*epätoivoinen haukoitus*

  • CherryLipss

Nyt on turhan paljon nosteltu tätä tyttöä jalustalle.

Kärsin korkeanpaikan kammosta ja sen seurauksena henkisestä hyperventiloinnista.

Vaan sen takia mitä olen ja olen aikaisemmin ollut, koitetaan asettaa nk. jumalattaren asemaan. Sitoa nimetylle alttarille palvottavaksi.

Puhuin jälleen eksälle totuuksia ja sieltähän ne ainiaat sitomis yritysten aallokot tuleekin. "Minä olen surullinen" tai "rakastan sinua" tai "ole minun" etc.

Uusia tuttavuuksiakin on ja yhteistä näissä on se, että saan hullaantumisia osakseni.

AAAARGH!!!

Mikä miehissä on vikana kun ne tuppaa haluamaan sitomaan itseensä heti ja ainiaaksi, kun vasta tutustuu ja vaikka joidenkin tapauksessa viimeisetkin mahdollisuudetkin on jo annettu?

Onko minussa sitten se LSD aiheuttaman riippuvaisuuden kaltaista tuottamaa feromonia vai mitä helv****ä?! Alkaa pikkuhiljaa ottamaan päähän kosiskelut.

Faktahan on se, ettei minua niin vain voi sitoakaan, sillä jostain kumman syystä sattuu se oma tahto ja mielipide joka asiaan löytymään....

No nyt saa vuodattamiset noista asioista riittää tällä kertaa. Astiasta kukkaruukkuun!

Naapurissa/rapussa astelee joku ajoittain hiljaisin askelin. Muutaman askeleen jälkeen se pysähtyy ja tuntuu kuuntelevan/odottavan. Sitten ne askeleet taas jatkuvat. Mikään ei tällä hetkellä ota päähän niin paljon kuin aiheellinen vainoharhaisuus. Pliis! Hiiviskelyn voi lopettaa! En saa unta tollasten äänien takia! Tota kuuluu ajottain iltaisin n. 10-20 min ajan.

Ja mikä siinä on, että kun eniten kaipaa unta, kaikki päättävät sitten soittaa ja häiriköidä? Olen niin väsynyt ja olo on niiiin heikko jne.

*vali vali vali*

...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:02

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus