Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2006.

hetken mielijohde  1

Sain tänään taas vieraita
Ne tuli ulkoa
siinä istu, tuijotti
ja alkoi hokemaan sanoja

Mr. krapula tuttuni on
Sen huumorintaju verraton
nyt suo se kattoo ja muistuttaa
olis aika taas vessa raikastaa

Jos nouset, saatat kaatua
tasapainon vaan pidät kurissa
äläkä unohda näitä sanoja
sillä ne vainoo sua unissa.

Ei ne vielläkään oo lähtenyt
vaan päätäni porailee
ei viime iltakaan oo selvinnyt
kuka hitto mulle soittelee?


Onko nainen todellakin susi toiselle naiselle?  1

viime aikoina ihmettänyt naisten keskuudessa pyörivä kaksinaamaisuus. Toiselle naaraalle ei voi sanoa suoraan ettei tästä pidä. Vaan rakkautta riittää kaikille periaatteella mennään ja puukotetaan selkään sitten ajan kuluksi kun toinen ei ole paikalla. Naurettavaa.. Tätä sain kohdata edellisellä työpaikallani. En tiedä oliko kyseessä kateutta vai vaan puhdasta vittumaisuutta. Sen tiedän että kyseisellä ihmisellä oli huono itsetunto, mikä saattaa olla kaikkeen syynä. Mutta järki käteen pliis. Nuoremmalle tytölle jostain kateellinen? Haloo? No mutta kuitenkin olis ihanaa jos osattaisiin asettua muiden asemaan ja miettiä kuinka kivaa se on tulla töihin kun tietää, että saa törmätä yllätyksiin.

Taas viime yönä törmäsin vanhaan ylä aste tuttuun. Vaihdettiin hiprakassa siinä kuulumisia ja mainitsin saanneeni kutsun mallihaastatteluun. Siinä vaiheessa rakas tuttunu nauroi ja katsoen karstaasti lähti pian seurastani.

Sitten usein kuulen ohimennen tyttö porukoiden arvostelevan rankasti minusta oikein nättejä tyylikkäästi pukeutuvia neitokaisia.

Olen jopa itse kohdannut syytöksia narttumaisuudestani, kutsumisia huoraksi, pissikseksi(?),portoksi ja päällekkin on tuoppia monesti tullut ja sylkäisty. Kaikki tämä saman sukupuolen edustajilta.

En ymmärrä tuollaista käytöstapojen puuttumista. Itse en kehtaisi muita syytellä vain vittumaisuuttani tai kateuttani.

Onko nykyään niin monella naisella niin huono itsetunto, että sen takia on ulkopuolisia siitä syytettävä?

Rehellisesti sanoen en pidä itseäni kauniina; olen vain sinut itseni kanssa ja siksi tuollainen käytös ihmetyttää.

Taidan olla henkisesti mies, mutta tunteellinen sellainen, kun en tuollasta ulkönäön perusteella leimaamista ymmärrä. XD


Vapaa päivä!!!  1

Mikään ei oo ihanampaa kun vastata puhelimeen unen pöpperöisenä, maata keskipäivään asti ja tietää ettei oo mitään "tärkeää" tekemistä. Vaan keikka illalla. ISMO ALANKO! Ihanaa. sillä on lava karismaa. Se on harvinaista mutta suoraan sanoen sen karisman takia, kyl sitä panis! XD
Tänään on sitten shoppailua luvassa. ihanaa kun ehtii kauppoihin. Pitkään aikaan en oo päässyt ostamaan kivoja juttuja. Hih. okei viime viikolla, mutta sitä ei lasketa kun se reissu kesti vaan 4 tuntia ja siihen kuulu ruokailukin.
Huomaa olleensa kiireinen kun kuulee uusii biisei radiosta... hmmm...

ja nyt jotain hienoa ja suurta tähän lopuks:

Okei... meen nukkumaan!


Syntiä  1

Shoppailu on sitten syntiä. Tiedoksi vaan. Se aiheuttaaa samanlaista oireilua kuin suklaakin. Mykiöt laajentuu, syke kasvaa, veri kohisee korvissa ja hirmuiset intohimojen aallot vavisuttaa kroppaa.

Eilenkin tuhlasin ainakin 4 tuntia shoppailuun. Olen holisti.

Onko tukiryhmiä jo muodostettu?...

Kuitenkin mitä parhaimpia löytöjä tulee eteen shoppailun lomassa. Eilenkin sain 40 euroa maksavan itämaisen jakun 20 eurolla. Ja vaan sen takia, että kangas oli hiukan rispaantunut.

ja sitten tietysti piti etsiä siihen sopivat housut ja toppi ja....

Eli juuri tämän (ja fudiksen lisenssin ja kausimaksujen) takia olenkin niin PA.

Ehkä vaan pitäisi luopua materialistisesta elämästä, lahjoittaa tavaraa ja vaatteita afrikkaan, sekä erakoitua?


Sinkkuus, entä pariutuminen? Däm...  2

Suurempaa helpotusta en taida olla pitkään aikaan kokenut. Reaaliaine kirjotus ohi!!! Ei enään lukio Bilsaa! JES. Henkinen orgasmi!!!

Mitä parasta: Pääsen vihdoinkin raivaamaan kämppäni kuntoon! Tiskaamaan, kuuraamaan, imuroimaan... ihanaa.

Sen kyllä huomaa että kevät on tulossa. jatkuva pilke silmäkulmassa on aika väsyttävää välillä, mutta mikäs siinä?
Flirttailu kunniaan!

Nyt kun välivuosi on edessä, Voi vihdoin täysin villinä, vapaana ja riettaana alkaa riehumaan sinkkuna, sen kaikessa merkityksessä. Silloin tällöin unelmoidakkin mahdollisesta "prinssistä valkosen hepan selässä".

Mutta ihmissuhteet on aina omalla tavalla hankalia. varsinkin jos on vähänkin läheisempään suhteeseen pyrkimässä. Tunnun aina törmäävän herkkiin poikiin, niihin itsekeskeisiin, jotka ei tajua sitä, että tämän huumorin alla piilee varsin herkkä mieli.

Mutta mitä mieheltä vaatisi?..

1. Ulkomuoto miellyttävä. (Sori mutta se kyllä vaikuttaa aina kiinnostukseen, ensivaikutelmaan jne.)

2. Itsevarmuutta. alan kyllästyä siihen että joudun koko ajan toistamaan toiselle osapuolelle kuinka ihana jne. tämä on ja toimia "nojapuuna". Tarvitsen itsekkin jalkojani!!!

3. Aivojen käyttöä. Ajatteleminen kunniaan. Ihan yksinkertaiset tyypit on vaan niin tylsiä.

4. Huumoria. Se on nimittäin minun ominaisuuksistani suurin.

5. Urheilullisuutta. Itse liikkuvana ihmisenä stressaisi jos ei yhteistä intoa kuntonsa pitämiseen ole.

6. Solidaarisuutta. Liikun itse monenlaisissa "piireissä". Ketään ei pitäisi leimata tyylinsä taikka ulkonäkönsä takia.

7. Hellyyttä. Söpöjä sanoja ja hellyyden osoituksia. kutsumanimiä, haleja, pusuja... Sitä nyt vaan kaipaa!

8. Omatoimisuutta. Osaa hoitaa asiansa ilman että pitää potkia perseelle.

9. Kunnianhimoa. Menestyksen halu pitää ihmisen liikkeellä.

Tuossa ne kai sitten oli...

Olisihan se kartano, ferrari, törkeän suuri rahallinen omaisuus jne. ihan jees... XD mutta ei niitä tärkeimpiä juttuja kuitenkaan.


Whitsiii...  1

Se on kiva herätä aamulla kun tuntuu et tukehtuu... Perkeleen astma! Hiton sitkee lima... *hahahhahhahhaaa!*
Eilen 1. äikän kirjotus. Mistä toi YTL:llä oikeen keksii noi aiheet?! Loppu päivä vietettiin aivokuolleena. Hyvä jos ymmärsin yhtään mitään. Duunissakin meni siihen et: "maitoa...maitoa...jee...maitoa..". ja kun astuin voitonriemuisesti ulos ovesta ajjattelin pääseväni helpolla muttah eeeeiii! Sitten kysyttiin miten varsahyppy menikään... Ei tullu mitään mieleen! Se siis on yksinkertaisin hyppy mikä on, jollei ota vähän tanssillista käsivaihtoa mukaan tai telinevoikkaa. Oli aika huvittavaa seistä siinä kun mikään ei toimi päässä!!!! *Palikka*
Joo kyllä musta tulee sit mahtava liikanope tai fysioteraupetti tai siis jos sinne asti pääsen. Tätä menoa se ensihoitaja olis parempi. Aina ambulanssin kyydis nimittäin!. Kyl taitaa olla niin et jos vaan pysyn maitojen kanssa kimpassa. Minä ja maidot...

Tajusin muuten olevani sinut "sisäisen äijäni kanssa". Se on nykyään ihan okei, kun se herää vaan silloin kun on housut. Istun leveesti, röyhtäilen ja nauran paskasesti kaikelle. Pahinta on se irtas mieli joka ponnahtaa välillä esille.... Oon nimenny sen Kariks.

Nyt lukemaan sitä ihmisen anatomiaa. Onnistuis muuten paremmin jos olis äijä tossa vieressä poseeraamassa alasti.. JUUH!

tai sitten jos vaan ettisin sen mun kadonneen aivotoiminnan?...


Miksi miehet ovat sikoja?...  5

1. Ollaan niin ujoa poikaa, että ei tulla juttelemaan kunnolla, vaikka vilkuili on kovaa. (Katos, kun ensimmäinen keino jolla tekee muhun vaikutuksen on tulla suoraan juttelemaan. Oon huomannut kun teen aloitteen ensimmäisenä, kundi paljastuu myöhemmin aika veteläksi tapaukseksi, joka ei minua kiinnosta tai sitten ajattelee minua helpoksi...)

2. Hyvältä tuoksuminen (Ominaistuoksu, joku muu... what ewer. Kun makoisa tuoksuinen uros kävelee ohi, menee sinkku tytön pää pahemman kerran sekaisin...)

3. Keskustelutaidot ovat usein urhoilla ruosteessa. (Nii...mhhmmm... joo... jees... MUODOSTAKAA LAUSEITA!!!!)

4. Usein itsensä varsin komeaksi kuvitteleminen. (Mikään ei ole pahempaa kuin seurailla kesällä paidattomina kulkevia hernekeppejä, sotanorsuja tai bisse mahan omaavia tapauksia... Oikeen silmiä särkee sellainen. Pitäisi kieltää lailla!)

5. ....Sitten kun tullaan rohkeasti "juttelemaan", ollaan 3 promillen humalassa!!! (suoraan sanottuna kaverit, ei vaan tee hirveen hyvää vaikutusta kun tyyppi heiluu puolelta toiselle ja kaataa koko pöydän tuopit...)

6. Duunarit, raksaäijät jne. jotka omaavat älyttömän hyvän kropan ja leuka sängen... Kun seuraavan kerran kuljette ohi tälläisen 162 cm pituisen punapään niin kyllä MINUN luokseni voisi tulla vähän porailemaan...

7. Ja ne surulliset tapaukset, jotka eivät vielä oikein hallitse pukeutumista tilanteen mukaan ja naisen hemmottelua näyttämällä hyvältä. Pliis... korjatkaa tilanne.

8. Jos vituttaa niin ei tarvitse kylvätä tuhoa ympäristöön kiukuttelemalla, mykkäkoululla tai muulla tavalla.

9. Jos joku harmittaa ja on sanottavaa, niin ihan suoraan voisi puhua.

10. Tärkein kaikista: Muita naisia voi kyllä katsella, mutta suosittelen esim. iskutilanteessa, että keskitytte juuri kohteena olevaan naikkoseen... siis ihan vaan jos haluatte onnistuakin.

11.Varatut ukot: Kunnioittakaa naisianne. Olen törmänny moniin ukkoihin, jotka "tarkistavat markkina-arvoaan"... hyi hävetkää!!! (Ensi kerralla otan tyttöystävän numeron selville ja kerron tempusta! XD)


Pari viikkoa enään..  1

Mun kämppäni on sekaisin ja juon kahvia tutisevin käsin. pahinta kaikessa on se että yritän parhaillani keksiä loistavaa viimeistelevää lausetta äikän esseeseen. Nyt tekis mieli ampua itsensä...
Se on varma että välivuosi on edessä. Motivaatio on niiiin pohjalla kaiken keskellä. Vois nyt kunnolla keskittyä treeneihin ja itsensä kehittämiseen tanssijana ja veskana. Well, siinähän se.
Yllätykseksi pääsin nordic modelsin mallihaastatteluun. Mitähän huominen tuo tullessaan?