Ja jumala loi ihmisen...

  • CherryLipss

Luin aikani kuluksi blogeja netissä ja törmäsin huoran päiväkirjaan.

Itse kirjoittaja vaikuttaa minusta erittäin fiksulta ja vahvalta naiselta. Sitä joutuu vaan helposti sinnittelemään hyvin vähällä opiskelijana ja hän valitsi huoraamisen lisätienestiin. Tottakai voi epäillä myös psyykkista vaivaa/traumaa, kun seksin saa pidettyä vain bisneksenä ja tunteettomana, mutta silloinhan voisimme mm. kaikki miehet sulkea hullujenhuoneelle?

itse en huoraamaan pystyisi. Tiukoissa paikoissa on alastokuviin lähteminen käynnyt mielessä etc. Mutta argh.. vaikea vaan muuttua kylmäksi ja lähteä objektiksi joillekkin miehille. "Look at me!!".

Törmäsin myös tyypillisiin kliseisyyksiin. Kuinka voivotellaan, ettei se huora pääse naimisiin ja on kauhea ämmä etc. Samoin myös tekstiä sitä, että miten suomeen yhtäkkiä on tullut varattujamiehiä, jota käyttävät näitä palveluja hyväkseen ja kuinka suomen kunnia etc on nyt kärsinyt kun kodinrikkomista ja pettämistä esiintyy.

Tervetuloa todellisuuteen! Tätä on tapahtunut vuosisatojen ajan ja tulee tapahtumaan sillä mikäs olikaan historian vanhin ammatti?...

Ja se, että olemme Suomalaisia/Suomessa ei muuta tippaakaan sitä, että mekin olemme vain ihmisiä ja vaikka asummekin teollistuneessa maassa niin korruptiota tapahtuu kaikkialla,kaikenaikaa,maasta ja kansalaisuudesta riippumatta.

Kun todelisuus tuodaan ihmisten kasvojen eteen, tapahtuu usein asioiden vääristämistä ja faktojen kieltämistä. Maailma on varsin monialainen paikka. On kipua ja nautintoa, hyvää ja pahaa etc. Ei yhtä ilman toista.

Sen sijaan, että leijuisimme pilvilinnoissa tekeytyen pyhimyksiksi, tulisi meidän lopulta avata silmämme ja katsoa maailmaa sellaisena kuin se on. Ei muu maailma kierräkkään oman napamme ympärillä. Kappas vaan!

*kikattelee*

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:57

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus