Ultima Thule

  • hokkupii

Viimeinen käyttöpäivä meni jo. Vai menikö? Ei sitä ollut merkitty muualle kuin minun mieleni kalenteriin. Oliko se todella parasta ennen päivämäärä? Ei, ei se sitä ollut. Vielä ei ole liian myöhäistä.

Päämäärä ja sille päivämäärä on asetettu. Uudelleen. Ja se on tiedossa. Siihen mennessä on parasta tapahtua, parasta päätyä päämääriin tai on asetettava kokonaan uudet. Se on lupaus itselleni. "Ei" tyhjille sanoille, lupauksille ja fantasioille, "kyllä" teoille, toiminnalle ja muutokselle.

***

Jotkut askeleet ovat isoja otettavaksi, mutta eivät liian isoja, eivätkä mahdottomia. Jotkut jutut ovat pelottavia ja vaikeita tehdä, mutta ei virheen pelossa voi elää. Virheet voi vain tehdä, sillä muuten elämä jää elämättä. Joskus on uskallettava yrittää silläkin uhalla, että pieleen menee. - Mutta samaa asiaa ei kannata toistaa loputtomiin. -

Joskus kyse on vain uskalluksesta ja tahdosta. Hyppy tuntemattomaan elämän kannateltavaksi voi olla se paras hyppy. Tahdotko hypätä?

2 kommenttia

Leccare

26.8.2008 18:12

*pohdiskelee massansa ja hyppäämisen yhteensopivuutta*

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:56

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus