Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2007.

Vapasu suhteessa.  2

Nyt on taas päässyt lähemmäs ajattelun kappelia. Nyt kyseessä on seurustelusuhde ja vapauden rajoitus sen myötä.

Esim.Enään en voi vain päättää lähteä englantiin opiskelemaan taikka edes minnekkään suomessa. Miehen kanssa on neuvoteltava.

Suhde on kaikki se mitä oon toivonut ja kaikki se mitä karttanut.

Mun ukkelini on aina lähellä kun tarviin tukea, hellyyttä, jonkun joka sanoo, onko viksua lennellä taas maan pinnan yläpuolella, taikka maalata taivaanrantaa liian kanssa. Onneksi tuo ukkoni myös osaa sanoa kannaattaako osa heräteostoksista. (Ne on mun paha tapani)

Samalla kun saa täydellisen suhteen, saat jalkoihisi kahleet. Et voi tehdä aina niin kuin haluat ja on neuvoteltava asioista ensin. on ajateltava toista. Suhteeseen, jopa uhraa osan elämästään.

Outoa. "Vankila jota rakastat!"

*hiljenee mietiskelemään asioita.


MINÄ, minä, minä...  1

Minä-maailma

Jokainen kiertää omaa rataansa napansa ympärillä, juttelee sille mukavia ja samalla hiplailee itseään: "Ah, ihana...uuh.."

Mielenkiintoinen kuva nykymaailmasta?

Kyllä ja näen tuon kuvan päässäni päivittäin. Kuulen sen haistan, maistan näen, aistin... LIIKA ON LIIKAA!

Helvetin ihmiset!

Miksi aina mietitään terveyskeskuksissakin; "no kun MINULLA on tämä vaiva.." jne.

Itse olen pyörähtänyt radaltani kiertelemään universumin utopiaa.

Tämä tarkoittaa sitä, että:

1. Jonotan vuoroani nätisti esim. terveyskeskuksissakin tietäen, että jokainen vuorollaan ja kiirellisemmät ensin.

2. Sen sijaan, että valitan asioistani, pyrin kuuntelemaan keskustelukumppaniani ensin.

3. Ymmärrän jos erinnäiset toimitukset viivästyvät (silmälasit, telkkari, sohvat jne.) ja odotan kärsivällisesti niiden saapumista ja jos näreissäni ja siihen löytyy hyvä syy (Esim. Ukkelini kanssa nukuttiin aluksi nitisevällä/natisevalla ja aivan kamalalla vuodesohvalla melkein pari viikkoa ennen kuin sänkymme saapui. Uhkasivat vielä pidemmällä odotuksella...) ilmaisen mielipiteeni asiasta kohteliaasti, mutta lujasti.

4. sen sijaan, että kylven omissa ongelmmissani pyrin näkemään myös muiden eliöiden elämän realistisesti.

5. En tule vaatimaan yksittäistä V.I.P-kohtelua, joka helvetin paikasta vaan pyydän vain ja ainoastaan kohteliasta käytöstä minua kohtaan ja kunnioitusta asenteitani ja mielipiteitäni kohtaan, sekä pyyntöjäni kohtaan. Silloin toimin myös vastavuoroisesti näin kiitoksena.

Siis kanssaihmiset:

"Voitte mielinmäärin lojua omassa paskassanne, mutta tunnettujen käytöstapojen mukaisesti voisitte sen oman paskanjauhamisen koko maailmalle jättää väliin. Maailmassa on miljardeja ääniä, jotka huutavat omien halujensa takia. Epäyhtenäinen kaaos: viesti jää siksi epäselväksi. Jos yhdessä tartuttaisiin epäkohtiin ja huudettaisiin siitä kuorossa, niin ehkä joku universumissamme myös kuulisi meidät."

Ihmisillä on myös vaikeus nähdä silmiään pidemmälle. koska on tullut lilluttua oman napansa lähimaastossa, myös muita arvostetaan oman paskan vierestä.

Tämä vasta tapa onkin kulttuurissamme. Sen mitä olen huomannut nuoren elämäni aikana, on aiheuttanut shokin. Ihmiset ovat niin pinnallisia, että tulkitsevat muitakin pinnan mukaisesti. Kehenkään ei oikeastaan tutustuta, sillä MINÄ on tärkein. vellotaan omissa ongelmissa ja käsityksissä ja se jos joku tekee idiootiksi.

Itse olen usein nauranut näille lausahduksille:

"Siis nuoret ei oikeen osaa hoitaa näitä asioita" (Puhuja n. 23 vuotias, joka puhuu parikymppisistä. Mitään ristiriitaa näkyvissä?...*kröhöm*..)

"En mä osaa!" (Puhuja usein ei yritäkkään osata asiaa)

"Mulla on *blaa nblaa & blaa blaa auto. Se on siis tosi kallis *blaa blaa* ominaisuuksia.." etc. (ihmiset jotka pätevät omaisuudellaan naurattavat. "Onhan se kiva omistaa kaikenlaista, mutta hei, kun haluaisin tutustua suhun, en siis sun autoon, kännykkään, telkkariin, koneeseen...")

...

Siinä muutamia asioita, jotka ihmetyttävät, MINÄ-asenne ja sen tuoma tyhmyys/yksinkertaisuus.

Mulla taitaa olla joko vaihdevuodet taikka teini-iän angstit on palanneet takaisin, kun muut kanssakulkijat aiheuttaa nykyään aikamoisen kyrvän tohon otsaan...

*leveän virnistyksen saattaman päättää tämän kertaisen istunnon*


Luokkayhteiskunta/kö?  1

Olen tullut siihen tulokseen, että luokkajakoisuus ei nykypäivänäkään ole poistunut maisemista.

Duunari joutuu painamaan niin vaan P*****sti töitä päästäkseen tavoitteeseensa, mutta rikkaat yrityshenkilöt, snopit, kultalusikka suussaan syntyneet pääsevät helpolla. Rahan eteen ei tarvitse tehdä töitä.

*mutisee hävyttömyyksiä itsekseen ja kiroaa snobit*

Nyt edessäni on reipas työrupeama. Jos tahdon päästä lääkkikseen on minun saatava (=tehdä töitä), jotta saan kerättyä n. 2000€, jotta voin käydä pitkän (näin varmemman) valmennuskurssin, joka varsinkin suuren hakijajoukon kesken on auttanut ihmisiä pääsemään tavoitteeseensa.

Masentavaa? katkeroittavaa?...

Eikö?... KYLLÄ!

(muuten... isäni suvussa olen ensimmäinen ylioppilas ja kohta ensimmäinen kandi-> tohtori. Kyllä sitä pohjalta polkee ylöspäin, mutta kun mäki on niin liukas) Luokkajakoisuus pois! mahdollisuudet kaikille!

Turhauttavaa. mutta parinvuoden tähtäimellä on mahdollisuus päästä sitten lääkkikseen.

Täytyykin kysellä pomolta josko olisi palkankorotuksen aika... "Bonareita, bonareita!"

Täytyy kyllä ihan myöntää myös se asia, että halveksin kutalusikka suussaan syntyneitä onnekkaita ihmisiä. Mitään ei ole ansaittu omin voimin/kyvyin! (Lihaa, verta ja..) Liekö syys siinä, että olen hiukan kateellinen/katkera vaiko siinä, että mielestäni kaikki tulee ansaita?

Mitäänhän ei saa ilmaiseksi? se joka tarjoaa, jotain ilmaiseksi vaati myös jotain vastikkeeksi? (Tämä pätee hyvin miehiin ja tarjottuihin drinksuihin ja esim. muuttoapuun ja tulevaisuuden vaatimukseen auttaa muutossa..)

"Kyllä ennen vanhaan kaikki ansaittiin ja ja...!" *harjoittelee katkeraa vanhuuttaan varten*


Vielä siivet halkoo ilmoja...  1

Vihaan siitepölyä. Tänäkin aamuna se on tunkeutunut mun sieraimiini ja aiheuttaa ikävää kutinaa ja astma oireilua... Vihaan pölyä, siitepölyä!

*istuu kahvikuppi kädessä kauhtunut aamutakki päällänsä koneen ääressä ja nyreilee ulkoilmalle*

Aurinko on aina bueno juttu, mutta kaksi puolta vallitsee aina. Lämpö=siitepöly, kuumuus=siitepöly etc.

Siitepöly aiheutti viimeviikkoisen flunssa/bakteeri pöpön. Kaikki röörit tulehtunut.

Oli muuten lähellä lottovoitto! 5 riviä pistin ja kaikki arvotut numerot löyty näiltä riveiltä! Hyvä olo! Ehkä lähiaikoina voitan lotossa. :D Voitto itsessään olis ravistellut henkisiä juuria myöten ja aiheuttaisi henkisen orgasmin, mutta oon ottanut sen aseenteen, ettei kannata harmitella läheltä liippaavia onnen hetkiä. Niisthän voi aistia ne pienet aaltomaiset väreet vaikka asia ei osunutkaan omalle kohdalle.

Mun mieheni kanssa ollaan jälleen lähennytty. Yhdessä vaiheessa seinä oli meidän välissä. liekö kumman rakentama, mutta nyt se on poissa. Ihana nauraa rakkaan vieressä ja koskettaa aina vaan uudelleen. Se on mun mies.

Tuli muuten eilen aamulla vasta 10.10 kotio pippaloinnin jäljiltä. Soittelin sille jo kuuden aikaan, että missä herra luuraa ja voitte varmaan uskoa kuinka vihainen olin?

Itse se suhahteli puhelimeen" Shiis mä olen sen verran rehellinen mies, et sanon ja lupaan, etten koskaan petä, enkä tule pettämään sua... etc"

Ranta jatkothan oli kyseessä Wenlan/comeetan jälkeen. Joku baarin traditio. Mutta häntä koipien välissä tuli kotio kun meni myöhään ja varoitin jo sitä, että teen samat temput joku päivä, niin tietää miltä tuntuu pelätä, suuttua ja olla huolestunut.

Kyllä sen verran hyvin tunnen ukkoni, että tiedän jos pettää. Sen vaan haistaa. ei se pettäis. liian rehellinen ja macho, että pystyisi peittelemään.

Sitä oppii rakastamaan ehkä liikaakin. Pienetkin asiat loukkaa, mutta onneksi asiat aina selviää.

*käheää naurua*

Ymmärsin eilen, että oon yksi pahimmasta naislajista.

Myrkyllisen mustasukkainen, tiedän kuinka tehdä katkeraksi ja saan showni jos niin haluan.

Osaan olla yksinkertainen pinnalinen tyttö taikka femme fatale. Voin esittää myös akateemikkoa. Vain ystävät tietää kuka oikeasti olen ja mies sitten kun haluaa tutustua minuun.

Tuukka tuntee mut ja siitä olen ylpeä. Ensimmäinen mies, joka haluaa myös tuntea kunnolla, eikä vain pinnallisesti ja märehdi omassa maailmassaan napansa ympärillä...

Oikei. liikaa tekstiä ja sanaa...

*postuu koneelta fiilistellen "vapaus johtaa kansaa"- biisin tahdissa*