G'day!

  • CherryLipss

Keksin sitten jälleen yhden ärsytyksen kohteen.

Katsokaas näin pimeään vuoden aikaan on tupannut ylimääräinen väsymykseni pitämään minut tiukasti vällyjen välissä. Tänään nukkuessani kuulin muitakin elämän ääniä.

Kyllä. Kaikkien rakastamat "smeagolit" ovat palanneet kellareihin ja rappuihin!! Jes!! Tätä minä kaipasinkin! Pari piripäätä lisää! *huokaisu*

Ei taida pesismaila riittää vaan pippurisumute, 30cm terä ja sähkövimpale taas kehiin. Siis ihanaa tää kerrostalo elämä!

*mutinaa*

Ja tietysti Nk. Aikasyöpöt pliis....pysykää musta 100km päässä. Jos tietty aika sovitaan, siitä pidetään kiinni Plz? En todellakaan ole mutsinne ja soittele peräänne koko päivää. Aina joustan sen akateemisen vartin, sillä se tunti sinne tai tänne...

-------

Ja nyt sitten pöläytän aivojeni sisällön tähän ruudulle. Katsokaas. Vaikka kuinka lepää ja nukkuu niin aivot raksuttaa koko ajan.

Yhden asian pohtimiseen minulla menee se useampi päivä. Kyllä. Minulla on suhteellisen yksinkertainen hairahteleva mieli ja rönsyilen aina pohtiessani turhan paljon.

Simply blond!

Mutta asiaan!

Mikä ajaa ihmistä eteenpäin? Mikä on perimmäinen syidemme aiheuttaja? uteliaisuus vai jokin muu?

Tulin tulokseen, että pohjimmainen eläimellinen selviytymis vaistomme on kaiken takana!

Tuskin uteliaisuus ajaa ihmiset jääkaapille niin hyvin kuin nälkä. Mahdollisesti syy ylilihavuuteen ja ylensyöntiin on tuo uteliaisuus. Onkohan tämäkin hyvää? Vääristynyt vaiston kuuntelu!

Toki päällimmäiset aivokerroksemme rajoittavat eläimelliset ylilyöntimme ja niiden kuuluisikin toimia eräänlaisina hillitsijöinä. Mutta rajansa kaikella.

Liiallinen pohtiminen ja vaistojensa sulkeminen ulkopuolelle, sekä niiden kuuntelematta jättäminen johtaa hyvin monen ihmisen nykyisiin ongelmiin.

Pitkäaikaisessa Stressissä kropan omat järjestelmät kertovat ylikuormituksessa, mutta ihminen ei ota kuuleviin korviinsa kropan hälytys merkkejä, kunnes tulee romahtamisen merkki.

Usein myös vaistot ovat urheilullisuuden taustalla ja kipuilu voikin olla merkki liikkumattomuudesta ja kropan kapinasta. Ihminen tulkitsee liikaa ja jää sohvalle syömään sipsejä,kun sattuu...

Väitän että oman kehonsa kuuleminen helpottaisi huomattavasti monen elämää. Kyllä kroppa tietää mikä on hyväksi. Olkoon kyse ravinnosta tai jostain ihan muusta.

Esimerkkinä jostain ihan muusta voin mainita parin vuoden takaiset uniongelmani ja pitkät migreeni kohtaukseni. En ollut onnellinen silloisessa parisuhteessa ja uskokaa tai älkää. Kyllä kroppa heijastelee mielen/sielunne tilaa!

Ja tottahan toki voi vaistot viedä turhankin paljon. Feromonit... Olen muutaman kerran törmännyt kuivien jaksojen jälkeiseen vaistojensa yliaktiivisuuteen. Bamtsika bau wau ja tilanne tervehdyksestä muuttuu hetkessä johonkin aivan muuhun.

Toki muistakaa, että mahd. Suhde toimii sitä paremmin mitä enemmän kroppasi/vaistosi ovat olleet ekalla tapaasmisella mukana. Ei normi ihan kiva toteamusta ja olis varmaan hauska tutustua vaan: jumalauta!! How u doing?... Ja älytön pakko koskettaa edes vähän ja uppoutua toisen silmiin. Kannattaa tarkastaa samalla että toinen on samoilla linjoilla.

Balanssi ennen kaikkea!!! nykyihminen on karannut turhan kauas luonnostaan. Evoluutio ei pysy kaupungillistumisemme ja ainaisen kiireen perässä vaan laahaa jäljessä.

Ei en ole luonnon aktivisti tai hippi. ( ei näissä mitään vikaa ole) vaan opiskeluihini nojaten: kyllä se ihmisen kroppa nyt vaan edelleen toimii eläinten kropan tavoin ja vieläkin laahaa evoluutiossa jäljessä esim. Kahdella jalalla kävelemisen suhteen.

Ihmiset turha luulla itsestään liikoja!!!

*hylkää vaatetuksensa ja kirmaa halailemaan puita, sekä tepastelemaan kanin paskan sekaan*

Balanssi kaikessa ennen kaikkea

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus