Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2006.

Taas käyty rajalla  1

Taas tuli sellainen hetki eteen et itku/potkuraivari ja hysteria valtasi mielen. enään kuukaus tätä. Sit se on ohi! Luen kirjotuksiin, käyn täydet työtunnit hoitamassa ja koulua siihen päälle lisää et kurssit tulee suoritettua, sekä tietysti vielä harkat. Ja ihmiset vielä kysyy "taidat hei vähän valehdella?". HA! Sietokyvyn rajoilla tietoisuus muuttuu hämäräksi ja kipukynnystä ei ole.

Siitä on niin helvetin ylpeä, että pärjää itekseen ja todellakin menestyy, mut sillä on myös hintansa. Jos saisin joskus nukkua ilman, että on taas pakko nousta aikaisin ylös. Siitä vaan ei pysty luopumaan. Fudiksessa syntyny andrenaliini, tanssin tuoma hurmio ja agressioiden purkaminen nyrkkeilyssä... entä mielenrauha syvävenytyksissä tai tietynlainen jännitys kiivettäessä monenlaisiin paikkoihin? Ja maalaaminen!!! Kun näkee mitä syntyy tyhjälle taululle? Kirjottaminen taas ratkaisee monia huolia ja laulaminen selvittää äänen lisäksi pään.

Kuten hyvä frendi sano: " Sä pärjäät kaikessa, mut niissä asioissa joissa tahdot, oot luskomaton."

Ehkä vaan janoan liikaa!!! XD


Däm  1

Uskomatonta miten ihmiseen pystyy tutustumaan jo pelkän jääkaapin perusteella. Kävin systerin luona ja avasin siinä aikani kuluksi jääkaappia, jos vaikka jotain irtoisi.
Vastassa oli vodkapullo, puoliks juotu limu ja kanamuna. Mitäs tästä päättelisi?... Samantien voisin kuvata omaa jääkaappiani. se on kertakaikkiaan täynnä. Kaikenlaisia erillaisia vihanneksia, hedelmiä, jugurtteja ja juustoja (minkä huomaa jo tuoksusta) Unohtamatta muutamaa litraa maitoa, jota vaan on pakko aina olla. Yksinäinen tonnikalapurkkikin löytyy. Mutta ei tänään lihaa... Mitäs tästä päättelisi?...
Kiero ihana elämä


Taas jotain uutta oppinut...  2

Viime päivien ohjelmassa ollut mm. risteily, matsi ja kaikenlaista muuta kivaa, jossa ei ainakaan ääni ole levännyt. Varsinkaan kun justiinsa vasta poskionteloiden tulehduksesta selviimässä.
Siis asiaan. Duunissa huomasin kuinka ääni vaikuttaa ihan kaikkeen. Nyt tällä möreällä viskibassolla oon aika taitavasti säväyttänyt, en ainoastaan kanta-asiakkaita, vaan myös ihan uusia tulijoita. Kuvitelkaa nyt! söpö pieni tyttö kääntyy sua kohden kun tarviit apua jossain asiassa ja neuvon ohella saat tuta sänkykamari äänestä. Herran jumala...
Ja kummallisinta asiassa oli se, että äänen ohella eräänlainen uskottavuus myös kasvo. Maitohuonees heittelin 10 kg laatikoita ylähyllylle ja jepasin ihmisiä kohottamalla kulmakarvaa ja käheillä lauseilla. Ne kuunteli vielä kuin asiansa osaavaa ammattilaista. Ennen hommat on mennyt siihen, että on vaan katellu ja viime hetkellä tulee nuoren tytön luo kysymään apua, vaikka ammattitaitoa kuitenkin löytyy.

Ei tullu montaa treffi kutsuu tänään! XD