Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2008.

hyvyyksiä, syvyyksiä  1

Tänään minulle tarjoiltiin fetasalaattia, johon aurinkokuivattu tomaatti antoi kivan säväyksen. Jälkiruuaksi vaniljajäätelöä ja mustikoita.

Slurp.

Huomista odottaa jääkaapissa lohi päästäkseen uiskentelemaan pastakastikkeeseen. Jälkkäriksi mantelikakku.

***

Herkuttelua. Hemmottelua. Hierontaa. Hellyyttä. Hyvittelyä.


kulttuuria, kulttuuria  1

Kansallisteatterin Villisorsasta Sivuraiteelle.

***

Ibsenin näytelmä eilen oli ajatuksia herättävä ja kyyneleitä kirvoittava, vaikka seuralainen moittikin sen ennalta-arvattavuutta.

Idealismi ja moralismi eivät aina ole hyveitä. Fakkiutuneina ja liiallisina ne voivat aiheuttaa enemmän tuhoa kuin hyvää - hyvistäkin tarkoitusperistä huolimatta.

Hyvä muistutus myös itselleni.




Sää  1

Viime aikoina on ollut yhä kirkkaampaa. Luvassa on aina vain aurinkoisempaa. Taivaalla leijailee konkretisoituneita vispipuuron värisiä hyväilynpehmeitä unelmien hattaroita. Silmut puhkeavat ja violetti orkidea kukkii kukkimistaan. Aaveet haihtuvat sumun lailla vaatekaapin koiperhosten kera. Jotakin uutta, jotakin vanhaa uudessa järjestyksessä. Matkustimme kuuhun ja Eiffel-tornin juurelle suudellen. Käsi kädessä, onnenkivi kädessä.


Kinesteetikko  1

Olet nautiskelija, joka osaa iloita elämästä kaikilla aisteillaan. Rakastat iloisia yllätyksiä, eikä intohimoiseen luonteeseesi kuulu harmaasävyjä. Olet utelias ja kokeilunhaluinen ja rajat on mielestäsi tehty rikottaviksi. Suhtaudut asioihin emotionaalisesti ja reagoit stressiin koko kehollasi. Sydämesi saatetaan hyvinkin valloittaa vatsan kautta. Osaat järjestää upeita juhlia ja pidät ystävistäsi ja läheisistäsi hyvää huolta. Inhoat kapeakatseisuutta ja turhia ennakkoluuloja. Ystäväpiirisi on värikäs ja laaja.

Sinun seikkailusi on laadukas ruoka & viini -matka kulinarismin kehtoihin. Nautiskele kuvan kauniiden maisemien ympäröimänä viinejä niiden omilla synnyinseuduillaan tai astu ennen maistamattomiin maailmoihin vaikkapa Thaimaan ja Kiinan ruokakulttuurien kehdoissa.

http://www.mtv3.fi/helmi/viikonvaihde/unelmistatotta/osallistu.shtml?636471


Hyvästit aaveille  1

Intuitio - "Vain tätä hetkeä varten vapautan ajatukseni antaen niiden vaeltaa minne ne haluavat. En ole kiintynyt näihin aaveisiin. Minua liikuttaa suurempi vaikutus, oman vaistoni voima. Olen valmiina vastaanottamaan näitä viestejä, ajatusten voimakkaita pohjavirtoja. Otan tietoa näistä vaikutusvaltaisen syvistä vesistä, kiitollisena niiden ohjaavasta kädestä. Nämä lahjat alitajunnalleni ovat perusta oikealle toiminnalle elämässäni."


Kiveni, lintuni  1

Tien päällä, matkan varrella sain lahjaksi onnenkiven. Sodaliitin.

***

SODALIITTI

Väri: sininen, kellertävän- tai harmaanvalkoinen.

Kuvaus: Lasikiiltoinen, läpikuultava tai -näkymätön mineraali, jota esiintyy muun muassa juoni- ja laavakivissä. Nimi sodaliitti viittaa mineraalin korkeaan natriumpitoisuuteen (sodiumnatrium).

Esiintymät: Australia, Brasilia, Italia (Vesuvius), Namibia (Windhoek), Kanada (British Columbia, Ontario), Kolumbia, Saksa, Tanska (Grönlanti), Venäjä, Yhdysvallat (Maine).

Voima: Sekaannusta poistava sodaliitti tasapainottaa mielen ja rauhoittaa ajatusvirran. Se vahvistaa myös intuitiota ja auttaa meitä näkemään fyysistä näkymättömyyttä sekä ennusunia. Fyysisellä tasolla sodaliitti on umpierityksen kivi, joka taistelee myös säteilyä ja unettomuutta vastaan. Otsachakra.

Muuta: Logiikan ja vaiston yhdistävä sodaliitti on eräs horoskooppimerkki neitsyen sekä jousimiehen onnenkivistä.

Kivivinkki: Kiviterapia suosittelee sodaliittia ympäristön energioille herkille ihmisille, eritoten sähkömagneettisesta saasteesta kärsiville.

***

Perillä rastas liversi tervetulotoivotuksen.