ÄääÄää... pää hajoo!!

  • CherryLipss

Rodoksella tuli oltua iisisti. Päivittäinen polvitreeni altaassa ja nyt polvi toimii aika normaalisti. Pitkät matkat vaan saa sen särkemään ja turpoomaan...

vaikka isi ja äiskä oli paikalla tuli taas flirttailtua kaikkien kanssa. Äiti vaan nauroi mulle koko ajan ja isi yritti lukita hotelli huoneeseen. I just can't help it!

Flirttailen ihan huomaamattakin. Satun vaan kattomaan jonnekkin ja WHÄM!

Mutta teki ihan hyvää olla taas perheen kesken viikon ajan. Vaikka olihan taas ne huonotkin hetket, mut huomasin myös kuinka kaipaankaan niitä ihmisiä mun ympärille. Iso broidi juoksi vesipuistossa ympäriinsä kuin 11-vuotias ja aina yritti raahata mut jokaiseen pahimpaan liukkariin ja kaateli mua vesirenkaasta veteen... plus heitti sitä hintti vitsiään koko ajan ja nyt missiona onkin opettaa sille Monty pythonin "army fagget" biisin sanat ja koreografia, että voidaan kahestaan baareissa hämätä ihmisiä.

Minnankin kanssa oli kiva olla vaihteeksi. Se on aina niin rauhallinen ja kiltimpi kuin se porukka jossa yleensä liikun. Ihanteellista polvelle siis on ollut.

Osaan jo kävellä, mutten juosta, enkä mennä kyykkyyn tai potkasta.

Isikin tykkäs kun pystyi pitämään tyttöään silmällä. Äitin kanssa oli ihana olla. Systerin, mian kanssa taas oli ihana jutella nyt kunnolla.

Nyt se sanoi ymmärtävänsä miks tanssi on mulle niin tärkeää. Se näki yhtenä iltana kun tanssin sieluni syvyyksistä. Se vaan istu ja tuijotti kyyneleet silmissä ja sanoi. : Kiiki, sä oot kyl tanssija. Vaik aina ootkin käynny tanssi tunneilla ja tiesin et osaat tanssia, niin vasta nyt nään et sä oikeesti oot tanssija."

Sain siltä lempinimenkin: mustalaistyttö, perheen taidepaukku. Kirjotan, laulan, tanssin, näyttelen, maalaan tauluja...

Ehkä pitäis hakea taiteelliselle uralle.

Jos vaikka opiskelisin liikunnan opettajaksi ja lisänä kuvismaikaksi. Olis aika jees..

*naurua ja kreikkalaisten suolatikkujen rouskutusta*

Telkkarista tulee muuten Bones...

Eilinen oli eksoottinen päivä; eka syömään vanhusten lua suomalaisia herkkuja siitä Annen mögille jossa mm. pelattiin maastominigolfia. Kylhän pelaan golfia, siis minigolfia, mutten todellakaan oo hyvä pelaaja. Taas nurmi lenteli ympäriinsä, maila melkein katosi ja oon mustelmilla.
Mun taitooni taitaa vaikuttaa syvästi se että oon aina alkoholin vaikutuksen alaisena jossakin määrin kun pelaan... mut oon paska biliksessäkin vaikka pelailen sitä...

Mulla ei vaan oo sitä keskittymistkykyä ja satun olemaan sen verran ylpeä, että muahan ei neuvota...

Hih.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus