Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2008.

Sanasta sanaan  1

Kuviot muuttuu alati.

Löysin itseni yhden keskeltä ja tuntuu siltä, kuin hurrikaani olisi viennyt mukanaan.

Intohimo & rakkaus.

Siinä on avain sanat.

Silti pelkään. Olen kyyninen ja realistinen elämäni jäljiltä ja silti tahtoisin edelleen hypätä sinisilmäisenä ja sokeana tähän hullun myllyyn mukaan.

Sitä vaan tietää, että tässä tämä on. Ota.

*katselee kynsiään vinosti hymyilleen ja kohauttaa olkapäitään*

Nyt tuntuu perhosia vatsassa.

******

Riitojakin on jo ollut ja osaltaan siksi, että olen niin varovainen ja mies äkkipikainen ja nopea liikkeinen. Luottamusta tulee edelleen luoda ja kasvattaa.

Sparraamisesta päästiin eroon ja nyt on kyseessä The Fight. Kunhan pysyy liikkeissään nopeana ja oppii lukemaan toista, voi ottelu kestää kauankin. Tyrmäystä haluaa välttää ja pitkittää yleisön mielenkiintoa.

Toisaalta vannoisin, että ottelun liput on loppuun myyty, sillä kahdesta täysin erillaisesta ottelijasta on kyse ja molemmista löytyy sisua, sekä vahvuutena ja heikkoutensa. Tuli vastaan vesi. Tai siis meidän tapauksessa Tuli Vs. Tuli. Räjähdys Vs. Kytevä tuli/kärsivällinen tuli. Molemmat yhtä tehokkaita metsäpalon sytytyksessä, mutta varsin erillaisia tyylissään.

Ihana mies. Ruutitynnyri, joka räjähtelee pienimmästäkin kipinästä. Minä taas pidän kaiken sisälläni, puran muualle tai sitten joku kaunis päivä muistutan tulivuorta tai talvea ennakoivaa hallaa?

Tuhon pisteeseen päästäksen tulisi minua satuttaa aika lailla, sillä annan uskomattoman paljon anteeksi.