Häh hää!

  • CherryLipss

*Hiukset pystyssä ja takussa kikattelee pinkissä paidassaan ja ladeboksereissa*

Täytyy sanoa, että ole aivan helv*** hyvä päätös, että muutin takaisin omilleni.

Kävelytyylini on jälleen kuin maailman omistaisin. Vähintään kuningattaren arvoinen. Olen alkanut jo uskomaat, että paikkoja annettaessa on tehty virhe ja satuin syntymään väärään yhteiskunta luokkaan. Eihän duunari voi olla kuningattaren kaltainen. ;D

*pahan hajuinen haukotus ja pään raapimista*

Olen ihan varma, että entisessä elämässäni olin erittäin sovinistinen ja sikamainen mies. Jonkinlainen johtaja ja narsisti. Komea (totta kai) ja todella tietoinen siitä. Suuren haaremin omistaja tietysti taikka sitten maailman kulkija, jolla joka kaupungissa nainen odottaa. Rangaistukseksi idioottimaisuudestani sain syntyä naiseksi, mutta voi veljet voin kertoa, että rakastan olla nainen.

Jonakin kauniina päivänä biologisen kellon tikityksen lopun häämöttäessä kävelen punaisilla korkokengillä, upeassa jakussa johtajan huoneeseeni ja pyydän komeaa, nuorta ja lihaksikasta assistenttia tuomaan kupin kahvia ja pitämään seuraa ja toisin kuin suurin osa vanhemmista miehistä olen aina pitänyt ulkonäöstäni huolta ja kypsä, upea ja seksikäs nainen.

Se on päämääräni.

Taidan ensi viikonloppuna mennä iskemään itselleni palomies rakastajan. Vai kenties poliisin? Urheilija olisi kyllä aika poikaa ja varsinkin nyrkkeilijä.

Markon kanssa juteltiin viikolla ja Marko tietysti tokaisi: "Laitetaan sulle deitti ilmoitus nettiin: "Jumalainen leijonanainen etsii kesyttäjää, löytyykö sinusta tarpeeksi miestä hommaan? (Vain kuvalliset hakemukset huomioidaan)

*räkänaurua*

Taidan mennä lahnailemaan sohvalle, sikailemaan suklaalla ja keksimään jälleen salaliittoteorioita X-filesin pohjalta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:03

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus