Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2006.

Ja jälleenkerran nostan esiin käytöstavat...  1

... Kuinka jotkut pässit kuvittelevat kouluttamattoman oppivan työn alle viikossa täydellisesti ja jos ei osaa hommia leimataan idiootiksi?

Eikö se vaan ole parempi tehdä kaikki mahdolliset mokat näin alussa? Vaikka yhdessä ryppäässä ja hiukan ositeltuna erikseen? eiks jeh?

Jos muutaman mokan tekee, niin eihän se ole maailmanloppu?

VAI MITÄ KOLLEGAT?

Mikä niitä juoruilijoita vaivaa...

Kuten Haidi tokaisi kun kerroin tapahtuneesta: "Ei nyt muutama moka mikään elämän ja kuoleman asia ole. Kyllä tuo johtoporras ymmärtää virheiden olevan inhimillisiä, mutta osa myyjistä/optikoista tekee jostain syystä aina ison haloon asioista..."

HA!

Mullakin on huonoja päiviä saatana!

*puristaa lujasti mehutölkkiä kourassaan ja siemaisee silloin tällöin villi pilke katseessaan aimo hörpyn mehustaan*

Olkaa te vaan niin "whitun täydellisiä"...


suck it baby, suck it!!!  1

Tee mun edessäni on jo jäähtynyt.

Oon saannut mahtavan tarjouksen jossa voisin tienata lisää rahaa, mutta arvelluttavalla keinolla.

No jaa.

Alastonkuvia.

Jälleen kerran tälläinen tarjous ja himo tarttua tilaisuuteen on suuri, sillä rahallinen tilanteeni on mitä eksoottisin parhaillaan.

kamalin asia mitä tuohon juttuun voisi liittyä olisi se ,että oma rakas isukkini törmäisi noihin kuviin sitten myöhemmin...

Mutta se olisi sitten vasta tulevaisuuden murhe...

'com 'n light my fire!!!

*börbh*

ja tieteellinen koe/ uteliaisuudesta testasin paljastavampaa pintaa kuvagalleriassa.

Herran jumala! Mikä paljaassa pinnassa saa miehet sekaisin?!

*kurlaa teetä ja hihittelee*

Jospa nyt ottaisin haasteen vastaan ja tekisin muutaman alaston posen?...

Se ei tule kuitenkaan muuttamaan minääni millään lailla.

Ja taas töihin *huokaus*

ENÄÄN 2 TYÖPÄIVÄÄ SIINÄ PASKASSA PAIKASSA!!!


Cha cha  1

Hassuu miten elämä voi muuttua hetkessä.

Nyt alkaa stressikin helpottaa ja oon ollut terveenä jo n. 3 viikkoa. WAU!

Nykyään seurustelen. Olen siis varattu, saalistettu tapaus, loukussa... jne. Tuukka oikeasti on ihana, mutta trauma exät kummittelee mielessä ja jostain syystä "pieni hyttysen ininä" häiritsee aina taka alalla.
En vaan millään pysty luottamaan Tuukkaan täysin. Se katse kun se Wenlassa tuijotti erästä tyttöstä herätti pahemman kerran mun mustasukkasuus mörköni.
en kuitenkaan pidä jokasta tyttöstä "vihollisena", koska Tuukallahan on naispuolisia ystäviäkin. Mörkö herää vain silloin kun nään sen pienen ilmeen Tuukan silmissä kun se kattelee jotakuta.

Mut rehellisesti, jos saan purkaa sydäntäni, sanon suoraan, että vaikka Tuukka pettäisikin en pystyisi jättämään sitä. Kunhan kertoo asiasta rehellisesti itse, eikä vasta viiden vuoden päästä, vaan aika pian.

Silloin teen myös asian selväksi, että joka kerta kun tuo pettäminen tapahtuu, otan sen henkilökohtaisena loukkauksena, henkisenä pahoinpitelynä ja kun ei kestä kipua enään. Kerään kamat ja lähden.

Mutta tuohan ei nyt ole ajankohtaista vaan nyt muodostetaan suhdetta.

ollaan muuttamassa yhteen joulukuun 1. päivä. Pidän kuitenkin yllä kokoajan "varmiustilaa", jos hommat ei toimisikaan.

Ja sitäkin on tullut mietittyä, että jos jotain tapahtuu silloin kun on raskaana/saannut jo lapsen ja hommat ei kuitenkaan toimisi. Niin tulihan se tajuttua, että helposti silloinkin voi lähteä, koska ei olisi avioliitossa. Avoliitossa väistämättä huoltajuus kuuluu äidille.

Yhteenvetona: Jos siis homma kusee no hätä! Aina voi lähteä poes. Ja paikkojakin löytyy. Joko vanhempien luo, taikka Siskon luo asumaan.

Mutta nyt nuo ajatukset poes tästä päästä ja keskittymään siihen, että oppisin luottamaan.

Se puhuu asiaa, kunteleekin mua välillä, hemmottelee, puhuu söpöjä, mutta asennetta ei puutu. Mun mies. Hiukan rosoinen uros, mutta just se on seksikästä. Pitää lapsista ja selvästi haluaa omia.

(Kamala, saan vielä vauvakuumeen kohta puoli. Apua...)

Sitä en kyllä unohda kun mun kulta piti musta kiinni ja hali kun sain avaavasta astmalääkkeestä pahemman laatuisen sivuvaikutuksen. bricanyl aiheuttaa aina yleensä pientä lihaskouristelua. Sillä kerralla jouduin ottamaan isomman annoksen kun keuhkoissa oli pahempi tulehdus/tukkeuma. Tuloksena sain kauhean kramppikohtauksen. Kesti puoli tuntia. Niitä saan joskus, harvoin. Se vaan piti musta kiinni.

Ja mua hävetti. Hävetti niin perkeleesti.

Opetettu perheessä siihen ettei kipeänä olla ja näytetä sitä. Isi aina toitotti sitä mulle: "et oo kipee, muuten kuin luulosairas". Vasta sitten ne usko kun lääkäri määräs kunnon tutkimuksiin ja sain sairaan paperit.

Hävettää olla usein kipeenä. Hävettää saada kohtauksia. Hävettää olla heikko.

Mun mies piti musta kiinni ja sano ettei siinä oo mitään hävettävää.

Se on päässyt jo lähelle mun sydäntä.