Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2007.

Elämä moukaroi.  1

Ihmettelen sitä, että vaikka asiat alkaa olla todella huolestuttavassa tilanteessa en oikeastaan kuitenkaan ryömi mielialani mudassa.

Oloni on itseasiassa varsin pirteä ja tyyni. Varsin avara olotila.

Vatsassa on pahemman luokan tulehdus menossa, joka ei ota rauhottuakseen. Palleatyrän oireet on selvät, mutta vaikuttaako kaiken taustalla pahempi tauti? Vatsahaava, keliakia, syöpä?...

Lääkärikin oli hiukan huolissaan ja jälleen uskomattomia tutkimuksia, kunhan ei paskan joukosta löyry verta on kaikki ok ja saatan iisistikkin parantua. Mut jos tulee verilöydÖs, joutuu tämä tyttö pöydälle letku kurkussa.

Taitaa joku oikeasti vihata mua tuolla mullan alla, kun tauteja putkahtaa tyhjästä ja iskuja kasvoille on vähän väliä.

Mitäs tuo kohtalotarkin ajatteli, että pikku tyttö pärjää viidentonnin painolastin alla??

kaipa kaikkeen on syy. ehkä mut tänne luotiin kestämään kaikki se paska, jota joku muu ei olisi yksin jaksanut kantaa? Taikka sitten sietokykyä ja elämänhimoa punnitaan?

Mut jokaiselle annetaan ja jokaiselta otetaan. Ei välttämättä tarvitse tyytyä osaansa.


ziki ZIKI ZaaaAA!  1

Todellisuus on läpsäyttänyt litsarin kasvoilleni.

Kaikki on kyseenalaista ja jokaisessa ihmisessä asuu pieni epäpätevyys.

Joskus ehdottelen koviakin otteista eettisissä kysymyksissä. esim. kun aborttia käsiteltiin muinaisina aikoina lukiossa uskonnon 3. kurssissa, huomautin, että abortin teko ei pitäisi olla niin helppoa kuin nykyään. Monet alkoivat heti väittämään vastaan ja petolintujen lailla, kuvannollisesti, nokkimaan silmiäni.

Yritin kommunikoida näiden barbaarien keskellä, mutta minua ei kuunneltu, enkä heti löytänyt sanoja. Suomessa on mahdollista suorittaa abortti millä perusteella tahansa. Mielestäni niille, joilla on vakituinen miesystävä, ei suuria huolia rahasta ja asumisesta, sekä perhe tukena, sikiö on terve, Ei pitäisi suorittaa aborttia. Tämä vain on puhtaasti minun mielipiteeni.

Joillakin ihmisillä on ongelmia nykyäänkin ymmärtää, että se sikiö vatsassa on tuleva ihminen, ei nukke ja jokaikinen abortti vaikeuttaa myöhempää raskaaksi tulemista.

Olen huomannut, miten ihmiset eivät ajatteli napansa ulkopuolelle. Heille elämä on leikkiä ja muut ihmiset pelinappuloita. sympaattisuutta, empaattisuutta ei tunneta. Käytöstavatkin ovat jäänneet unohduksiin.

Nykyinen baarikäyttäytyminen on hyvä esimerkki. Rajoistaan ei osata pitää huolta ja toistenkin yksityisyyttä ja kunniaa loukataan. Toisen lyöminen/potkiminen on huvia Huutaminenkin kadulla juovuksissa on ok ja reihuminen. KUKA HELVETTI EI OLE OPETTANUT LAPSILLENSA YKSINKERTAISTA BAARIKÄYTTÄYTYMISTÄ?!

Lisäksi en ymmärrä ihmisiä, jotka tietävät tietyn viinansietokykynsä ylittäessään muuttavansa täysiksi idiooteiksi. Haastavat riitaa, aina pettävät kumppaniaan, syytävät solvauksia, tappelevat... Miksi ylipäätänsä he sitten juovat?! Hel***** idiootit!!!

Mielstäni terveyspalvelu ammateissa olevien ihmisten täytyy hallita asiakaspalvelu. Empaattisuus ja sympaattisuus. Välittäminen toisesta ihmisestä. Olen useasti törmännyt lääkäreihin, jotka näyttävät siltä, kuin olisivat elämäänsä kyllästyneitä taikka eivät laisinkaan kuuntele potilasta, eivätkä tunne myötätuntoa.

Tälläisiä ihmisiä ei pidä päästää lääkäreiksi!!! heidän motiivinsa on älyllinen arvostus ja raha. ei ihmisen hoitaminen!!

Tuskaa tuskaa..

En yksinkertaisesti voi ymmärtää tälläistä. *virnu*