pieni...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

3001Europa

2.11.2014 14:20

Thanks Franny :) Samassa kentässä ollaan ja siinä jo koettu keskinäinen kvanttisidontamme tapahtuu :) A priori loogisesti ajateltuna kaikkien ihmisten kesken toteutuu kvanttisidonnan vaikutuksia, koska pohjimmiltaan (at fundamental level) olemme kaikki syntyneet samassa kosmisessa kohdussa. Se luo perustan ihmisten keskinäiselle ja ihmiskunnan ykseydelle. Olemme pohjimmiltaan kaikki yhtä. On myös hyvä huomata yksi "pieni juttu": maailmankaikkeuden tärkein energia on tietoisuudessamme, jossa tämä tunne ykseydestä syntyy ja se energia on myös osallinen maailman pelastamisessa. Tunne on tärkeä ja se vahvistaa itseään.

Olet oivaltanut asian enkä yhtään ihmettele...Tietoiset ajatukset ja pienet teot muuttavat maailmaa. Lukekaa Erwin Schrödingerinne...maailmamme muutokset tapahtuvat kvanttitodellisuudessa. Ajattelepa vaan, että todella pieni "teko" voi olla esim. ulkopuolisen pikkiriikkisen alkeishiukkasen aiheuttama mutaatio, joka aiheuttaa epäjärjestyksen solun dna:ssa elektronien maailmassa ja katso: kohta uusi laji jo tallustelee tai ryömii planeettamme pinnalla...Kukaan ei edes näe sitä mutaatiota ja maailma jo muuttuu...Vallitsevan biologisen teorian mukaan nämä pienet teot (sanoisinko kvanttiteot) ovat synnyttäneet kaiken elollisen, minkä näemme. Myös ajatus on kvantti-ilmiö ja olemmehan siis samassa kentässä...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Franny_Berry

2.11.2014 23:21

Kiitos! Luonnollisestikin näin ajattelin, mutta... joskus kaatuu päälle :) (ymmärtänet) Yritin kyllä lukea tuon linkkaamasi "What is Life" - tai siis luinkin - mutta voi olla että olin liian väsynyt keskittyäkseni kunnolla. Ymmärsin kuitenkin tuon mutaatiojutun ja sen pienen muuttujan tärkeyden! Tai oikeammin mehän lienemme jo joskus puhuneet tuosta mutaatiosta ja kuinka se on kaiken edistyksen perusta (muistaakseni Jormasta -bloggauksen kommenteissa)... :)

Kiitos.

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus