matkakuumeilua

  • hokkupii

Aamu/päivä

Jänskättää, pyörin väkkärää, enkä saa oikein mitään aikaiseksi. Tätäkö se matkakuume on. Ainakin krooninen matkallehinku minulla on. Haluaisin nähdä kaiken! Ehkä tällä reissulla, kahdessa viikossa, kerrankin ehdin rentoutuakin, enkä vain ympäriinsä haluten nähdä kaiken, kun nyt kerrankin on mahdollista ja pääsee.

Vai oliko se matkakuumetta, kun eilen kivikovaa jälkiuunileipää leikatessa leikkasin melkein peukalon irti. Veri valui ja melkein kyyneleetkin, kun iski pelko siitä, ettei nyt pääsekään uimaan Karibianmereen. Onneksi tuhot eivät olleetkaan niin vakavat kuin ensinkäkemältä veren määrästä pääteltynä vaikutti. Minä haluan uimaan! vaikka en yleensä mikään uimamaisteri olekaan, niin nyt haluan.

Läksiäisiksi suomiruokaa: perunamuusia ja maksaa. Ettei ainakaan ihan heti iske koti-ikävä.

Ilta/yö

Raskasta tämä reissuun lähtö. Ihan kuin olisi isompikin perhe lähdössä matkoille. Jos nyt menisi nukkumaan, ehtisi nukkua jopa neljä tuntia ennen herätyskellon soittoa. Mutta minä juon nyt kamomillateetä ja syön iltapalaa. Eipähän tarvitse sitten syödä aamupalaa, eikä siihen aikaan nyt muutenkaan ole nälkä. Toivottavasti kaikki on nyt mukana, ainakin passi ja lompakko - sen hammasharjankin saa paikan päältä tarvittaessa!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus