Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2012.

V niin kuin...  2

VITUTUS

Siellä sitten istuskelin auringon paisteessa pirtsakan odottavana. Pelkäsin jopa myöhästyväni ja riemastuin ajatuksesta päästä keskustelemaan niitä näitä vappuaaton brunssin merkeissä.

Mutta mitäs tapahtuikaan?... Ei mitään! Niin juuri! Siihen jäin ja hieman hysteerisestikkin naureskelin että nyt saa tyttö maistaa omaa lääkettään. Tyypillinen "en ilmaannu paikalle ja luurikin kiinni"- tilanne. Auts...

Kuitenkin jehovantodistajan ja juopuneen vappua juhlivan keski-ikäisen lähestymisyritykset tekivät tilanteesta negatiivis sävytteisen ja saivat tehtyä tästä tytöstä yksisarvisen.

VALINTA

1.Jäädäkkö odottelemaan-> Ja päätyä näyttämään säälittävältä mollamaijalta typerä jähmettynyt hymy huulilla.

2.Palata kotiin nuolemaan haavojaan-> ja täyttää nassuaan suklaalla, vihata kroppaansa ja kyseenalaistaa jumalainen olemuksensa.

3. Näyttää keskaria, "sitt and spin!", kerätä tavaransa ja nokka pystyssä päättäväisesti käydä shoppailemassa, kahvilla jne. nauttia omasta ihanasta seurastaan joka valitettavasti kyllä jää toiselta täysin kokematta?..

"VENI, VIDI, VICI"

Shoppailun tulos:
-alle 20e paita ja uusi musta mekko, jotka tulevat tarpeeseen,

Soitto kampaajalta, että nyt voisi tulla jo aikaisemmin ja tuloksena oli upea kokemus aivan ihanan kampaajan kanssa, joka sai hiukseni kuriin, pätkittyä ja raidoitettua. Lisäksi sain numeron ja mahtavia tarjouksia kampaajakäynneistä ennen Englantiin lähtöäni.

Jokaisen naisen parhaat ystävät:
-Suklaa, seksi ja hyvä luotettava kampaaja!

Siis kiitos Citydealin, jonka avulla kampaajan sai edullisemmin, kiitos ohareista, kiitos tarjouksista.

Tämä tyttö ei saisi elämäänsä mitään luksusta ilman tarjouksia, matkalahjakortteja, citydealia, ilmaisen viinan bileitä ja ripausta onnea.

VAPPU

Grillausta ystävien seurassa uudella kampauksella auringonpaisteessa ja muutama lasi skumppaa aina niin ihanan grillimakkaran seurana!

Sitten voikin jännittää mistä itsensä yöllä löytääkään..


Keittiöpsykologiaa  3

Ajattelin lisätä tittelehini "THE Keittiö psykologi".

Jostain syystä aina juhlimaankin lähtiessä päädyn kuuntelemaan ihmisiä heidän ongelmistaan, sekä auttamaan omilla tiedollani.

Kummallisinta tässä on se että kyseiset ongelmat liittyvät tavalla tai toisella miehiin ja parisuhteisiin.

Niin... kysykää vaan sinkulta ystävättäreltänne kuinka mies kesytetään Nimimerkki: 2,5v sinkkuna

Miksi ihmiset tekevät suhteistaan niin vaikeita?! Parempi nostaa samantien se kissa pöydälle vaikkapa aloittamalla "Eniten vituttaa...".

Pahinta tässä kaikessa on että pääsee todistamaan itsetunnon alenemisen ja itsensä arvostamisen heikkouden kehää.

"No ku se kuitenkin 5kk sitten toi mulle aamiaista sänkyyn..."
-> Ja muuten odottaa sun passaavan sitä 24/7?...

"No ku en mäkään mikään pyhimys oo, koska tanssin yhden kerran hitaat yhen miehen kanssa... mikäs siinä jos se yrittää muita naisia 24/7 pokailla ku sehän vaan vitsailee.."
-> Jos muiden muijien pokaaminen varattuna miehenä on sun mielestä vitsi niin mun huumorintaju on sit aika minimaalinen. JÄTÄ SE!

"No kun se kuiteskin on niin ihana..." -> Mitä hittoa sä sitten valitat?!

"En mäkään mikään helppo ihminen ole" -> Hey honey... miesten on tehtävä töitä naisten eteen. Se että ne saa nauttia meidän seurasta ja huomiosta on jo aika paljon..

"En mä viel haluis erota kun sit joutuu niit tavaroita hakee ja mul o niin tiukka aikataulu ja se varmaan jättää mut jossain vaiheessa..."
-> Hei haloo! Saat enemmän aikaa itelles ton jälkeen etkä joudu kestämään sen huonoa käytöstä enään päivääkään.

Mikä naisia vaivaa?! Missä itsensä arvostaminen?! Parisuhteet ei ole helppoja ja vaatii aina töitä mutta rajansa kaikella!

Ihmisten suurin synti on olla suhteessa vain sen takia ettei olisi yksin. Siis minähän ainakin vaadin perhosia vatsaan ja tunteiden paloa! *siirtyy takavasemmalle amatsonihuudolla polttamaan rintaliivejään ja paasaamaan naisten oikeuksista*


markkinat  2

Kaiken toiminnan ihmisten välillä pystyy kuvaamaan kaupankäyntinä. Hymy hymystä ja silmä silmästä. Kysynnän ja markkinoiden lakihan on ollut niin kauan olemassa kun on ollut ihmisiäkin?

Mutta suurin kymysys piilee siinä miten voi arvioida voittojaan ja nk. "sijoituksiaan?".

Minulla on ollut kunnia tutustua monenlaisiin ihmisiin erillaisilla taustoilla varustettuna. Joten olen päässyt pohtimaan edella mainttua asiaa monesta näkökulmasta.

"Se mikä ei tapa. vahvistaa". Totta! Yhdyn edelliseen väittämään täysin, mutta miten se vaikuttaa sitten omaan sijoitusarvoosi tulevaisuudessa?

Ovatko arvet liian syvät ja päädytkin suhdekammoiseksi hysteeriseksi ämmäksi? Vai kenties kehitytkö tunteettomaksi nilkiksi, vai tuoko sijoituksesi nk. "voittoa" ja opit ymmärtämään omia reagointejasi, sekä ihmisen psyykettä paremmin ja näin vaikuttamaan tulevaisuuden suhdeverkostosi muodostumiseen?

Mites sitten nämä ihmiset joiden kanssa hengaaminen vie kaiken energiasi? Tappiota?

Miten sitten onnellisuus/menestyminen määritellään? Elämän kokemuksella vai sosiaalisella verkollasi?

Vai onko "yleisesti hyväksytyt" faktat tässäkin pätevät? Eli vain menestyneitä ja kauniita ihmisiä ympärillesi niin kuulut VIP listoille?

Miten te määrittäisitte voiton ja onnistumisen?

Itse heräsin tänään melkein 90-vuotiaiden ihmisten kanssa keskusteltaessa. Ei se mitä edustat, kuinka paljon omaisuutta löytyy ja kuinka kaunis tai kuinka moneen julkkikseen törmäsit tai monen lehden kanteen pääset vaan että voit rehellisesti muistella onnellisena ja tyytyväisenä elettyä elämääsi!


Bring it on!  2

Ihan turhan paljon aikaa vierähtänyt sitten viime merkinnän, mutta tiivistettynä:

A Kärsin joko kaamosmasennuksesta ja pakenin Lontooseen viime vuoden lopussa pohtimaan elämääni.
B Kettuunnuin kerta kaikkiaan ainaisiin vastoinkäymisiin ja tukaliin tilanteisiin, että pakkasin laukkuni ja pakenin Lontooseen joulun jälkeen.

NYT kuitenkin olen vielä Helsingissä ja suoritan tutkintoani vielä 1.5kk täällä. Ja miksi?... sain aikaa rauhassa miettiä asioitani, elämää ja koulussani tarjottiin nyt kursseja jotka eivät tule vuosiin toistumaan. Mahdollisesti läheisten ystävieni painostus vaikutti asiaan...

Matkustelin Lontoon ja Helsingin väliä 3 kertaa nyt keväällä hoitamassa asioitani ja tein reissun jopa Belgiaankin...

Anyway: Kaikki irti siis Suomesta ja sitten vasta lopullinen sijoittuminen Lontooseen.

Siksi karvain kyynelin luovuin asunnostani, omaisuudestani, ajastani ja muutin siskoni luo... josta minut kuitenkin ajettiin pakkaseen, yön silmään, hänen miehensä ja minun erimielisyyksieni takia ulos

Kaksi isoa egoa ja pieni kolmio ei ole hyvä yhdistelmä. Nyt kuitenkin tämäkin asia kääntyi voitoksi, sillä asun vanhempieni nurkissa, joka on taas lähentänyt isäni ja minun välejäni rutkasti.

MUTTA ... *huokaisee dramaattisesti ja pyörittelee silmiään*

Tietysti sama sonta alkaa jälleen uudestaan:

1. Työtä ei ole tarjolla
2. Palkkaa olisi kiva kuitenkin saada
3. Koulun kurssini ovat varsin aikaa vaativia. (Nimimerkki: 8.30-19.30 Repikää siitä huumoria) Joten ei aikaa työn teolle
4. Ihan random sattumia etc. ovat sotkemassa suunnitelmiani eli menen Lontooseen tyhjätaskuna....

*katsoo taivaalle ja heristelee nyrkkiään* ANTAA TULLA VAAN!

Menolippu ostettu ja tapahtukoon mitä vaan... tämä tyttö ei jää tänne enään päiväksikään homehtumaan!

Koska olen rutkasti saannut aikaan kevään aikana päätin jälleen hormonitkin laittaa ojennukseen (eli hormonikierrukka out of my body ja normi meiningillä) ja nyt mietinkin teinkö oikean ratkaisun sillä normaali-eko-luomu horminitoiminta vetää ties missä sfäärissä.

Tällä tytöllä on anturit ja kiikarit kovana 24/7! Plussaa takaisin tullut babyface ihoni ja luontainen hehku! *mucho bueno!*

Toisaalta siitä voi olla myös kiittäminen hyvään tuuleeni ja mukavaan olooni ilman masitelua/draamaa....

Suomeksi sanottuna: Vaikka onkin kurkkuun asti paskassa niin mukavasti se aurinko paistaa silti näin keväällä!

Asiat ovat aina ratkottavissa, mutta jostain syystä me ihmiset olemme loistavia tekemään kaikista asioista monimutkaisia.