Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2008.

Lampaantissi!!!  3

Opin juuri maailmaa järisyttävän sanan: lampaantissi.

Kyseistä sanaa käytetään kuvaamaan juuri niitä lutikka miehiä, jotka ovat

A Saamattomia

B Luusereita

C munattomia

D Siis oikeasti tyhmiä

E Outoja

... Lista jatkuu

Kaikkein parhaimmalta se kuulostaa Keski suomen murteella huudahdettuna! ..."Siis justiinsa sellasia lampaantissejä!!"

Kaikkea sitä juoruaakin kavereiden kanssa puhelimissa..

*Hihittelee punaisessa kylpytakissaan*

Liiba daaba

-> Nukkumaan


I hate mondays..  1

Kuka on mennyt asettamaan yleisen kirouksen maanantai päivien ylle?

*syvä huokaus ja hiusten heilautus*

Sitä istuu duunipaikallaan pirteänä ja asiakkaat tuntuvat tulevan jokainen vieraalta planeetalta. Mistä näitä maahisia ryömii?

Vasta puolituntia työpäivää takana ja jo kyrpä otsassa.

Sain puhelin jossa syytettiin huijareiksi ja hyväksikäyttäjiksi. Yksi soittaa krapuloissaan ja selittää lasiensa löytyneen pesukoneen takaa, ettei tarvitsekkaan aikaa näöntarkastukseen. vaki asiakkaana dementoitunut mummo katselee aukkareita ja ei osaa vastata kysymykseen voimakkuuksilla vai ilman. Hänenkin edunvalvojansa ilmestyy luultavasti kohta puoleen ovesta haulikon kanssa ja syyttää perverssiksi etc.

*erittäin syvä huokaus*

Ja ainut asia mitä tältä päivältä kaipaan on nopeasti ohi menevä, mukava työpäivä, shoppailua ja kyllä panokin tekisi terää, kunhan ensin isken itselleni sen palomies/urheilija/poliisi etc. rakastajan. Kyllä huomaa, että on kevättä rinnassa. ;)

Okei... haen lisää kahvia...

*korot kopisten katoaa kahvihuoneeseen*


Häh hää!  1

*Hiukset pystyssä ja takussa kikattelee pinkissä paidassaan ja ladeboksereissa*

Täytyy sanoa, että ole aivan helv*** hyvä päätös, että muutin takaisin omilleni.

Kävelytyylini on jälleen kuin maailman omistaisin. Vähintään kuningattaren arvoinen. Olen alkanut jo uskomaat, että paikkoja annettaessa on tehty virhe ja satuin syntymään väärään yhteiskunta luokkaan. Eihän duunari voi olla kuningattaren kaltainen. ;D

*pahan hajuinen haukotus ja pään raapimista*

Olen ihan varma, että entisessä elämässäni olin erittäin sovinistinen ja sikamainen mies. Jonkinlainen johtaja ja narsisti. Komea (totta kai) ja todella tietoinen siitä. Suuren haaremin omistaja tietysti taikka sitten maailman kulkija, jolla joka kaupungissa nainen odottaa. Rangaistukseksi idioottimaisuudestani sain syntyä naiseksi, mutta voi veljet voin kertoa, että rakastan olla nainen.

Jonakin kauniina päivänä biologisen kellon tikityksen lopun häämöttäessä kävelen punaisilla korkokengillä, upeassa jakussa johtajan huoneeseeni ja pyydän komeaa, nuorta ja lihaksikasta assistenttia tuomaan kupin kahvia ja pitämään seuraa ja toisin kuin suurin osa vanhemmista miehistä olen aina pitänyt ulkonäöstäni huolta ja kypsä, upea ja seksikäs nainen.

Se on päämääräni.

Taidan ensi viikonloppuna mennä iskemään itselleni palomies rakastajan. Vai kenties poliisin? Urheilija olisi kyllä aika poikaa ja varsinkin nyrkkeilijä.

Markon kanssa juteltiin viikolla ja Marko tietysti tokaisi: "Laitetaan sulle deitti ilmoitus nettiin: "Jumalainen leijonanainen etsii kesyttäjää, löytyykö sinusta tarpeeksi miestä hommaan? (Vain kuvalliset hakemukset huomioidaan)

*räkänaurua*

Taidan mennä lahnailemaan sohvalle, sikailemaan suklaalla ja keksimään jälleen salaliittoteorioita X-filesin pohjalta.


Annaa kaikkeni  1

Välillä tuntuu, että ihmiset painostaa sua jatkamaan opiskelua, kehittymään etc.

Sattumalta satun mielestäni olemaan kaaoksen keskellä, myrskyn silmässä, jossa on tyyni hetki. Kaikki Menee suurta nopeutta ohi ja itse katselee kummissaan ympärilleen.

Menetin melkein sen mitä olen ja nyt alan kasaamaan palasiani, joten ystäväni; antakaa minulle hengähdystauko.

Se taitaa olla minun heikkouteni ja vahvuuteni antaa kaikkeni, jos niin päätän. Elän täysillä ja tahdon kokea kaiken. Nyt kenties muutun varovaisemmaksi. Rakennan arpiverkostosta kyhättyä suojamuuriani lisää.

Olihan tuo kihlattuni upea ihminen, mutta sokea teoillensa. Pieni poika, joka kuvittelee maailman olevan leikkikalunsa. Suppea maailmankatsomus on se suurin tuho. Siksi ihmiskunta onkin kuilun reunalla. Liikaa ihmisiä, jotka eivät näe napaansa pidemmälle. Narsismi on länsimaiden suosituin filosofia.

Siksi istun nyt paikallani ja tuojotan maailmaa ymmärtämättömin silmin, palasiani kooten. Toiset omistavat elämänsä paremman puoliskonsa etsimiseen. Ajattelin itse suunnata katseeni pidemmälle.


Pääsiäinen takanapäin ja helvetin suuri morkkis.  1

Se kyllä sanon, että tää tyttö osaa olla päissänsä ja illoin draamailee 300 edestä, mutta kyllä ihan syystä.

Hyvä ettei lopullisesti hermot menneet. Siinä kännipäissäni löysin erittäin sammuneen tytön aulasta, joka oli veltto, ei kommentoinnut mihinkään ja tietysti jäin siihen viereen istumaan onko kaikki kunnossa. Sitten tuon tyttelin kamut istuvat siihen viereen, ja alkaa haukkumaan ja solvaamaan kunnolla.

Totta kai mähän olen sellainen ihminen, joka ryöstää sammuneet ja käyttää muutenkin hyväksensä? EI!

Sitten jäin siihen tappelemään että en lähde yhtään mihinkään ennen kuin se tyttö saa apua.

Sen kaverit vaan naureskeli ja juorusi siinä vieressä "Oh happy day", sen sijaan, että koittaa saada tyttöä kotiin. Selvää heitteille jättöä

Ja pelkkä muistin menetys edellisestä illasta viittaa lievään alkoholimrkytykseen, entäs sitten kokonaisvaltainen kroppansa hallinnan menetys ja tajunnan katoaminen?

Varmasti vieressä kulkevilla ihmisillä oli ihmettelemistä, kun en suostunut häipymään ennen kuin tyttö saa kunnollista apua, kun kavereitansa ei nähtävästi paljoakaan kiinnostanut tytön hyvinvointi.

Lopulta oma frendini sai minut lähtemään, mutta vasta sitten kun saatiin pokea paikalle.

Itse en koskaan jättäisi kaveria yksin ja varsinkaan huonossa kunnossa. Saman tien kotio nimittäin lähdettäisiin.

Ja kotiinpalu sujui normaalisti. Kuten aina minun päissäni ollessani, päätin jälleen kävellä "virkistääkseni" itseäni ja otin ensin 90N josta jäin pois L-herttoniemessä ja sielt kävelin roihikaan ja kuten aina rutiinin omaisesti päissäni, kävelin suorinta tietä eli kaikenmaailman pöheiköiden etc läpi.

Ongelmia syntyi roihikan kukkuloiden kohdalla. korkkarit jalassa päätin ylittää kukkulat jäätä ja lunta uhmaten. Lopulta sainkin näin tehtyä, mutta mustelmilta ei tullut vältettyä.

En yhtään ihmettelisi sitä jos päissäni ylittäisin gobin autiomaan ilman suurempiä tunnon tuskia, sillä jostain syystä pääsen lopulta aina kotio. Huolimatta maastoon kelvottomasta asustani.

Totta kai soitin ex-kihlattununi sleepbuddyksi, sillä olin suruissani ja vihainen sen tytön vuoksi ja muiden välinpitämättömyyden vuoksi kyseenalaistin motiivini tytön suhteen.

Oli se kyllä ihanaa saada joku nukkumaan ja halimaan viereensä, mutta kuten kaikkilla miehet niin kyllä Tuukallakiin oli lopulta pillu mielessä. PRKL!!!

Ei kyllä saannut tällä kertaa....

Että vihaan ihmisiä.