Bad body day

  • CherryLipss

Taas vaihteeksi ISO olo.

Siroihin keijukaisiin verrattuna on aina se isoluisempi vaikka kukaan ei koskaan usko todellista painoani kun sen ilmi tuon. Voi huokaus!

*kiroaa kurvejansa itsekseen mutisten*

Tuli taas kytättyä jokaiselta peilaavalta pinnalta, että onko nyt iso vai ei.

Kyllä: Työvaate testailua taas olan takaa. Suunnittelijan from he G.B. ja koot myös sen mukaan.

Niin älkää ottako yhtään sitten huomioon harteikkaampaa/rinnakkaampaa/reidekkäämpä/perseekkämpää poikkeusta, jolla sattuu olemaan varsin pygmi olomuoto vielä kaiken lisäksi ja vaikka se lantio on leveämpi ei se tee uumaani yhtään sen leveämmäksi. Päinvastoin!

---------

Viikonloppureissu Tallinnaan oli semi menestys.

Hotelli huone De luxe oli kaikkea sitä mitä kolme tyttöä reissultaan vaatii. Kääntyvä TV, king size bed, loistava kylppäri ja koko seinän ikkuna. Älkää unohtako edullista huone palvelua ja mieletöntä virkistäytymis keskusta.

Maailman parhaat nachot tuli tilattua ja vieläpä ankan lihalla!

Kolmistaan mahduttiin oivasti makaamaan sängyllä ja tuijottamaan telkkaria kylpytakeissamme.

Illalla tuli sitten väsymys ja känni sen mukainen. Ei ehkä loistavin ilta, mutta päivä pedikyyreineen oli mainio ja buffetit.

Voi luoja sitä osaa olla täynnä taas hiilareita jne.

Mutta ainakin semiloma on nyt korkattu.

Loppu viikko valmentamista aina lauantaihin asti ja sitten taas voi hetken hengittää. Seuraavaksi töitä vasta parin viikon kuluttua! *tuulettaa iso virnistys mausteena*

Mutta en tietenkään ole lähdössä äkkilähdölle. Eeeeheen vaikka kuinka himottaisi, toki syy on aina taloudellinen ja tällä kertaa sain olla yksi niistä joille unohtui bonukset palkkaan tulla.... No mikäs siinä, että tulevat seuraavassa, mutta nyt ei sitten ihan lomailla muualla kuin, ah aina niin turvallisessa ja tylsässä koto suomessa!

Ja eihän tähän kuuluisa tuurini lopu:

Budjettilaskelmat taas sekaisin kun menin kadottamaan matkakorttini. Lisäkustannuksia, mutta onni onnettomuudessa: Tiedot olivat koneella ja kaiken sai siirrettyä uudelle kortille joten kustannuksista tuli luultua pienemmät vaivaiset 11,00 euroa.

Ja mites miesrintamalla?

Voi kuinka autiota! Miten saattoi yksi ihminen laittaa niin sekaisin pakan, että miesten nielijän maineeni kärsii?

Eeehen sitten flirttaillut estottomasti kellekkään Tallinnassa, laivalla, matkalla, missään...

Treffejä tulossa? NADA!

Eli tulevaisuuden kuva puutarhamökissä asustavasta secopäisestä "kissanaisesta" kahdenkymmenen kattinsa kanssa on toteutumassa.

No ei se mitään estä.

Loppu viikko kroppansa kuristtamista niin pysyy mieli, sydän ja sielu aisoissa! Treeniä lauantaihin asti ja salaatti/keitto pääruokana!

Sitten tavallisiin kuvioihin eli 3 krt treenaamista viikossa ja pänttäystä sillä totta kai:

Minun tuurillani aurinko ei sitten lomallani paista. Ettäs tiedätte! *mulkaisu taivaalle*

Esseestäni olenkin kaavat saannut kaappieni oveen liimailtua ja memo-lappusia onkin sitten jokapuolella. Katkenneita ajatuskulkuja ja todellista faktaa. Kyllä tästä hyvä tulee.

Biomekaniikka, lymfaattinen kierto ja neuraalikudokset ovat hyvin edustettuina.
-----------

Varmaan täysikuu tulossa, sillä oloni on varsin seinille hyppivä jälleen kerran. Jotenkin pakokauhuinen olo ja valpas.

Tämä on taas hyvää aikaa salaliittoteorioiden kyhäämiseen (Kyllä uskon edelleen, että joku tarkoituksella kariuttaa kaikki mahdolliset miessuhteeni aiheuttamalla pakokauhua/paniikkia/omituista käytöstä treffikumppaneitteni ja mahdollisetn treffikumppaneitteni parissa, joka taas vaikuttaa kaikkeen.) Tämä on vain minulle olla kummallista olla 1,5vuotta sinkkuna. Siis ajatella! *Silmien pyöräytys*

Jotenkin oikein yliherkkä kaikelle ympäristössään ja pinna mitättömän mittainen. Kummalliset unet kaupan päälle ja coktail on valmis.

Mutta ei hätää! TAT TA DAA!!!

Asia hoidettu Feng shuin kautta! Heräsin sitten aamu kahdeksalta ja siirtelin huonekaluni uuteen uskoon soluhuoneessani.

Kämppikseni varmasti osaa nauttia ja arvostaa elettäni.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus