Kesän iloja.

  • CherryLipss

Oih kesäpäivän iloja!

Mikä on parempaa kun valmentaminen auringossa vihreällä nurmella lintujen laulaessa taustalla?

3h jälkeen olo on kuin tomaatilla ja tulos oli varsin punahehkuinen. Siinä oli hyvä iltavuoroon mennä hymyillen...

Aamulla punaisuus laskenut ja rusketus tilalla.

Sitähän voisi ihmisiä hämätäkseen jälleen turvautua espanjan kieleen ja sikailla oikein kunnolla?

Joka tapauksessa tämän päiväisen koulutuksen jälkeen tein itsemurhan latino dance ja total combat tunneilla. Tämä tyttö melkein oksensi loppuverryttelyjen aikana ja silmien edessä leijaili hetken tähtiä. Muistot thai nyrkkeily treeneistä nousivat mieleeni. Oi niitä aikoja!

Kyllä pakko sanoa, että kunto on aika kova, mutta mistä tämä turvotus on tullut?! Taitaa olla se aika taas kuukaudesta, kun kaikki vituttaa ja menee perseelleen. Ensimmäinen itkuraivari pukuhuoneen peilin edessä ja toinen bussissa upotessa penkkiin naama rutussa, sekä hetkellisen depression lamaannuttamana.

Totta kai matkalla kotio pariskunnat hyppivät halien ja suudellen silmille, kun minä puristin treenilaukkuni kahvaa kädessäni ja purin huulta. Sitten tietysti varsin veikeän vaavin omaava perhe hyppäsi kyytiin ja vaavi tuijotteli minua isoilla sinisillä silmillään.

Huusin pääni sisällä.

Kotio päästyä pyykkäämään ja olo tietysti taas nousi taivaisiin vesimelonin, tuoreen ananaksen ja maitorahkan saattelemana. Kutsu urheilutapahtumaan vapaaehtoiseksi hierojaksi on ilmestynyt meiliboksiin. Kokemusta ja nimeä tekemään siis. Pienestä se lähtee ja fokus horisonttiin. Tällä tytöllä on selkeät tavoitteet.

Ja enhän minä yötäni yksin nuku... tuttuakin tutumpi ja sitäkin rakkaampi neuroanatomian kirja löytää paikkansa kainalossani, sillä viimeinen suullinen koe ensi tiistaina ja nyt töissä ollessa, sekä valmentaessa olo kummasti muljahti epävarmaksi.

Kadonnutta tietoa siis metsästämään!

Sitäpaitsi loppuviikosta jälleen hiljaisemmassa liikkeessä, jossa on varmasti mahdollisuus päntätä useampi tunti töiden ohella.

Suositukset duunipaikalta jo melkein taskussa tulevaa vaihtoa varten. HA!

2 kommenttia

licence27

9.6.2011 22:33

Luulsi ainakin kunnon aurinkolaseja menevän kaupaksi. Kumpi sit on parempi tapa tappaa aikaa töissä- lukea vai kirjoittaa? Luultavasti opiskelemisesta on enemmän hyötyä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus