Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2009.
Seuraava

Live for each other  1

Päivä meni valokuvaten. Toivottavasti myös voimautuen. Välillä herkuteltiin. Söin limehyytelökakkua. Nam.

Illalla kävin saliohjauksessa. Katsottiin liikkeitä olkapäälle. Löysin uuden lihaksen: epäkäslihaksen! Kuminauhajumppa tuntuu toimivalta.

Väsyttää vain. Olen nukkunut taas ihan liian vähän viime aikoina. Tarvitsen unilomaa.

Yogi-teetä - olen ihan koukussa siihen - ja sitten nukkumaan iltaFrasierin jälkeen.


Käsi kädessä  1

Lähdin aamulla aikaisin liian vähäisten unien jälkeen. Jäit vielä nukkumaan. Käsi työntyi esiin peiton alta. Se oli kaunis. Rakas. Muistan, kun tapasimme ensimmäisen kerran ja ensimmäisenä kiinnitin huomiota käsiin. Nyt katson kättä ja hellyyden aalto pyyhkäisee ylitseni. Se vain on täydellinen. Vahva, voimakas. Suuri koura - kaunis sellainen. Se on käsi johon tarttua. Olla käsikkäin.



Juhlatx2  1

Juhlintaa cross kitchenin merkeissä. Antilooppia Etelä-Afrikasta, bataattia Etelä-Amerikasta, punaviiniä Australiasta, kermaista metsäsienikastiketta alkuperänä Hakaniemen tori. Taivaallisen herkullista.

***

Puhelinshoppailua. Ei minulla ole liian pitkät kynnet, puhelimet vain ovat huonoja. Mutta ehkä Express Music kosketusnäytöllä toimisi.

Kissanpuukin on nyt viimeistelty, toivottavasti karvapallot ottavat sen omakseen.

Kevätjuhla. Kuohuviiniä, mansikoita ja vaniljarahkaa. Kuminauhajumppaa kumimekossa.



Se lentää sittenkin!  1

Tämä on ollut aurinkoinen viikko.

Olen ahertanut koko viikon ja noussut aikaisin. "Palaveroinut" ja käynyt fysioterapeutilla oppimassa tällä kertaa istumista. Se on, jos mahdollista, vieläkin vaikeampaa kuin seisominen. Ainakin, jos sattuu olemaan kääpiökokoinen ja tuolit liian isoja jalkojen heiluessa tiiviisti maanpinnan yläpuolella. Mutta lentokoneessa olen sopivan pieni.

Vaihdoin viallisen nimpparihelikopterin uuteen, toimivaan sellaiseen. Se lentää sittenkin! Myyjä kysyi, ei kai lahjan saaja itkeä tihrustanut. Ei sentään, iso mies kestää isommatkin takaiskut, mutta entä jos kyseessä olisi ollut pienempi mies.

Ostin uutta kissanruokaa ja sekin pikku ahmateille maistui. Meikkejä ja päärynäntuoksuista meikinpuhdistusainetta alesta. Lisää Yogi-teetä, johon olen aivan hurahtanut. Nyt myös uusia makuja Calming ja Bedtime.

Salilla on treenattu ahkerasti ja töitä painettu kiitettävästi. Rambollakin sivistin itseäni yksi ilta - ja sehän oli hyvä! Alkuviikosta kahlattiin rapakoissa nilkkoja myöten vuotavissa talvikengissä. Mutta nyt, nyt minä heitin ne roskiin! Kesä saa luvan tulla, sillä korkkarikausi on nyt virallisesti avattu, kun taas voi taittaa pitemmät matkat pyörällä. Ensi viikolle varasin hiustenleikkuuajan. Haluu uuden kesätukan!

Työhuoneen jakava kollega on hassu. Jaksaa aina kysyä olenhan muistanut ottaa avaimen mukaan. Sellaisia ne isit on. Puhua pälpätetään vähän liikaakin. Mutta onneksi minä olen usein "iltavuorossa" ja hän perheellisenä "aamuvuorossa" 8-16.

Hyviä keskusteluita on ollut tällä viikolla muutenkin. Edistysaskeleita.

Tänään kuului hyviä uutisia myös rahoitusrintamalta. Tekisi mieleni nostaa malja seuraavan viisivuotiskauden kunniaksi, mutta ehkä jätän sen viikonloppuun.


Seuraava