Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2006.
Edellinen

Ajatuksia  1

"Harvoin haikara laskeutuu katolle, sen huuto rikoo hiljaisuuden. Jos nyt koputtaisit ovelleni en ehkä edes kuulisi..."

Ultrabrata parhaimillaan.

Heräsin torkuiltani levottomaan tunteeseen. Kai joku on taas saamassa väärää käsitystä siitä kuka oon. Joku puukottaa selkään?

Sille en voi nyt tehdä yhtään mitään. Sitä se vaan on.

Elämä on pelkkää testiä. Sua koetellaan ja kidutetaan. Sillä pyritään näyttämään sun kieroutunut puoli. uskon et ainut keino selviytyä tosta testistä on rehellisesti olla oma itsensä.

Havainto: Kun tutut näkevät minut keppien kanssa he ensimmäisenä kysyvät "Mitä sä TAAS oot tehnyt itelles?!" Ei ota kuuleviin korviinsa heti ekana mitä on tapahtunut. Ullakin tänään loistavasti imitoi mun "vammaselitystä": "No kun se pallo piti torjuu ja mulla ei ollu muuta vaihtoehtoa kuin...." taikka "...Se oli mun elämäni paras hyppy! AH mikä fiilis!!! Kunnon showhyppy!"

Totuus on, että Kiikinkin voi pahoinpidellä. En ole terästä. Aina ei ole onni myötä.

Nyt kun on ollut aikaa olla vain ja katsoa ihmisiä ja miettiä syitä. Olen myös oppinut tuntemaan erään ystäväni paremmin.

Kasvoimme yhdessä sillä vanhempamme ovat hyviä ystäviä. Muistutamme ulkonäöllisesti toisiamme ja meitä usein luullaan siskoiksi. Mutta olemme kuin yö ja päivä.
Hän on hiljaisempi, ystävällisempi ja parempi kuuntelija kuin minä. Itse ailahtelen, olen impulssiivinen ja intohimoinen. Hän osaa sulautua joukkoon, minut erottaa kuka tahansa jolla on perusaistit tallella.

Hän oli alunperinkin se tyttömäisempi. Minä leikin poikien kanssa ja vastustin hameita. Lempileluni olivat kumikäärmeet, limaklöntit ja dinosaurukset. Juoksin usein isoveljeni ja hänen kavereidensa mukana pitkin metsiä. Hänen murrosikänsä ja angstinsa jäivät rauhallisiksi. Itse olin hippi ja punkkari, leikkasin hiukset lyhyeksi kunhan ne ensin olin värjännyt vihreäksi. Hän on aina ollut se kauniimpi ja rauhallisempi. Unelma tyttöystävä.

Sitten minäkin muutuin. Pidän kynteni kunnossa ja hameen päälläni, mutta vieläkin kävelen harmittelematta korkkareilla mutaisia reittejä, likaan vaatteeni ja nauran räkäisesti. Fudista rakastan. Eikä minua harmita jos nenäni murtuu.

Jos meitä vertailee nykyään on ero meissä hienon hieno. Minä ehkä se värikkäämpi, hän lähestyttävämpi. Minä itsenäisempi ja jollakin tavalla rajumpi luonne. Hänellä on aina ollut joku ja jos hänen luonnettaan kuvaisin hän olisi pehmeää satiinia.

Suurin ero meissä onkin se, että hän tuntuu aina seurustelleen ja minä olen kiitänyt satunnaisissa suhteissa sinkkuna.

Hän on lähin ystävistäni ja vaikka välillä kiukuttelemme toisillemme, itkemme toisiemme vuoksi ja huudamme toisillemme hän on sisko minulle.

Kuten hän itse on jo muutaman kerran tokaissut: "kiiki, mä olisin varmaan ihan samanlainen kuin sä jos päästäisin kaikki suoraan ulos, enkä olis aina seurustellut.

Ja mä olisin täsmälleen samanlainen jos olisin aina ollut vakaalla pohjalla, seurustellut, enkä aina törmännyt vastoinkäymisiin ja uusiin haasteisiin.


Tätä on tullut jo useasti hoettua muttah...  1

Nyt pauhaa funky town. Sain hiukset organisoitua saparoille ja nautin kunnialla ansaittua paahtoleipää ja juon silmät kirvellen appelsiinimehua.

Miehet

kaikki miehet on sikoja

Tunteellisempaa porukkaa ei oo kuin miehet.

*mehu ryyppy*

A little drop of poison asettaa nyt rytmin taustalle.

Taidan pysyttäytyä ihan fuck buddy kategoriassa. Niilläkin on kyllä paha tapa jäädä roikkumaan.

Miten ne jääkin roikkumaan hiukan narsistiseen, eksoottisen näköiseen, naiselliseen punapäähän joka suoraan sanomisessa ansaitsis MM-pokaalin? Teen ihmisten elämästä helvettiä! Ailahtelevampaa ihmistä saa etsiäkin. Yhtenä hetkenä kuhertelen todella hellyyden kipeänä ja hukutan äijän suudelmiin jne., toisena heittelen tavaroita ja mökötän.

Miten ne jääkin roikkumaan?

Myönnän että tottakai etsin myös sitä oikeaa, mutta totuus on että maailma on miehiä täynnä ja ensimmäiseen ei kannata jäädä. Plus nuori kun on miksi ei etsisi tarkemmin?

Menenpäs pysäyttelemään nuoria salskeita miehiä yhdellä katseella...


Hengessä mukana  1

Mulle soitettiin aamulla ja kompuroin ylös sängystä, tipahin lattialle ja hamusin kännykkääni.

Siellähän mun vanhempien hieman kylähullu kaveri pölpötteli ja kyseli vointia. Samalla kerto noiden party paikkojen omituisesta politiikasta senkin suhteen kun yhden tutun tytön päähän oli tiikerissä heitetty tuoli ja niiden pokejen välinpitämätön asenne. Jotta paikan maine ei olis menny poket peru ambulanssin ja käski näitä tyttöjä raahaamaan kaverinsa taksiasemalle että sillai...

Ja sitten paahas kantaansa näihin paikkoihin ja sitä kuinka niiden politiikka sapettaa.

Tuli ihan hyvä fiilis.

Tänään linkkaamaan kaupungille keppien kanssa pää pystyssä ja saatanan ylpeenä!!


Monochrome  1

Sielä mä istuin.
Kävelykeppi valtikkana.
Lasittunein katsein.

Kaikki kiis pyörien ohi. Niiden kasvot kävi aina vaan epäselvemmiks. Kuitenkin ne hymyili vaikka silmät oli tyhjät. Sen näki miten niiden katse oli rajoittunut omaan napapiiriin. Jokainen märehti murheitaan omassa nurkassaan taikka piti yllä draamaa vaikka kuulijoita ei ollut. Ne jauhas jokainen omista asioistaan keskenään ja kuvitteli olevansa keskipisteenä.

Koominen näky.

Mietin miten olis käynnyt jos yksikin niistä olis todella kuunnellut mitä joku parhaillaan vuodatti.

Se sattu niin paljon nähdä niiden pyörivän, jotka ei pyrkineet ottamaan toista askelta. Mun sieluni huusi joka ikisen sekunnin murto-osan ajan kun ne liikkui narujen varassa. Yhtenä ryhmänä. Sama koreografia kerta kerralleen yhä uudestaan ja uudestaan.

Istuin ja seurasin tätä kaikkea.

Janosin sitä vapuden mahdollisuutta. liikettä jota voi jatkaa loputtomiin. Myös omilla säännöillä.

Kuitenkin mun toinen jalka oli juurtunut maahan ja käsi jähmettynyt kävelytuen ympärille. Puristin sitä kouristuksen omaisesti. Purin huulta.

Yhä uudestaan kaiki kysymys "missä oot?", "miks et tanssi hei?".
Vastasin aina vaan uudestaan robotin lailla ja hymyilinkin niin.

"hey, can u bleed like me?"

Se tekijä saadaan kiinni ja se saa maksaa.

Tanssi on se mitä olen. Ja nyt sekin vietiin. Toivottavasti sitä parantuu täysin. Arvet on nimittäin ne jotka oikeasti tuntuu.

sentään on vielä ääni.


tikitzikitaa!  1

Heräsin taas särkyyn. Se alkaa aina siinä seittemän ja puol kasin välillä. PRKL!

Tänään luvassa mm. kaverin tapaaminen ja miniristeilylle lähtö. Istun koko ajan tuolissa ja mulle kannetaan juomaa.... onko mikään masentavampaa?

No well, voin ainakin iskeä nuoria salskeita miehiä "Neito pulassa"-metodilla. ;D

Kuvitella: "Hei Gaverit! Eiks ookkin kaunis päivä? Mut btw pahoinpideltiin!!!"

En pysty vieläkään käsittelemään aihetta "sinut pahoinpideltiin".

Suihkuun->


Inspiraation aaltoja  1

Tässä jälleenkerran melkein alasti isuessani herää useita kysymyksiä.

Kuka hemmetti menee vieraita ihmisiä potkimaan?
Vastaus jo monen suusta todettuna: Nisti taikka vain idiootti.

Jos se tyhmä kana tulee vielä solvaamaan niin hih. Mulla on todellakin nuo kävely tuet, että kannattaa silloin vielä tulla kun kävely kangertaa, koska sitten kun olen taas kunnossa...

She on nhiin khaunish asia. Rhakkaus rhakkaush...

Miksi äijät aina alkaa seurustelemaan niiden naapurin tyttöjen kanssa? Pelataan varman päälle?... sitten vuosien jälkeen hommaa salarakkaita jne. Koska suhde on tylsä.

Eiks se olis paljon helpompaa yhdistää salarakas ja kihlattu?

Hey C'mon!! Jotain kokeilun halua välillä!!

Rolling stones soi taustalla ja näköpiirin laitamilla pyörii tyhjiä tölkkejä. Vois varmaan hieman siistiä asuntoa, mutta jostain syystä aina keksin verukkeita. Kuitenkin ko0eviikolla aina keksi siivottavaa kun olisi pitänyt lukea..

Biisi vaihtu lipss incin Funkytowniin.

Mistä tietää että mulla on loppunut taas tekeminen?

a) vainoan kavereita puhelimella
b) Blogi on täynnä
c) kelailen jo uusia "mielenkiintoisia" tanssiliikkeitä seuraavalle clubi reissulle... (mikään ei muuten voita niiden pintaliitäjien ilmeitä kun alkaa vetämään robottia keskellä tanssilattiaa tai kun minä ja marika päästään vauhtiin ja pelleilemään... )

(Mä svengaan kuin hirvi, olen seksikäs kuin maksalaatikko ja kännissä kuin käki!!!!!)

Vastaus: Kaikki on oikein!!

Mistä löytäisin seuraavat hyvin sopivat rintsikat?...

Miksi mukavia stringejäkin on vaikea löytää? täytyy pysytellä pitsisissä..

Miksi nää saamarin hiukset ei vaan pysy suorana ja hienona? (johtuisko siitä että on luonnonkihariin hiuksiin taipumus?...)

Okij... tää tyttö lähtee lihottamaan itseään..

... hmmm... suklaata.


My house is little and pink but...  1

Antakaas kun kuvailen mun juhlavaa yksiötäni.

Mun buduaariin/ opintokeskukseen/ olohuoneeseen/ makuuhuoneeseen/ ruokasaliin/kuntosaliin/
mahtuu iiisooo sänky, 2 istuttva sohva, mediakeskus, kirjahylly, TV-taso ja taiteilija corner, jossa mun tauluni valtaavat alaa. Fudis kamat on heitetty näin kesän katseen alla parvekkeelle ja mun selectin palloni lörppää tyhjyyttään. Eka en koulun ja työkiireiden takia oo päässyt pelaamaan nyt polven takia.

Whittu.

Seinät on vuorattu taiteellisilla ja ei niin taiteellisilla julisteilla. (mm. Leonardo Da Vinchin "anatomia", Kaj Stenvallin "jälkihehku"...)

Ja sitten joka kodissa on oltava oma unisiepparinsa!!! Ainakin mun uneni tyyntyi hiukan kun tuo sieppari on seinällä. Mutta mun uneni ovatkin poikkeuksia ja varsin hämäriä.

Tästä asunnosta löytyy myös keittiö, joka kulkee nimikkeellä "keittokomero". Tuohon "keittokomerooni" mahtuu pieni keittiönpöytä 2:lla tuolilla ja kirkkaan pinkki matto.

ja rapun ovi avautuu sitten ihan ETEISEEN! (kylläkin vain muutaman neliön kokoinen...) mutta heiii... eteinen!!

Vessa/kph mahtuu pyörimään kädet levällään. Sekin on suhteellista.

Kotini tekstiilit ovat värikkäitä kuitenkin AINA sointuvat toisiinsa.

Loppujen lopuksi olen ylpeä asunnostani. Sillä se kertoo minusta jos mikä.

Haittapuoli on se että kotona en pysty kulkemaan kepeillä, lyön jäseniäni ja päätäni jatkuvasti seiniin/kaappeihin/mihin vaan... Mutta se ei johdu koostani millään lailla. Luulisi litlle ladyn sujauttuvan hyvin joka raosta jne. (tissit ja perse ottaa kiinni!! XD)

Mutta totuus on ihan se, että löytyy turhan iso ego tähän kämppään...

Khih hii...


Help me if u can, I'm feeling down.  2

It's a live!!! *muahahahahahaa*

Nyt on rikosilmoitus tehty ja on varmaa, että tekijä saadaan kiinni jo sillä, että poket tuntivat tämän porukan. poliisin kanssa on kiva tehdä yhteistyötä.

Kostonhimo on siitä erikoinen, että se vavisuttaa koko kroppaa kuin orgasmi, mutta hiukan eri tavalla kuitenkin. Verenmaku suussa sitä kyttäilee jatkuvasti ympärillensä kaupungilla, koulussa, baareissa, netissä... jos törmää siihen ihmiseen.

Jollakin tavalla on henkisesti jatkuvasti kiihottunut. johtuu varmaan siitä andrenaliinista...

Se tulee kärsimään.

Saa luultavasti syytteen törkeästä pahoinpitelystä, koska sattumoisin pahoinpiteli tanssija futaajan.

Saan niillä korvausrahoilla maksettua mun jatko koulutukseni! (aina on etsittävä positiivisia puolia asiassa)

Mutta myös katkeruus paljastaa kasvonsa ajoittain. Kuulen usein mun lempi biisini radiosta. Syke kasvaa, silmät sulkeutuu ja oon jo valmis ottamaan tanssin ensi askeleet... sit putoon.

Varmaan koomisen näköistä.

Lattialla. Raajat levällään. Kädet kiinni oikeassa polvessa kouristuksen omaisesti. Huudan ja itken samaan aikaan. Joskus kohtauskin saa alkunsa, mutta nyt viime aikoina oon rauhoittunu sen verran, että selviän ilman astmalääkettä.

Mikään ei oo pahempaa kuin se kun liikuntakyky viedään.
Tanssi on mun elämäni.

...

Sentään jäljellä on mun ääneni. Sitä multa ei viedä.

No hätä! Mut tullaan vielä usein näkemään karaokeissa.

Mun on pakko sanoa, että voisin oikeasti kiduttaa sitä ihmistä, joka tän mulle aiheutti.

Mä haluan korvaukset tästä. Jossakin muodossa.

Valitettavasti suomenlaki ei tue vanhaa sanontaa: "silmä silmästä". Noilla kävely stickeillä olis aika mahtavaa rusauttaa sen polvi... *muahaha MUAHAHAA*

No ei...

Mä oikeesti rakastan kaikkia ihmisiä. Vihaan väkivaltaa.

Toivoisin et olisin vaan ollut sen verran hyvässä kunnossa, että olisin tajunnut puolustaa itteeni sen sijaan että sanallisesti rauhottaa sitä tyyppiä.

Aina tillin tallin, katsokaas, rakastan IHAN kaikkia!!

Osaan kuitenkin pari juttua nyrkkeilystä jne.

Tyhmä minä.

...


Miksi näin?  1

olenko jo maininnut vihaavani kateellisia pilalle hemmoteltuja ihmisiä?

Tää tyttö menee vieraille avautumaan päähänpistostaan. Pikku prinsessa. Loppujen lopuksi päätyy pahoinpitelemään täysin tuntemattoman ihmisen ja syyksi näen vain huonon itsetunnon. Miten muut ovat niin varmoja itsestään.

Kiitoksia tälle tytölle suuresti. Työpaikkani on vaarassa. olen koeajalla ja nyt taas sairaslomalla ja jonkun hemmotellun lutkan takia. Polvessa varmasti repeytynyt jotain. Ei taivu. Ei kestä paljoa painoa.

Mikä ajaa ihmiset ja etenkin nuoret tytöt ilman syytä käymään kimppuun?

Jos tästä jää suurikin vamma, joka tulee vaikuttamaan elämänlaatuuni, vannon, että kun tämä tyttö jää kiinni, hän tulee kärsimään vähintään yhtä paljon kuin minä. Vähintään.


MIKÄ IHMISIÄ VAIVAA?!  1

Valo hyppii silmissä ja jokainen askel sisältää oksennus vaaran.

Eilinen yö oli mahtava. Clubilla tuli tanssittua niin totaalisen perkeleesti, että kaloreita ainakin kului tuhansia!!

Sitten ilta menikin pilalle.

Tää tyttö kävi päälle. Ilman syytä. Ilmeisesti vaan sen takia, että satuin tanssimaan paremmin kuin se.

Minkä takia se kävi päälle tollasesta asiasta?!

EI MITÄÄN JÄRKEÄ!!!

Tuloksena: hyperventilaatio/Astmakohtaus, kadotin kännykän shokissa ollessani ja se tyttö vaan nauroi.

Mitä järkeä olla ylpeä siitä, että sattu käymään paremmin tanssivan, perseet vetäneen muijan kimppuun?!

TÄÄ ALKAA JO RIITTÄÄ!!! EIKS SAA OLLA BAAREISSAKAAN ENÄÄN RAUHASSA?!

Ja arvatkaa vaan sattuuko? En saa vieläkään kunnolla henkeä ja se tyttö tais potkaista mun polven nivelsiteen poikki. Ens kerran kun näen sen on haaste vastassa. Päällekarkaamis syyte!

Että vihaan kateellisia ihmisiä! Hemmoteltuja, omaan napaan kattovia kanoja!!

Edellinen