Hyvä päivä

  • hokkupii

Heräsin aamulla ennen aikojani lehtipuhaltimen ääneen. Yli-innokas talonmies siellä taas vauhdissa ja tulee olemaan vielä monta monituista kertaa. Miksi ihmeessä niitä lehtiä pitää puhallella pitkin syksyä - paitsi ehkä kasoihin, joihin voi hyppiä.

Aurinko paistaa ja ulkona iskee mielihalu hyppiä lehtikasoihin, mutta tyydyn kuvaamaan.

Wissenarbeit macht frei -teksti oli maalattu yli ja jäi kuvaamatta. Stop töhrylle -kampanja ilmeisesti täälläkin. Mutta joskus ne töhryt ovat tosi hyviä. Miksi ilmaisia tilataideteoksia kaupunkikuvaa elävöittämässä ei voisi hyväksyä. Mutta eiväthän päättäjät hyväksy ilmoitusten liimaamistakaan. Stop pöljäilylle -kampanja olisi parempi idea.

Päivän kaksi tärkeää puhelua edistivät asioita. Toinen oli erittäin onnistunut, toisen uutiset ikävämpiä. Mutta asiat ovat hoidossa.

Mukava pikaviesti valaisi auringon lisäksi päivää. Pikaviestejä voi siis olla muunlaisiakin kuin vain vonkausyrityksiä, joissa kerrotaan mittoja ja muita speksejä tai kysellään typeriä.

Aurinkoa. Lämpöä. Värejä. Vaahteranlehtiä. Syksy on parasta aikaa. Valokuvausta. Puheluita. Kynttilöitä. Kiinnostavia ja ajatuksia herättäviä esitelmiä. Onnistuneita palavereita ja keskusteluita. Hyvää ja kannustavaa palautetta. Lempisarjoja. Ei mitään syytä pilata päivää, antaa minkään pilata päivää.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus