Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2009.

Ihmiset, joilla kaikki perustuu valheeseen.  2

No nih.

Nyt uskon, että osaan lähestyä tätä aihetta neutraalisti ja loogisesti, jotta voin käsitellä aihetta.

Ihmiset joilla kaikki perustuu valheeseen. Aivan kaikki. Jotain aitoja häivähdyksiä saa ajoittain, mutta kaikki, normaali puhe etc. perustuu valheeseen ja peliin.

Seurustelin tälläisen tapauksen kanssa. Oli helpompaa vaan nyökytellä ja päästellä ihailevia ääniä, kuin todeta toisen puhuvan paskaa. Tavallaan säälitti se innostunut kiilto toisen silmissä, kun uusi valhe olikin mennyt läpi.

Ja miksi edes annoin kaiken tapahtua, jos näin tuon verhon läpi?!

Kai sillä on jotain tekemistä maailmaa rakastavan sinisilmäisyyteni kanssa, jolla pyrin saamaan ihmisiä ulos kuorestaan ja pelastamaan näitä "langenneita enkeleitä". Se on jotain, josta pitäisi päästä irti.

Mutta mielenkiintoista oli se ihminen kaiken tuon valheen alla.

Turvattomampaa tapausta saa hakea. Minkäänlaista itseluottamusta ei ollut. Toisten mielipiteet merkkasivat enemmän ja valheillaan hän myös pyrki pönkittämään asemaansa silmieni edessä ja näin myös itsensä silmissä. Hetkittäin hän uskoi omia valheitaan ja niiden luomaa harhakuvaa.

Mikä oli kenties surullisinta/säälittävintä: Hän pönkitti asemaansa muiden onnistumisilla. Myös minun tulevaisuuden tavoitteeni ja työni kuva olivat hänelle oman asemansa pönkittämistä.

Melkein maaniseksi muodustuvaa mustasukkaisuutta ja ajottaisia agressio kohtauksia edelsi epävarmuuden hetki, jolloin hän koki asemansa uhatuksi. Tätä oli päivittäin ja kaikkea varjosti heikko itseluottamus.

En tiedä mitä näin tuossa ihmisessa, kun ihastuin, mutta kaikki se valhe ja nuo epävarmuuden hetken murensivat kaiken luottamuksen, sekä uskoni tuohon hyvän pilkahdukseen, jonkä näin ja lopulta olin vain väsynyt. Loppuvaiheessa hän alkoi varovaiseksi, sillä tajusi minun olevan jo täysin kypsä tilanteeseen. Kun hän ei enään tilannetta hallinnut, näkyi tuo haavoittuvainen itseluottamuksen puute selkeämmin.

Voi kuinka helppo se on muiden murskata ja voi kuinka helppoa on muiden häntä ohjata.

*vihellellen siirty esiriipun taakse mietiskelemään seuraavaa aihettaan*


Oh la laa!  2

Huh. Maanantait on kyllä pahimpia.

Nukut ensin viikonlopun vajailla unilla ja sen jälkjeen täytyis vielä maanantaina palvella asiakkaita 100%!!!

DÄÄÄM. *naureskelee ja fiilistelee Rolling stonesin Start me up:n tahdissa*

No mutta ongelmia taas lisää: Mulla ei sitten ole kledjua helvata. kaikki roikkuu. :( Huomenna jää varmaan reenit väliin ku pakko saada jostain jotain (ihan sama mitä kuhan siistit) päällepantavaa.

Käyn kurkistelemassa ale laarit läpi. Jos löytyis strech kankaiset mustat housut. Olis nimittäin aika buenot.... Ei sillä merkillä ny niin väliä kuhan istuu!


Lal laa, sunnuntai jumitusta.  1

*istuskelee koneen edessä kuppi vihreää teetä kädessään*

Koti on tullut siivottua ja ystäviä tavattua. Ei muuta voi todeta kuin, että on ollut aikaansaava viikko.

Paitsi tietysti: Mistä tietää että sydän/mieli ei ole täysin kunnossa?

-> Vedin taas sitten perseet baarissa. Uuu jeah!

*naurahtaa ja siemaisee kupistaan*

No pääsin sentään kotiin, vaikka vieressä seisovasta jouduin ottamaan tukea.

En ole yksinäinen, mutta yksin ja se vaivaa. On vaan asioita, joita tehdään vain oman kultansa kanssa.

Ja kun sitä ei löydy ja eksä kosiskelee...apuwa. Mutta kuten juttelin Kaimani kanssa eilen todettiin, että jos joku asia estää ja vaivaa pitää pysähtyä. Vaikka kuinka välitän kyseisestä henkilöstä, niin joku estää mua.

Ajattelin, että voisin kohta toteuttaa mun suunnitelmat muualle muuttamisesta. Juuret irti maasta ja uuttaa elämää rakentamaan.

Tää on sinänsä mielenkiintoista vaihetta elämässä, kun jatkuvasti löytää uusia puolia itsestään.

Kuten sen, etten vaan yhdenillan juttuhin ole luotu.

Siis pejpet: Moon se, joka naidaan, En se jota naidaan! *Virnistää kuppinsa takaa*