Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2006.

Kha-khaa!!  1

Polviin sattuu, vituttaa, vieressä möllöttää mozzarella pizza... suoraan uunista.

Kieroutunutta onnea!!! Kiikun tuolilla vain toppi ja stringit päällä ja nautin olostani. Life in tha "ladybox".

Jotain hyvääkin siitä, että on sinkku. voi rauhassa vituttaa ilman, että pitää selitellä asioita ja tulevaisuudessa ei tule ongelmia kun ei henkisesti "ollut läsnä". Buahahahahaa!

Nautin lonkeroni valkkari lasista.

(Tämä ei siis tarkoita, että olen alkoholisti, mutta lonkeron maku... aah... aina selvittää ajatuksia!)

däm, kun ei ollut strongbowta...

Huomenna vappuaatto ja edessä oottaa risteily hotelli yöllä... jeh. ruotsiin. Aika jees... Paljon aikaa purkaa patoutumansa and dance all night long!!! "Come'n get me boys!!!"

Taustalla soi nyt lattari biisi... Ricky martinia kylläkin, mutta vaan auttaa löytämään oikean olotilan.

Nyt tiedän minkälaisen miehen haluan. Siis ei enään turhaa tarinointia jne. vaan intohimoa!!! Se on ainut asia joka tästä puuttuu. Mutta koska olen hiukan omistushaluinen, pelkkä seksi suhde ei riitää...

Nyt täytyy vaan sytyttää kynttilät ja himmentää valoja. *Jalan vaihto risti-istunnassa*

Venyttelyä vielä ja hyvä kirja...

Henkinen Extaasi!

Ismo Alanko on nero¨BTW

...olen vapaa ekstaasissa mozzarellani kanssa....


How many licks...  1

Tuli tässä mieleen yks ilta kun duunista taas raahautu himaan. Kollega ja minä siinä kuljettiin samaan matkaan ja juteltiin niitä näitä junassakin. No, hän sitten nosti esiin ihmettelevän toteavaan sävyyn miten useat suositut biisit sisältää naisen esiinneellistävää tektiä. Miten ne hiteiks on päässyt siis? Jollakin tavalla vaan omituista.

Nyt kun on ollut aikaa käyttää aivojansakkin kun duunista räpsähti saikkua polven takia....

Just let me say; Naiset on paljon pahempia biisiensä suhteen!!! on siinä kuvattuna myös rakkauttakin ja intohimoa, mutta minäkin, joka kuvittelen osaavani irstaan läpän heiton, punastelen muutamaa biisiä kuunneltaessa!!! Ehkä se vaan johtuu siitä, että naiset pistää sanoituksiin myös jotain henkilökohtaisempaa ja fiilistä enemmän.

Muutamia esimerkkejä:

Lil'Kim (feat Sisqko)- How Many Licks

Missy Elliot - Meltdown
- Can't stop

ja yleensäkkin... Missy Elliot kyl hallitsee tän saran.

Aika omituista, et naisten tekemät biisit "näistä hommista" ei oikein oo julkisuudessa niin paljoa...


olen oppinut ymmärtämään itseäni paremmin  1

Perjantaina, syntymäpäivänäni, melkein kaikki meni perseelleen. Hyvä että sukulaiseni muistivat onnitella minua ja muutama ystäväkin. Kuitenkin monet unohtivat ja siitä asti olen ollut drama queen. Ihan huulena vaan muille.
Katsokaas. Sitten tietää olevansa vanha kun kaikki eivät muista syntymäpäivääsi.

Huvittavinta kaikessa oli se, että harvat duunissani uskoivat minun täyttäneen 19. Jep jep. Tämä siis kertoo ihanasta luonteestani, hyvistä käytöstavoista ja ennen kaikkea kypsyydestä... Niin henkisestä kuin fyysisestäkin, AH!

Olen siis varhais vanha.

Härre god, saanen ampua itseni? Olen siis tuhlannut lapsuuteni tulevaisuuden turvaamiseen ja ajanut itseni vanhaksi?

Ei enään barbeja, legoja, sinisilmäisyyttä, hihittelyä ja lapsuuden uskoa?

Tähän on siis ajauduttu: Kyyninen kunnianhimoinen luonne, vapaa sielu, joka tekee tavoitteidensa eteen mitä vaan ,unohtamatta aistinautintoja?

Ei ihme, että kolmikymppiset ajautuvat yrittämään minua... kypsä mieli nuoressa lihassa.

Jotenkin on surullinen olo kun tajuaa lapsuutensa kadonneen.

Mutta ei se silti kieroa huumorintajua ja vapaata lentoa estä! *muahahahahaaa!*

Takaisin syntymäpäiväni tapahtumiin; Venäytin polveni, vaikka duunissa vain kuvittelin kylmän kangistaneen lihakseni tai jotain. Räpsähti saikkua, Farkkuni vetskari hajosi ja liikuin irtaana ympäri kaupunkia. (onneksi paitani oli pitkä...) Kävin moikkaamassa vanhuksia niiden kantikseen East westiin ja lauloin pari biisiä. Sitten Annen kanssa Sporttiin keskustaan muutamalle. Lopulta olin kotona.

Kaikkein piristävin asia koko illassa taisi olla se, että vaikka arki lookissani vanhuksia pasilaan olin menossa moikkaamaan, tuli tämä nuori ulkomaalainen opiskelija juttelemaan minulle ja lopulta ujona ja herttaisena pyysi numeroani ja kahville. Olin otettu sillä harvat suomalaiset taitavat tuon taidon. Tuli kunnioitettu olo. Persoonani otettiin huomioon, eikä vain ulkonäköä ja kysytty "Naidaanko?" kiertoilmaisuilla. Myös se kun tumma kundi tuli rautatie asemalla kyselemään niitä näitä ja "iskemään" omalla persoonallisella tavalla oli piristävä kohtaus. Hän käveli rennosti luoksemme (Anne ja minä) Iski silmänsä minuun, mutta otti myös kaverini huomioon. Kysyi nimeäni ja leikimme sanoilla hetken ja vitsailimme, Lopulta kerroin nimeni ja hän kovasti yritti saada numeroni tai kutsua jatkoille siihen se jäi, mutta mieleen painui hänen kommenttina: "well, in the future it would be nice to remember that good figured girls name who I met in Helsinkis railway station... " Tuli hyvä mieli sillä suomessa pidän itseäni keskinkertaisena. En ole pitkä, siro ja vaalea hiuksinen klassinen kaunotar, vaan muodokas, lyhyt ja persoonallisen näköinen tulinen luonne.

Pitäisikö lähteä ulkomaille kun sielä kundeilla tuntuu olevan puhumisen lahja ja kykyä arvostaa kaltaistani naista?

Ja sitten vielä: olen havainnut, että kivat kundit ovat aina varattuja!!! Duunissa on muutamia mukavia tapauksia ja ainakin osalla jo on nainen ja alan menettämään toivoni muidenkin osalta... Välillä luulen, että muutamalla olisi kiinnostusta, samantien nämä tapaukset tuntuvat välttelevän minua.

Däm.

kohta otan mun sairaiden kavereideni idean käyttöön ja alan tosi toimiin! Paitaa vaan enemmän auki ja kun varastossa törmään sopivaan tyyppin hulmautan hiukseni auki, tartun kundia rinnuksista ehdotan sivummalle siirtymistä... XD

Elämä on paskassa kahlaamista yleisesti ottaen. Mun elämäni argentiinalaista tangoa...


Kofeiinia, nitroja, spacecakea... Mitä vaan?  1

Väsymys on kirouksista pahin. Sitä nukahtaa bussiin ja huomaa kieretävänsä rundia, tajuaa ruuan taas palaneen pohjaan, eksyy ihme paikkoihin ja sekoilee sanoissaan. Pakolliset kurssit lukiossa vois unohtaa. Ylppäritodistus jo löytyy, muttei päättötodistusta jolla sais sen ylppäritodistuksen haltuunsa. Lukio on perseestä. Varsinkin silloin kun ei tippaakaan kiinnosta ja illat viettää duunissa. Elämä täynnä koulua ja duunia, sekä ajoittaista paheellisten tapojen noudattamista.

Pääsis jo sinne hieroja kouluun kun sinne sitä motivaatiotakin löytyis ja voittais lotossa, niin ei duunissa tarvitsis käydä.

Elämä on.

Jos vaikka asennoituis niin, että ottaisi tämän rankan jakson eräänlaisena testinä/paastona joka vahvistaa mieltä ja antaa kokemuksia?

Sosiaalisten rajojen rikkoutumista muuten on ollut ilmassa. tuloksena yksinasumisesta ja liian puheliaasta luonteesta vainoan puhelimella niitäkin ystäviä, joita en usein näe. Perhepäivällisellä pääsiäisen kunniaksi piristin kaikkien päivää hysteerisellä pulputuksellani.

Pahinta kaikesta: En voi hankkia sitä kissaa kaveriksi yksinäisiin iltoihin, kun astma pahenisi. On siis jäljellä kolme vaihtoehtoa:

1. Hakin sen kissan ja koen tukehtumiskuoleman 20 vuotta etuajassa.

2. En hanki kissaa ja muutun paikalliseksi kylähulluksi ja jatkan ihmisten vainoamista.

3. Aloitan seurustelun ja teen kyseisen uroksen elämän helvetiksi ensimmäisen viikon ajan-> Kun puhetulva loppuu alkaa hellimisjakso, tämän jälkeen seuraa kohtalainen taantuminen ja seurusteluun tottuminen
Tästä seuraakin uusia ongelmia: Seurustelu rauhoittaisi, mutta:

A Olen varsin nirso miesten suhteen

B Haluan riippumattoman suhteen ja omaa aikaa reilusti,

C Flirttailu on paheeni; jos puheripulini ei saa miestä hulluksi niin mustasukkaisuus kylläkin.

Tulevaisuus on siis varsin valoisa...

Menempäs tästä Vilauttelemaan ohikulkijoille Kallion kaduille ja soittelemaan sattumanvaraisiin numeroihin....


Lisäystä siihen miksi miehet ovat SIKOJA...  2

...

Elikkäs koittakaa pliis olla kekseliäitä, kun tyttö kysyy miksi haluat tavata uudestaan..

Se EI riitä että hoetaan kuinka kaunis tyttö on ja suutelee hyvin. Anteeksi nyt vain urhot, mutta itse olen jo varsin kyllästynyt tähän...

Asiat pitää perustella. "Miksi-> No siksi, että..."

Minulle voisi vaikka tulla sanomaan, "Hei tykkään tyylistäsi". "Sullakin polvi paskana?", "Tykkäätkö lattareista", "Sulla on sairas huumorintaju", "Et vaikuta ihan idiootilta!", "uuu... säkin tykkäät leikkiä ruualla?.."

MITÄ VAAN MUUTA! Ei sitä jaksa aina kuulla kuinka kaunis on, upeat silmät tai mahtavat huulet löytyy, eikä varsinkaan "Sul o hyvät tissit!" tai "Hyvä perse!"

Tunnen itseni nykyään bimboksi. Katsos kun muilla ei ole mitään muuta kehuttavaa kuin ulkonäkö minusta?

Menen tästä hihittelemään urosten jutuille ja esittämään idioottia... "Ihaks tosi?", "IhQ!!!", "oot muuten tosi fiksu... vhitsiii.."

Tai jospa vaikka ampuisin itteni?


"Pitäisiköhän vaihtaa numero salaiseksi?"  1

Olen viime aikoina yllättänyt itseni. Baari illan jälkeen kännykkä piippaa heti aamusta ja ilmoittaa "äijä saldon".

Numeroni on kohta puolella helsinkiläisistä. Plussatkaa siihen satunnaiset kulkijat kehä 1 ulkopuolella ja Ulkomaiset tuttavuudet.

Oudointa tässä kaikessa on se, että en harrasta yhdenillan suhteita-> baarista himaan ja kännipano.

Juuri sen takia, ettei äijästä ole mihinkään juopuneessa tilassa!

Itse asiassa seksi on mielestäni parhaimillaan silloin kun on selvinpäin, fiilikset on kohillaan ja intohimoa!

Mutta myönettäköön, että satunnaiset pikapanot illan jälkeen silloin tällöin on ihan jees.

Mikä siinä siis oikein on, että vaikka en annakaan heti urokset parveilevat ympärillä?

Well, siinä on vähän mietittävää...