Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2009.

Syvällistä pohdintaa, jälleen, sukupuolirooleista.  3

Jälleen kerran elämää suurempien kysymysten äärellä.

Katsoin eilen dokumenttia poikien kasvusta miehiksi. Dokumentissa käsiteltiin tunnevammoja ja mahdollisesti virheellisen mieskuvan vaikutusta poikien kasvussa mieheksi.

Yhteiskunnan antama kuvahan on, että miehen tulee olla vahva, mies ei koskaan itke, eikä ole heikko.

Tietysti tuo riippuu täysin siitä, missä elinympäristössä kasvaa pojasta mieheksi ja kuka on antamassa kuvaa miehestä.

Malli kasvuympäristöistä annettiin esimerkkinä New Yorkin jengikaupunginosa ja vertauskohtana miltein väkivallaton ja rikas lähiö.

Jengikaupunginosassa kasvaneet pojat, ovat usein todistaneet väkivaltaa ja mallikuva rohkeasta ja ihailtavasta miehestä on ollut vääristynyt. Mm. perhevakivaltaa ja alkoholia harrastava isä, joka liikkuu alueen rikospiireissä. Tai isättömille pojille isän korvikkeena toimivat jengin vanhemmat pojat, joiden tunneälykkyys on kehittymätön ja joille väkivalta, sekä rikosten määrä on miehenmittana.

Jokainen varmasti ymmärtää, että tälläisessä kasvuympäristössä tunneelämän kehitys hidastuu, ellei lakkaa kokonaan?

Entä rauhalliset lähiöt? Ulkoisesti kaikki vaikuttaa olevan hyvin, mutta 18- vuotiaita kohdeltiin, kuin miehiä. Valitettava totuus on se, että aivojen kehitys/kasvu ei ole vielä tuohon mennessä täysin loppunut. Eli heitä kohdeltiin, kuin miehiä ja he kuvittelivat olevansa miehiä, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Miesten maailmaan poikana? Mitkä ovat seuraukset?

Minun on turha nuorena naisena kommentoida miesten maailmaa, mutta voin antaa oman näkökulmani asiaan, perustuen omiin kokemuksiini.

Jostain syystä vedän puoleeni/tunnen vetoa karskeihin miehiin. Ongelmana on usein se, että tunne elämältään nämä miehet eivät välttämättä ole aivan kehittyneitä ja siksi saankin siipeeni alituiseen. Liian usein olen heidän puoleltaan kuullut tarinaa perheväkivallasta, vanhempien alkoholiongelmasta tai muuten rankasta lapsuudesta. Usein näillä kundeilla oli erinnäisiä ongelmia. Joko työ/opiskelu ei kiinnosta/ motivaatio on kadonnut. Tai sitten raha-asiat ovat perin pohjin sekaisin. Myös sosiaaliset suhteet ovat usein sekaisin ja kommunikaatiokyvyissä on ollut parantamisen varaa.

Kärsinkö siis "pelastan kaikki"-syndroomasta vai heijastuuko oma kokemukseni/historiani miesvainuuni?

Omaa kasvatustani voin heijastaa pojan kasvatukseen sillä perusteella, että jumaloin isoveljeäni ja juoksin aina poikien leikeissä mukana. Pukeuduin pääasiallisesti ja kävelinkin kuin poika. Poikkeus oli, että pulaan joutuessani tai ollessani surullinen, joko isäni tai veljeni oli pitämässä puoliani ja sain itkeä sydämmeni kyllyydestä ja näyttää tunteeni. "Vasta" 13-vuotiaana löysin itsestäni tytön.

Mutta nyt poukkoilen asiasta toiseen. Joten jatketaan samaa linjaa...

Mikä siinä on, että miehet etsivät itsellensä tyttöystävästään äidin korviketta? Joku joka pitää huolta kodista ja laittaa kuriin? Naisen tehtävänähän on nalkuttaa jne. Silti olla uskomattoman seksikäs ilmestys ja olla aina valmis seksiin, sekä tehdä päivittäin alotteita? Eli huora, äiti ja lempeä kodin hengetär samassa paketissa?

Onko syy siinä, että tutkimusten mukaan mies vaistomaisesti etsii samoja piirteitä vaimoehdokkaastaan, kuin mitä on äidissään? Eli faktat ja unelma yhteen nidottuna olisi paras paketti? WTF?!

Kundit joihin olen törmännyt ovat hakeneet kilttiä kodin hengetärtä, joka taipuu kaiken maailman oikkuihinsa tai kodin amatsonia, joka ruoska viuhuen pitää miehensä tossun alla. Yleensä juuri tuota jälkimmäistä...

Entä mistä johtuu suuremmat numerot ilmoitetusta perheväkivallasta Suomessa? Onko syy kasvaneessa väkivallassa vai suuremmasta tietoisuudesta naisten joukossa? Joko siis miesten(/naisten) päässä viiraa pahemman kerran nykyään tai sitten naiset(/miehet) ovat entistä tiedostuneempia avusta. (Siis kyllähän miehetkin kohtaavat perheväkivaltaa, siinä missä naisetkin. Usein se vain on toisinpäin. Siksi näin esimerkissäni).

Miksi sitten on niin vaikeaa tuoda esille tunteensa ja myös näyttää heikkoutensa?

Jostain syystä vain über kova mies voi näyttää tunteensa ja herkkyytensä. Tämä on merkki uskomattomasta vahvuudesta ja rohkeudesta jne.

Tiivistettynä: Mielestäni koko yhteiskuntamme on sekaisin. En sano, että sukupuoliroolit ovat pahasta, mutta mielestäni kummallakin sukupuolella oikeuksiinsa olla myös heikko ja ilmaista itseänsä, ilman kliseisyyksien vaatimia maneereita.

Omalla kohdallani, näiden rikkinäisten miesten kanssa, on suhteeni lopulta ajautunut eroon/ongelmiin juuri sukupuoliroolien takia. Niitä halutaan liian paljon pitää yllä ja silloin unohtuu parisuhteen edellytyksistä yksi. Kumppanin on oltava myös paras ystäväsi, jolle voi surutta kertoa kaiken ja joka ymmärtää, vaikka ei aina ymmärtäisikään.

Pitäisikö minun tyytyä rooliini naisena? Jättää opiskelu ja thai nyrkkeily, sekä fudistreenit. Myös housut vain siksi, että ne ovat maskuliinisia piirteitä. Heittäydyn yksinkertaiseksi kotiäidiksi? Pidän mielipiteeni sisälläni vain siksi, etten olisi uhkana miesten omalle kuvalle miehisyydestään? (Tai käyttäisin hyväksyttäviä naisellisia keinoja päästäkseni huipulle?!)

Siis faktahan on, että yhteiskunta elää murroksessa. Sillä saivathan naisetkin äänestysoikeuden vasta 1900-luvun alussa ja nyt naiset ja miehet hakevat uutta sukupuoliroolien jakaumaa.

En edelleenkään ole feministi. Kannatan tasa-arvoa ja sukupuolirooleja, ehkä hieman modernimmalla mallilla. En todellakaan tulevaisuudessa aio katsoa vierestä, kun mies saa palkankorotuksen, sillä perusteella, että on hyvä jätkä tai sitä, että miehet vievät johtajiston pallit vain siksi, että nuoret naiset/naiset eivät ole uskottavia päätöksentekijöitä.

Nämä kliseisyydet ovat historiaa.

Pelkään vain joutuvani ottamaan hullun feministi akan roolin ylleni, jotta tämä asia saadaan muutettua tasa-arvoisemmaksi.

No mutta päätänkin tämän mietelmän miespuolisen koulukaverini tokaisuun: "Kyllä mä sulta mielelläni turpiin ottaisin!". (Juu, en millään tavalla viittaa tällä miesten sisäiseen haluun tulla timmin naisen tossun alle jne....)

Siis korkkareilla, hameella ja huulipunalla varustautuneena,sekä kylmän logiikan ja järjen avulla taistoon vanhoja uskomuksia kohtaan


Taas kerran..  1

Ajattelin vaihtaa ammattia.

Taas sairaana, joten ammatti sairastaja? (No mutta toisaalta, niin vähän tänä vuonna sairastellut, että turhaan valitan. Kitos gluteiinittoman ja mahdollisimman vähän jalostetun ruuan.)

Jos joku todella tuntee minut, tietää, minkälaista kärsimystä kurkkukipu tuottaa. Ei niinkään se kipu, vaan vaiti oleminen. Myös paikallaan oleminen tuottaa ongelmia. Uskomattoman paljon sitä oli haalinut taas hommaa itsellensä koko viikoksi. Sellainen tekstarirumba oli eilen...

No nautin nyt paikallaan olemisesta ja hiljaisuudesta... Mahdollisesti mietiskelen, luen ja luen ja nukun... ja nukun ja luen ja huokaus!!

Tuijoteltuani sisustusohjelmia monta tuntia on minun pakko vaan sanoa, että jumalauta ihmiset! Käyttäkää värejä! Niitä oikeita värejä!!! Joka paikassa, valkoista, beigeä ja ruskeaa, sekä harmaata... ehkä ripaus mustaa?

Sitten kun joskus valmistun tohtoriksi etc. (Eli kun olen lähempänä 50 vuotis päivääni..) ostan talon ja remontoin sen kunnolla. Sen voin luvata, että edes keittiö ei jää värittömäksi! Vaikutteita Meksikosta, Intiasta ja Thaimaasta.

Ihmisten yleisin sairaus on näkymättömyys, liian pitkälle viety wannabe nöyryys ja kateus niitä kohtaan, jotka uskaltavat tehdä ja olla mitä haluavat, vaikka näistä poikkeavista tapauksista juorutaan niin vaan vatusti.

Siis lyhyesti sanottuna massaan sulautuminen. Ei saa olla omia mielipiteitä. Ei saa näkyä turhan paljon etc.

Ainakin yhdessä asiassa olen vahva. Luonne ja vahvat mielipiteet. Ne ovat jotain, mitä minulta ei voi koskaan viedä. Tehköön muut mitä haluavat, minä keskityn ihan vain omassa sonnassani vellomiseen. *vino hymy ,ryyppy kahvimukista*.

Tänään taas hämmennyin näköalastani. Itä-Pasila. Lähiö keskustan vieresssä. Ihmiset, kuin muissakin lähiöissä ongelmineen ja kivestä veistettyine kasvoineen. Mutta ympäristössä, tässä betoni helvetissä on silti jotain todella kaunista. Asun kukkulan päällä, kerrostalossa, toiseksi ylimmässä kerroksessa. Näköala on upea. Sään muutokset ja auringon nousut ovat uskomattomia.

Niitä katsellessa unohtaa olevansa kipeä, surullinen, vattuuntunut jne.

Joka päivä on yhtä iloa, kun tietää mistä sitä etsii.

Tänään saan vahvistuksen mahdollisesta angiinasta(jonka kuitenkin pelkään olevan kurkkupaise...) ja teen koulun rästitehtäviä. Anatomiaa, fysiologiaa ja vielä vähän anatomiaa.

Harmi, että ilta töissäkin jää väliin. Työ on vain mahtavaa vaihtelua opiskeluun.

Mutta ensin jumittamaan ruudun ääreen.


Melankolian riemut  1

Ompas kummallinen viikonloppu, taas vaihteeksi, tullut vietettyä. *Kuuluva ryyppy vesilasista*

Baarista toiseen ja armotonta bootyn sheikkausta niin perjantaina, kuin lauantainakin.

Erona päivissä ainoastaan perjantain pulppuava sosiaalisuuteni ja lauantai armoton "Whittu pysykää kaukana musta tai löydätte mun korkokengän koron perseestänne"-fiilis. Muute aika normi bilepäivät kyseessä.

Alkoi vaan lauantaina ottamaan päähän, yllätys yllätys, ah niin ihanassa Onnelassa kolmijalkaisten iholle pääsemisen tarve. Murjottavalla olemuksella ja bursa ateria kainalossa eksyin Helsingin yöstä kotiin lauantaina/sunnuntai aamuna ja vaivuin tajuttomaan uneen.

Perjantaina sentään olin löytänyt mielenkiinoista seuraa mukaani, jonka kanssa oli mahtavaa sosiaalisoida.

Tein ilmeisesti jälleen vaikutuksen erikoisella ajatusmaailmallani ja aina vaan päällä olevalla leipälävelläni, mutta taitaa olla taas sen verran ujo kaveri kyseessä, etten välttämättä kuule tapauksesta enää myöhemmin.

Pakko myöntää, että se hiukan harmittaa.

Ihmisiltä puuttuu nykyään kyky laittaa kaikki peliin. Jos on mitään mahdollisuutta, että toinen pääsee pintaa syvemmälle on parempi pitää toinen etäällä ja jatkaa oravan pyörässään, sen sijaan, että lottoaisi ja kokeilisi onneansa.

Myönnän, että itse sorrun samaan turhankin usein, sillä itse olen kokeillut jäätä jo useamma kerran ja huomannut, että aina se pudotus seitsemännestä taivaasta tekee kipeää, sekä ajan saatossa kipu ainoastaan kasvaa. Siihen ei turru koskaan niin kuin osumista treeneissä. Lyönnit ja potkut-> Niihin turtuu ja pikemminkin alkaa nauttimaan niistä, sillä tuntee olevansa elossa hämärän rajamailla kokemuksesta. Sitä vain nousee ylös ja parantaa tulostaan. Dyykkaukset suoraan maalitolppaa päin jäävät ainoastaan pintanaarmuiksi, kun tietää jälleen antaneensa kaiken ja torjunneensa hankalan alakulman.

Kuinka hauras ihmisen sydän voikaan olla.

Mutta andrenaliini ja endorfiini ovatkin aikas mukavia aineita.... *leveä hymy ja Melankolian riemut-biisin tahdissa hyräilemistä*

Mutta sehän ei pelaa, joka pelkää? Pelko pois ja huomaatkin eläväsi jälleen. Tunteet kaikessa kauheudessaan/kauneudessaan ja raadollisuudessaan ovat juuri tuoreiltaan ja villeinä/karuina nautittuna parhaimillaan.

Asiasta toiseen:

Vein kauheassa vapina/jumitus krapulassa systerin muksut Heurekaan. Vaikka henki ei välillä ottanut jumituksen vuoksi kulkeakseen, niin muksut kyllä pelasti päiväni totaalisesti. Kyllä täti on ylpeä välkyistä lapsosista. Ja btw: Sain taas kunnioittavan kohtelun osakseni, kun lapset olivat mukana.

Mutta en jaksa taas pitää valitusta naisen asemasta...

Siispä anatomian, fysiologian ja Kucheran kirjojen pariin, sekä vaalimaan omaa uuniikkia kieroa ajatusmaailmaansa kasvattamalla sivistyksensä ja ymmärryksensä määrää.


Rattoisaa aikaa  2

Ilta kynttilöiden valossa Alicia Keyesia kuunnellen. *lauleskelua ja kulaus vesilasista*

Mikä sen parempaa?

Olin taas vanhempien opiskelijoiden hoidossa ja täytyykin olla sitten säännöllisesti. Thai nyrkkeily jostain kumman syystä on pääosin iskujen antamista ja kroppa muistaa nuo iskut. Siksi kolottaa ja lihakset jumissa, sekä aineenvaihdunta tiltissä.

Tarvitaan siis toinen laji tuon nyrkkeilyn ja fudiksen rinnalle. Tiputan fudiksen pois ja superkortti FIX-liikuntakeskuksiin? Märsky aivan vieressä, joten ei tulisi keksittyä tekosyitäc-> "niin pitkä matka". Mutta tuo on ajankohtaista sitten tammikuussa. Nyt uintia, puntille ja fudista/thai nrkkeilyä.

Viikonloppuna tosiaan olin systerilläni hoitamassa muksuja. Mahtavia naperoita. Sain olla pikku rinsessan "iso siskona" neuvomassa/tukemassa ja "äitinä" pojille.

Edellinen nimike "äiti" siksi, että poikia luultiin omiksi muksuikseni. Nyt on kyllä täti ylpeä, sillä nuo pojat osaa käyttäytyä julkisessa liikenteessä ja on kerta kaikkiaan suloisia.

Mutta nyt nostaisinkin esille ilmiön jonka huomasin poikien kanssa kulkiessani.

Ihmiset kohtelivat minua tyystin eri tavalla. Ovia pidettiin auki, bussikuskit odottivat, kiitoksia ja ole hyvää sateli, sekä joka puolella oli hyväksyvää ja hymyilevää kasvoa.

Olen sen verran yltiö realistinen ihminen, että minun on pakko nostaa esille tuttu huora/madonna-ilmiö.

Onko edelleen voimassa huomaamaton roolijako naisilla. Joko olet huora, jota voi arvioida, vertailla ja katsella häikäilemättömästi tai pyhä äiti? Eikö välimaastoa ole?

Miehet ja naiset pidetään tiukasti erillään tässä yhteiskunnassa.

Välikommentti: En. En ole feministi vaan kannatan tasa-arvoa miesten ja naisten välillä.

Esim. paljon pillua saava nuorimies on kadehdittava pelimies, mutta nuoria miehiä pyörittelevä nainen on jakorasia? Ja jos ei heru pillua olet frigidi jne. Siis antaakko vai eikö antaa?

Kuka pyörittelee ketäkin?

Nämä käsitykset ovat mielestäni vanhainaikaisia ja tavallaan jo surullisia, ottaen huomioon yhteiskuntamme avoimmuuden ja tiedoisuuden lisääntymisen.

Mitä voin päätellä tästä?:

Teen mitä teen, tulee minusta mikä tuleekin, on aina joku joka tuomitsee tekoni ja päätökseni.

Näitä ajatuksia pureskellen opintojen pariin ja eteenpäin.

Sunnuntaina viemään syterin mukuloita Heurekaan.


Palpoiminen  1

Yksin olemisessa on yksi kurja puoli. Siis koulua ja harjoittelua ajatellen.

Sitä ei pääse harjoittamaan palpointiaan!!

Ainoastaan koulussa tunneilla ja koulun ulkopuolella sovittuina ajankohtina.

Kaipa sitä pitää mennä häiriköimään kohta naapureita. Pääsen kenties seuraavan viikon vartti lehteen. "Omituinen lähentelijä/ahdistelija vainoaa naapureitaan!"

Sitä on tyydyttävä omaan kroppaansa, mutta se juju piileekin siinä, että joka ikisellä palpontitunnilla on jotain normaalista poikkeavaa löytynyt kropastani. Milloin on luupiikkiä, milloin sidekudoksen/arpikudoksen peittämää niveltä, klommoja luussa, fasciat tiukassa, lihas niin jumissa, että luun palpoiminen heikkoa.... ja listaahan voi jatkaa loputtomiin ilmeisesti?

Tahdon tietää miltä nk. "normaali" tuntuu!!!!

Onneksi pääsen täksi viikonlopuksi siskoni katon alle ja voin vainota häntä, hänen miestänsä ja hänen muksujansa.

Mutta sitä ennen pynttäytymään ja töihin...


Sosiaaliset taidot  2

Nykyään jää niin paljon aikaa itsellensä, että ajatukset juoksee kaikessa ja koko ajan. En millään saa sitä loppumaan... mutta sitten muistinkin, että sitä vartenhan on blogit ja päiväkirjat.

Hetken hiljaisuus ja rauha siunaantuu ajatusten julkituomisen jälkeen.

Viime aikoina mieltäni on kalvanut ihmissuhteet, ilmaisemisen kiemurat ja sosiaaliset taidot.

Toissa viikonloppuna pidin tuparit ja jälkeenpäin jäi olo, etten kunnolla kerinnyt keskustelemaan kenenkään kanssa. Juoksin jatkuvasti tarjoamassa jollekkin drinksua, avaamassa ovea, esittelemässä yksiötäni jne. Jokaisen kanssa ehdin keskustelemaan sen muutaman minuutin ja heittämään ympäripyöreitä kommentteja.

Minkäs sille voi, kun emännän rooli juhlissa on vaativa.

Muutama viikko takaperin koulussa totesin vanhemmalla luokalla olevan tytön heikoksi osa-alueeksi sosiaaliset taidot, jotka ovat ja tulevat olemaan tärkeitä osteopaattina.
Huikkasin hänelle ruokalassa, että myymäläpäällikköni on hänellä hoidossa ja hän antoi hyvää palautetta kyseiselle tytölle. Tyttö vilkaisi minua kerran, sanoi aha ja palasi kirjansa pariin, sekä heitti jotain vierustoverilleen. Oliko loukkaavaa? Todellakin. Olisi riittänyt pelkkä hymy ja vaikka lausahdus: "Mahtavaa, vie terveiset hänelle". Se ei ole liikaa vaadittua.

Siis kaikki asiakaspalvelu alalla: Harjoitelkaa kommunikointitaitojoanne ja terästäkää sympaattisuutta ja empaattisuutta.

Myöhemmin tällä viikolla, treeneissä, törmäsin kaveriini, jonka kanssa en ole puhunut yli vuoteen. Vaikka olemme nähneet ja olen yrittänyt virittää keskustelua auki ja selvittää asioita niiin ei... ei lausettakaan. Nyt treeneissä oli juuri 6 henkilöä, joista 4 oli miehiä. Tämä kaverini oli toinen naisista lisäkseni, joten automaattisesti valmentajamme laittoi meidät pariksi. Kirosin mielessäni ja andrenaliini alkoi kohisemaan korvissa. Mutta treenin ohessa aloimme taas keskustelemaan ja ei aikaakaan, kun huumori jo lensi. Kävi ilmi, että hänellä oli ollut rankkaa ihmissuhde asioissaan ja siitä johtui ilmeisesti mykkäkoulu. Toisena esiin nousi muutaman ihmisen kanssa välien poikki meneminen hänen kohdallaan, joten mieleeni nousi ainoastaan lisää kysymyksiä. Onko hän taas väleissä kanssani, koska tarvitsee minua?

Anteeksi voin antaa, mutta luottamukseni on kadonnut. Siksi päätinkin, etten osaa ota tuohon draamaan, vaan pysyn etäällä tuomitsematta ketään, silti väleissä.

Koulussa taas törmäsin ilmiöön nimeltään "lasiseinä". Henkilö, jonka kanssa huumori ja keskustelu on muutenkin ollut helppoa, tuntuu syystä tai toisesta äkillisesti nostaneen lasiseinän eteensä ja välttelee katsekontaktia. Tervehtiminen on jäännyt vähemmälle.

Tämä loukkaa minua, sillä en ymmärrä miksi ja mistä syystä hän on näin päättänyt tehdä, ellei suojellakseen itseään, mutta miksi minulta tulisi itsensä suojata? En ole tehnyt mitään väärää.

Näitä asioita pohtiessani olen huomioinnut enemmän myös omaa ulosantiani. Nykyään hymyilen enemmän ja kiitän, sillä tiedän miltä ne tuntuu, kun saa hymyn taikka kiitoksen osakseensa.

Näitä pohtien viikonlopun viettoon....


Elämän karuja puolia.  1

Migreeni ja krapula yhdessä on muuten kokemisen arvoinen juttu. En suosittele kenellekkään.

Viime sunnuntai ja maanantai tuli vellottua pahanolonaaltojen ja moukarin iskujen maailmassa, johon liittyi kipinöiviä valoilmiöitä verkkokalvoilla. Unohtamatta valvottua viime yötä...

Onneksi se on nyt ohi. *syvä huokaus*

Kenen idea oli lähteä migreenikohtauksen jälkeen baariin?!

THAT WAS ME!!!

Miten watussa saisin sitä itsesuojeluvaistoa? Elä hetkessä on mottoni, mutta jossain vaiheessa voisi järkikin astua kuvioihin.

Mutta opinpas sitten jotain uutta:

1. Migreenin jälkitilassa alkoholi muuten nousee tooooodeeeella nopeasti päähän.

2. Pienikin määrä alkoholia siinä tilanteessa on liikaa.

3. Tälläisessä humalassa tekee kaikenlaista mielenkiitoista akrobaattista temppua.

4.... ja silloin myös kotiin löytäminen on oma haasteensa.

Siis illan yhteenveto: Vedin pleksit, nolasin itseni ja herätin hämmennystä, mutta löysin kuin löysinkin kotiini! Hä hää!!

Siis onnistunut ilta?... *aitoa räkäistä naurua*

Koin tänään maanpäällisen ihmeen. Se ilmesyi neljän käden muodossa ja pienillä liikkeillä veti sumun silmieni edestä ja mielestäni, kuin taikaiskusta!(Aika eksoottisen tuntuista muuten kun pienillä sormennykäyksillä pari ihmistä voi sellaisen vetelyn tunteen ja virtaamisen kropassa saada aikaan)

Pääasia on se, että olen kunnossa ja ainut asia mikä harmittaa nyt jälkeenpäin ajatellen tuossa mahtavassa viikonlopussani on se, että menin sitten migreenissä kirjoittamaan palpaatiota koskevien artikkelien pohjalta aikas mielenkiitoisen essee/referaatin... Mutta Kettu tein sen kuten pitikin!!!! Ja nyt voinkin aloittaa mantrani uudestaan...:

"ykkönen riittää, ykkönen riittää, ykkönen riittää, ykkönen riittää...ooom..."

-------------------

Yhdestä asiasta muuten olen onnellinen ja joista voin kiittää opiskelun aloittamista ja eroamista eksästäni.

Olen lähentynyt nyt enemmän sukuni kanssa. Käyn melkein joka viikko moikkaamassa ja auttamassa mummia, sekä vanhempieni luona syömässä. Myös iso veikkaani näen useammin, sekä siskoni perhettä.

Perhe ja ystävät ovat ne, jotka aina seisovat tukenasi ja tietysti ovat se pahin painajaisesi myös.

Nyt aloittamaan HOPS:n kirjoittamista, jos nyt sitä en tekisi viime hetkellä... Isi heitti mahtavan kommentin, kun selitin, että on kerrottava mistä tulee, mihin suuntaa jne.

"Ihmiskunnan synty tapahtui Afrikassa...." Blaa blaa blaa "Kyllä sun ope varmaan tykkäis sellasesta eepoksesta, kun alkaa olemaan jo toivonsa menettänyt ennen kuin pääsee edes vuoteen -87..."

Näillä eväillä sitten...


Päivitystä  1

Päivät taas juossut nopeasti. Joka paikassa juostu ja kaikkea tehty.

Kiireellä on erillaiset kasvot opiskeltaessa.

Viime viikonloppuna ajattelin jo nukahtavani seisaalleni väsymyksestä, mutta silti menin työpäivän jälkeen vielä viihteelle. Ensin mummini luona kahvilla, jossa vakuuttelin meneväni kotiin ja nukkumaan muttah...

Löysin itseni kaverini synttäreiltä lonkero kädessä, mutta!!! Tosiaan lähdin ennnen klo 00.00 kotiin.

Huvittavinta oli se kun hiippailin mummini kerrostalon ohi ja kuiskuttelin muille tytöille: "Nyt hiljaa, sillä mummi voi kuulla!!!"*kika kika kika*

Sitä muutti pois kotoa 17-vuotiaana ja jäi omien voimavarojensa varaan ja nyt 22-vuotiaana mummi pitää huolta opiskelija reppanasta.

On tulevaisuus yllätyksiä täynnä.

Anatomiasta mainittakoon, treeni kavereilla ja työkaverilla ollut hauskaa kun luettelen ruumiin osia latinaksi ja hiplailen kaikkia.

Työkaverini sanoi, että alla oleva kyseinen biisi toi minut hänen mieleensä. Ruumiin osat ja tietysti jotain tuttua tuossa asenteessa on...

Mulla on jalka
ja toinenkin
mulla on keuhkot
ja silmätkin
mulla on korvat
ja yhdessä kädessä sormii viis
mul on ne kaikki
siis miehistä viis

mulla on sydän
ja se toimii
ja takkuinen tukka
mutta hiukset kuitenkin
mulla on nenä
ja yhdessä jalassa varpaita viis
mul on nää kaikki
siis miehistä viis

mul on mun unet särkyneet
ja mun poskilla mun kyyneleet vierii
siis miehistä viis

mulla on rinnat
mul on mun luut
ja mun 28 hammasta sua puree
jos lähelle tuut
mulla on kohtu
ja pakastimessa purkkeja viis
mul on nää kaikki
siis miehistä viis

mul on mun unet särkyneet
ja mun poskilla mun kyyneleet vierii
siis miehistä viis
miehistä viis

mul on mun unet särykneet
ja mun poskilla mun kyyneleet
mun kyyneleet vierii
siis miehistä viis!

Music and lyrics: Chisu

Nyt parhaillaan kuuntelen Chisun uusia biisejä ja täytyy sanoa, että katkeran kauniiseen mieleen osuu ja kolahtaa.

Aikaisemmassa blogimerkinnässäni pohdin puute tilaani. Ja ei ainoastaan vakava suhde ole ainut vaihtoehto minulle. Ainahan voi hommata sen fuckbuddynsa, mutta haasteena:

Minulle hyvään seksiin kuuluu myös tunteet ja luottamus toiseen. Kuinka siis pitää tuo hienon hieno raja siinä, etteivät tunteen tule liian paljon mukaan?

Näitä pohtien nukkumaan..