Ja rasti ruutuun kohtaan...

  • CherryLipss

..."Taas yksi syy lähteä suomesta."

Keskustelin juuri ystäväni kanssa puhelimessa ja ihmettelimme jälleen elämän menoa. Kaikkea sitä "vanhaan" ikään tullessa saa kuullakkaan.

Siis eksoottinenhan viikonloppu on takana ja yksi kundi päätti kauttani kysellä ystäväni numeroa ja näin kävi että tämä myöntyi sen antamaan. Muttah mutahh....

Piirit osottautuivat pieniksi ja kundin käytös psykopaattiseksi. Mistä oih mistä näitä psykopaatti/narsisti/friikkejä sataa?!

Ja tietysti laskin sitten sitten syksyn tulojani ja nostin veroprosenttiani jne. Kappas vaan vyön kiristys edessä. Rakastan opiskelija elämää... mutta hei positiivisesti ajateltuna: Ainakin laihdun kesäkuntoon 2011!

Positiivista tällä viikolla: Espanjan kielen opiskelu aloitettu ja varmistus KV- asioiden motivoituneesta asenteesta vaihtoni suhteen lukukaudeksi 2011-2012 Englantiin Oxfordiin. Work work ja asiat hoituvat!

Pakko vielä mainita, että olen hieman exited treffeistä tällä viikolla. Kundilla työ asunto ja asennetta. Mahtavan oloinen tapaus, mutta luottamukseni herättäminen tulee viemään aikaa ja tuurillani, *koputtaa puuta*, on taas kyseessä tavalla tai toisella hämärä tapaus? Mutta se ei pelaa joka pelkää!!!

Kai täytyy yrittää keikkaa keksiä noihn tuloihinsa. Ei kukaan tarvitsisi ajoittain koiran ulkoiluttajaa? Entä siivoojaa? Tai ruokakaupassa kävijää? Olen myös aika hyvä kokki. Ja te paatuneimmat poikamiehet joita suku häiritsee: Voitte vuokrata minut kokkareille näyttämään hyvältä ja puhumaan fiksuja, tai hämäämään vanhempianne, että teilläkin on nk. elämä.

*Ja nyt kirjoittajamme siirtyy tyylikkäästi takavasemmalle, toki ahdinko silmissään, vinosti hymyillen kurssikirjojensa pariin*

3 kommenttia

Leccare

7.9.2010 20:06

exited treffeistä kuulostaa aika negatiiviselta :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CherryLipss

7.9.2010 20:11

Ei se negatiivista fiilistelyä ole. "toivotaan parasta ja pelätään pahinta"-fiilistelyä. :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus