Intelligent design by...

  • 3001Europa

Eräänä kauniina kesäpäivänä Maapallon erään pohjoisen valtion eräs uskovainen ministeri otti kantaa julkisesti. Hieman sen jälkeen samaisen planeetan kuuluisin ateisti evoluutiobiologi huomasi informaatiovirrassa tämän kannanoton ja kuuleman mukaan välitti tämän informaation naamasivullaan maailmalle.

Ensimmäinen uskoo jumalaan elämän luojana ja jälkimmäinen pitää mahdollisena, että universumissa on ennen ihmistä - luonnonvalinnan kautta (huom.) - syntynyt vieras äly (sivilisaatio), joka on saattanut tehdä Maapallon elämän (tuonut elämän siemenet Maapallolle). Hm...hän uskoo, että elämällä voikin olla luoja mutta ei jumala vaan alien. Pick and choose...Siis vaikka sellainen alien-leffojen pahis tai jokin muu örkki...vai olisko se alien sittenkin kaikkia rakastava alien ikään kuin luonteeltaan...Hm...siitä hän ei lausunut käsitystään mutta tiedemieheltä aika rohkea kannanotto, jonka voi kuulla ja nähdä youtubessa. Ehkäpä miehellä on salaista tietoa Maapallon ulkopuolisesta älystä...
Kyllähän tiedemiespiireissä pidetään aika varmana sitä, että ihmiskunta ei ole ainoa kosminen äly mutta kuinka moni rohkenee pitää mahdollisena, että alienit ovat luoneet Maapallon elämän. Kyseinen tiedemies tuntee varsin hyvin elämän koodit ja tietää, että niiden syntyminen on varsin aikaa vievää ja vaikeaa. Mutta kukaan tiedemies ei tiedä miten se tapahtui konkreettisesti "from atoms and molecules to cells and minds", joten niinpä ateisti evoluutiobiologi voi tarjota ratkaisuksi myös "intelligent design by aliens". Miltä tämä ihmiskuntamme ja yhteiskuntamme näyttäisikään, jos meillä olisikin luoja mutta ei jumala vaan alien - superälykäs vieras elämänmuoto. Ainakin tiedämme mitä jumalan palvonta tarkoittaa mutta mitä alienin palvonta voisi tarkoittaa ja palvoisiko joku alienia luojanaan...Sitä en osaa kuvitellakaan...Miten älykäs se saattaisikaan olla - vanhat Maapallon sivilisaatiot olisivat pitäneet sellaista elämänmuotoa jumalana mutta tuskinpa nykyihminen vai mitä... Tai ehkä jotkut - riippuen tietenkin siitä mihin se vieras äly pystyy...Jos superhyper älykäs ja ankara alien ilmaantuukin niin rupeekohan se tiedemies palvomaan sitä luojanaan...Tämä alien disclosure on vain ajan kysymys - uskoisin :) - ehkä joku saa evidenssiä uskonsa puolesta tai joku toisen uskoa vastaan. Ehkä se ei häiritse arkeamme ollenkaan mutta nyt jo sänky kutsuu unten maille...Kauniita unia kaikille cityläisille :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus