Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2009.

Lauantai huumaa...  2

Oi hitto mulla on taas täällä omaa kivaa ittekseni..

Tossa viimeisimpää merkintään vedoten seuraava baari-illan kulku on seuraavanlainen aina kun näen potentiaalisen miesehdokkaan:

"No moi..minkäs ikänen oot?"
Vastaus: XXXX (suom. alle 26)
"Jaaha... NEXT!"

Jos yli 26v.:
*jutustelua niistä näistä*
"Ootko duunissa/koulussa?..."
Kielteinen vastaus: "okei...NEXT!"
Myönteinen vastaus: "Ihanaa, kerro lisää..."

*Ilta jatkuu ja syvempiin kysymyksiin*
"Missä päin asut? Onko oma kämppä jne."
Mikä tahansa vastaus mikä sisältää seuraavaa: Vanhempien luona, exän kanssa "..just erottiin", siskon, kummin, kaiman, kämppiksen, koiranulkoiluttajan jne kanssa...
"Just...NEXT!"

Ja illan koho kohta taksissa. Kumpaan suuntaan tahansa ollankaan menossa: tärkein testi, josta on puhuttu tyttöjen kesken ja joka otetaan käytäntöön tulevaisuudessa: Tarkista aina potentiaalisen kundin "mieskunto".

Jos tulos ei miellytä: Ulos taksista tai heivaa kundi ulos taksista. Tai jos ollaan julkisilla liikenteessä. Koita hoitaa testi ennen bussiin/junaan astumista. Jottei kundi vahingossakaan seuraa, jos joutuu heivaamaan.

Ai ku kiva. Tässähän tulee jänniä iltoja eteen...


Selkeää näkyvissä.  1

Nyt alkaa aoivot taas toimimaan.

Enään joka lihas ei huuda tuskasta aina liikkuessa ja vatsa tuntuu rauhoittuneen. Myös kylmänhiki ja kuumeilu on kadonneet.

Vatsatauti on ikävä kokemus.

Todella rakastan Pasilan asuntoani. Oon saannut sen laitettua viimeisen päälle. Just sopivan kokoinen mulle. Alue on tuttu ja kaikki on lähellä. Tekniikka ehkä vuodelta nakki ja makkara, mut hei: Oon sisustaja, en mikään helvetin insinööri! Sterkoistani on pakko mainita sen verran, että ne taitaa olla jo 10 vuotta vanhat, mutta ulkonäössa ei mitään vikaan ja samanlaista äänentoistoa ei oikeasti saa enään ihan random kaupoista.

Olenko siis jo toinen jalka haudassa kun mollaan nykytekniikkaa?

"Vanhoina hyvinä aikoina..."*mutisee itsekseen*

Naapuri ilmeisesti bilettää sunnuntai aamu. ei se oikeastaan haittaa. Tuun varmasti kuitenkin koettelemaan tulevaisuudessa sen sietokykyä omilla pippaloillani ja seuraelämälläni. Parempi olla hyvää pataa.

Mutta pakko yhdestä asiasta on valittaa: Hitto sillä on huono musamaku! House, electro etc. Ei mitään niitä vastaan, mut ne kuuluu reiveihin.

Mikä siinä on kun ei itse pääse minnekkään pippaloimaan niin joka puolelta satelee kutsuja ja pyyntöjä baariin?! Woi vattu! Taas tänään joutunut useampaan kertaan selittämään, ettei ole hyvä idea, että tartutan kaikille vatsataudin ja mahdollisesti taannun sairauden pahemmalle tasolle takaisin.

Lokakuun alussa Kotiteollisuuden keikalle! Virgin oil ja päivä lauantai. oh la laa tuun nauttimaan siitä.

Tämä elämän kokonaisvaltainen mullistus on kyllä tehnyt hyvää. Uusi kämppä, amk, uusi tyyli ja sinkkuus on tuonnut itsevarmuutta. Tunnen taas itseni paremmin ja voin sanoa, että opin jos ekalla kerralla menee jo huonosti niin 99% varmuudella niin käy uudelleen. Tämä siis viitateen viimeisimpää parisuhteeseeni. Joskus rakkaus ei vain riitä. Eksäni oli rajoittunut elämässään. Perhe oli se mitä hän tavoitteli ja turhan moni ajattelee perheen lopettavan kaiken muun elämisen. harrastus, työt jne. Hänkin kuvitteli tietävänsä, ettei elämä siihen lopu, mutta minun osaltani lapsi hänen kanssaan olisi ollut itsemurha.

Kuvitelkaa nyt. Peruskonservatiivinen mies, jolla ongelmia puhumattomuutensa kanssa. Vaikka hänen sydämmensä oli kultaa ja rehellisyytensä vailla vertaa. Parkkiintuneet käsityksen naisten ja miesten rooleista vievät mahdollisuuden kehittyä yksilönä ja pariskuntana. Lisäksi eksälläni oli, vaikka hän ei myönnä sitä, ongelma alkoholin suhteen. (En itsekkään enkeli viinan suhteen ole, mutta osaan sentään myöntää, että joskus on parempi olla koskematta pulloon. Alkoholi nostaa kaiken pintaan, mitä pidän sisälläni ja jos haluaa tietää onko minulla suruja/huolia-> Watch and see. Vedän totaaliset perseet ja menetän hallinnan.)

Mieshän ei puhu vaan juo, pelaa, on kavereidensa kanssa, kuuntelee naisensa nalkutusta sekä elättää perheensä?

Jostain syystä hän oli luonnut tälläisen käsityksen itsellensä.

Kokemuksistani rikkaampana ja fiksuna sinkkunaisena olen nostanut potentiaalisten miesehdokkaitteni ikärajaa. Ehdoton alaikäraja on 26.

Tämä siitä syystä, että valitettavasti turhan moni mies asuu kotonansa yli kaksikymppiseksi, saa ensimmäisen työpaikkansa vasta parikymppisenä, ei oikeastaan tiedä mitä haluaa parikymppisenä jne. Niin tietysti: Uskovat pelkän miessukupuolen olevan yhtä kuin jumalan siunaus maapallon naisille.

Tämä siis n. parikymppisistä miehistä. Lopultahan testosteronitasot laskevat ja miehet oppivat kyseenalaistamaan itsensä ja kaikkivoipaisuutensa.

Mitä tärkeintä: Parikymppiset miehet ovat valitettavasti usein makuuhuoneen puolella kokemattomampia. Sitä tuntee itsensä domina opettajaksi.

Ei kiitos enään ikinä!

Rupesin ihan miettimään, mikä ihmeen angsti n. parikymppisiä kohtaan minulla on, mutta kun tarkasti muistelin, niin se on aina ollut minulla, siitä lähtien kun tein töitä ja opiskelin samanaikaisesti 17-vuotiaasta lähtien.

Tai ehkä jopa aikaisemminkin, sillä vanhempieni kasvatustyyli rohkaisi itsenäistymiseen.

En vain kunnioita ihmisiä, jotka eivät ole tehneet työtä omaisuutensa/itsensä eteen.

Sillä olenhan independent woman, jolla pysyy työkalut kädessä, järki leikkaa, pärjään "miesten lajeissa" ja muutossakin en ole vain se joka seisoo avuttomana ja antaa ohjeita vaan roudaan tavaraa siinä missä muutkin. Tietysti: Naisellisuuttani menettämättä.

Kokemuksistani olen ainakin oppinut, ettei tuleen pidä jäädä makaamaan.



"Kuolema iski!"  1

Taas sellanen päivä, että vihaan olla nainen.

Kuukautiset alkoi. Ei siinä mitään, mutta kun niitä ei oikein ole ollut pariin kuukauteen. Kiitos hormonikierrukan!

Nyt ne palasivat takaisin rajumpina.

Duunissa iski kylmänhiki otsaan kun supistukset alkoivat. Kävelin kuin housuihinsa vahingon tehnyt ja välillä lepäsin puolisikiö asennossa lähemmäksi maanpintaa kyyristyneenä.

No tietysti otin särkylääkettä... aina yhtä paljon apua, kuin ennenkin. Mikään muu iloinen pilleri ei auta, kuin ne joista saa tajunnan hämärän rajamaille ja oikein mahtavan virneen kasvoillensa.

Matsikin jäi väliin ja kun olin ottanut asenteen, että pari maalia tai ainakin syöttöpistettä.

Vatsaan sattuu ja vääntää. Kaikki tuntuu karhealta ja inhottavalta ihholla. Hajut käy nenään, oksettaa, pyörryttää ja totta kai vituttaa oikein lahjakkaasti.

Gynekologin sanan kaikuvat päässä: "Jos tämä ei auta niin seuraavaksi sun on tehtävä lapsi."

Oh la laa!!! Sinkkuäidiksi terveydellisistä syistä?

Hei vapaaehtoiset miehet:; Päälle pari kymppinen tikittävä aikapommi tarjolla!!!

Voi Wittu!!! Sen sanon jos nämä on vasta kuukautiset niin paljon intoa ei löydy hankkiutua raskaaksi.

Roudasin justiinsa ämpärinkin viereen. Toivottavasti migreenin yhteyteen tarkoitetut pahoinvointolääkkeet auttaa tässäkin vaivassa. Tuntuu, että jos oksentaisi voisi olo helpottaa eli sormet kurkkuun ja sen jälkeen syömättä muutaman päivän ajan?

Vaikka kuinka pärjää yksin ja on vahva, niin kyllä jokin aina muistuttaa kuinka heikko onkaan.

-> Sänkyyn!


Harkiinnan ja tekojen ero  1

Nyt viime aikoina on mietityttänyt tekojen seuraus ja ainainen jahkailu.

Kumpi on parempi? Harkita asioita pitkään ennen tekoja vai teot ennen harkintaa?

On totta, että suorien tekojen jälkeen voi asiat mennä eri tavalla kuin suunnitellusti, mutta ainainen harkinta voi johtaa siihen, ettei koskaan saa tehtyä mitään ja lopulta on monien asioiden suhteen myöhässä.

Tekojensa mahdolliset seuraukset on tiedettävä/ymmärrettävä ja olla aina valmis monenlaiseen tulokseen.

Olen ottanyt nykyiseksi elämänohjeekseni tehdä asioille jotain, sen sijaan, että odotan ja harkitsen... taas odotan jne.

Tuon harkitsemisen takia ja luultavasti myös uskalluksen puuttumisen ( muita ei halua loukata, tulee olla nöyrä eikä itsekäs jne.) takia olen turhan kauan virunut mm. huonoissa suhteissa, paskassa kämpässä/duunissa jne.

Nyt on actionin aika ja voin sanoa, että todella nautin tästä. Totta kai takkiinkin tulee, mutta hei? Eikö elämä ole elämistä varten?

---------------------------

Olen oppinut itsestäni myös uusia puolia.

Jos haluaa rikkoa kliseisyyksiä on testattava rajojaan.

Olen usein viime vuosien ajan valittanut mm. täälläkin nuoriin naisiin kohdistuvista kliseisyyksistä. Jos on nätti on usein tyhmä ja heikko jne. Sehän kuuluu naisen rooliin? Ja naisellisuushan katoaa jos nyrkkeilee, on itsepäinen (lue itsenäinen), uskaltaa heittää herjaa/sanoa mielipiteensä jne.

Mutta tuohan ei ole totta. Kauan se kesti vaakuutella itsellensäkkin. Pakko myöntää!
*nokka kahvikuppiin->ryystämisen ääntä*

Ihmiset ovat yllättyneet muutaman kerran totaalista "persoonan vaihtumistani".

Jokaisessa elämän osa-alueessahan työ,harrastukset jne. omaa eri persoonan.

Työssäni olen ilmeisesti pilkunviilaaja pomottelija, joka saattaa vaikuttaa usein kärttyiseltä, mutta haluan saada kaiken valmiiksi HETI, asiakkaille flirttailun ohella. Samanlainen asenne, kun valmennan.

Vapaalla olen näkyvästi iloisempi ja aivot narikassa. Sekä päästän suustani huumorisammakoita.

Tuo persoonien muutos on herättänyt ihmetystä, sekä työkavereissani, että valmennettavien keskuudessa.

Työ on työtä ja velvollisuutensa on hoidettava. Vain hullu sekoittaa työnsä ja vapaa-aikansa keskenään.

No mutta ei siitä sen enempää.

*Menee leikkimään tuuliviiriä ja antaa palaa*


kha khaaaa  1

Jotenkin satuin eilen illan tiimellyksessä eksymään Tigerin VIP listalle.

Porukka oli pukeutunut parhaimpiinsa ja satuin sivusilmällä näkemään Tuksun siskon täydessä tällingissä baaritiskillä kaakattamassa ystävättärellensä.

loosheissa porukat pitivät omia klikkejään ja tarkastelivat baarin tarjontaa.

Viimeisenä pisarana maltilleni: VIP-puolen baaritiskiltä ei saannut crowmooria.

Kaiken glitteristä ja bling blingistä kettuuntuneena päätin Yelenan kanssa mennä Armakseen.

Mitä helvettiä sillekkin paikalle on tehty?! Missä live bändi, mukava meno etc.?! Kaatuilevia teinejä ja blondattuja muijia joka paikassa. Pahinta kaikesta: Klassikot 80-luvulta ja 90-luvulta kaikuivat bilepuolella.

Eihän minulla mitään niitä vastaan ole, mutta jos helvetti maksan sisään ja tulen kaupungille bailaamaan "parempiin" klubeihin, niin en tosiaankaan halua kuunnella samoja biisejä, joista voin nauttia lähempänäkin.

Stadin tähti tosiaan vastaa tasoltaan Armasta. Ainut poikkeus: Parempi palvelu!

Myönnän: Rockpuoli oli ihan jees, mutta kun Yelena ei nauti raskaammasta musiikista. Siksi musiikin kuuntelun ohella sain osakseni myös valittamisen ääntä.

Ja yöbussissa menetin hermoni yhden naishenkilön takia, joka sitten heitti vahingossa puhelimeni bussin etuosaan.... Wattu. Mutta pysyinpä hiljaa...
.................

Tietysti nyt hommasin tälle viikolle reippaan univajeen ja se tulee jatkumaan vielä ensiviikon. 14 päivän työputki+viikonloput viihteellä.

Huominen, keskiviikko, torstai ja lauantai-ilta (Suomi-Ukraina!!!) buukattu jo fudikselle, tiistai sisustamiselle.

Hei perjantaina ehdin ehkä nukkumaan?


Perjantai keikka  2

Aivan loistava Maj Karman keikka!! Sai kunnolla taas riuhdottua itseään ja reviteltyä.

Siis mun filosofiaahan kuuluu se, että jos menee live keikalle: Elää musan ja biittien/sanojen mukana. Antaa mennä.

Tämä ilta oli taas siis "Pieni jumppatuokio".

Mitä nyt sinkkuna on taas oppinut arvostamaan: Seksiä.

Parisuhteessa saa useimmiten hyvää seksiä. Nyt sinkkuna sitä vain puree huulta, luottaa omiin käsiinsä ja kiroaa.

Ei siinä mitään jos politiikkana olisi panna kaikkea liikkuvaa, mutta valitettavasti humaani osa minusta on saannut päähänsä, että seksiin kuuluu myös henkinen yhteys jne. En vain ole sitä maailmaa rakastavaa tyyppiä, vaan yhden miehen nainen.

Parisuhdetta/rakastajaa/fuck buddya odotellessa...


Keskiviikko eli voiton puolella...  1

Metallica Enter of the sandman soi taustalla ja jumitan kotona.
Kerrankin!

Taas näitä päiviä, mutta nautin sateesta. Vielä kun saisi ukkosen niin oh lalaa. Tästä kämpästä on niin hyvät näköalat, että salamat näkisi varmasti.

Täytyy kyllä sanoa, että elämä on nannaa tällä hetkellä ja paskassa kahlaamisen arvoista vaikka duunissa melkein kilahdin asiakkaalle, kun nuoria naisiahan ei voi uskoa..... Yllättäen kyseinen asiakas oli mies.

Mutta eniweis: Perjantaina Maj Karman keikka. Sitä odotellessa.


Oh lal laa  2

Yksi kysymys:

Miksi helvetissä ihmiset tekevät aina niin suurta draamaa parisuhteistaan? Onko draaman ylläpitäminen ainut keino osoittaa toiselle välittämistään etc. Vai onko aina kyseessä niin suuret tunteet ettei niitä pysty kontroloimaan? Ehkä syy onkin opitun toistamisessa? "Koska vanhempani osoittivat rakkauttaan näin niin minunkin..."

WTF?!

Nyt erottuani eksästäni aloitin itseni uudelleen rakentamisen kun sain viikonloppuna vihani herättävän soiton: "Mun on niin paha olla kun erottiin... oon nyt vaan ryypännyt 2 viikkoa..."

Vittuako se mun vikani on?!

Erosta tehdään draamaa ja sanon, ettei se minullekkaan helppoa ollut. Migreeni kohtaushan siitä tuli. Mutta elämä jatkuu ja jokainen tekee valintansa. Oli miten vaikeita tahansa sitä pyrkii tekemään oikein ja kuuntelemaan sydäntään (järkeä unohtamatta).

Mutta miksi aina draamaa?! En itse sitä vielä ymmärrä vaikka osaan olla aikamoinen diiva ajoittain.

Mutta asiasta kukkaruukkuun.

Sain vihdoinkin opintotuen myöntämisilmoituksen kelalta. Kaikki ok! Opiskelut alkavat ma 31.8. ja viimeinen työpäivä nykyisessä vakkari työssänion siis 28.8. Että se elämä muuttuu äkkiä..

Mutta pakko myöntää: Oravanpyörästä irti pääseminen ja vihdoinkin sen alan opiskelu jolle olen havitellut pitkään piristää kummasti!!!!

Lisäksi satsaan kodin sisustukseen ja saan vihdoinkin niitä asioita joiden eteen olen töitä tehnyt. Ettäs kuulitte! Työ/opiskelu kannattaa ja työnsä hedelmistä on ihana nauttia. Jos yrittää tarpeeksi ja on valmis satsaamaan-> Pääsee mihin vain!

Siskonikin ilmoitti menevänsä treffeille huomenna.

Treffikutsuja tähänkin suuntaan kiitos!