Kuuhulluus Vs. Hormonimyrskyt

  • CherryLipss

Huomaa taas kevään tulleen ja avohoito jaksojen alkaneen. Hip hei kuinka ihanaa asiakasporukkaa!

Yksi höpöttää tuntevansa firmamme johdon, lapset jne. Kuinka meitä työntekijöitä viilataan linssiin.

Toinen vaati millimetrin sadasosan tarkkuudella tietoja laseistansa.

Kolmas huutelee joutuneensa huijatuksi, koska lasien hinta ei ole sama kuin mainoksessa:"Niin... valitsit kalliimman kehyksen... niin halusitte parhaimmat linssit kaikilla herkuilla. Mainos on edullisemmista kehyksistä ja kaikkein simppeleimmästä moniteho linssistä. Luulin selittäneeni tämän teille jo myyntitilanteessa varsin perusteellisesti...."

Siksi tämän viikonlopun vuorot tuntuivatkin todella pitkiltä ja normaaliakin vaativimmilta.

Unohdinko mainita, että sain perjantaina osakseni 1h vuoron?. Kyllä. Sinne ja takaisin. Prkl.

Siellä sitten yksi myyjistä valitteli kun ei ole tekemistä ja vieressä kököttää purkamaton lava täynnä laatikkoita. Lava purettu 35min ja roskat roudattu päälle. Sitten 15min peukaloiden pyörittelyä ja kotiin.

Kirsikkana kakun päällä: Asiakas, joka omasi varsin selkeät tulehduksen merkit silmissään epäili sen johtuvan käyttämistään laseista. Sarveiskalvontulehdus tunnetustihan hyppää kehyksestä ja linsseistä silmiin... Voi luoja...Sillähän ei ole mitään tekemistä, että talvi on varsin kuivaa/kylmää aikaa. Lisää siihen koneellinen ilmastointi ja flunssakausi niin otollinen cocktail on valmiina.

Mutta syytän tästä täysikuuta. se vaikuttaa JÄNNÄLLÄ tavalla ihmisen mieleen..

Torstain valmentamis rutiinikin oli eksoottisesti värittynyt ympäriinsä juoksevista ADHD lapsista ja having a bad day- teineistä.

Normaalisti en menetä hermojani, kun lapsista/nuorista on kyse, mutta torstaina se oli varsin lähellä.

*Istuu aamun ensimmäinen kahvikuppi kädessään selkeä uurre kulmiensa välisää. Ensimmäinen siemaus tuottaa kokonaisvaltaisen relaksaation kasvojen tiukka ilme pehmenee hetkessä.*

--------

Listaus loppu viikon koomisimmista tapauksista:

1. Mummini höpötteli taas arjestaan jne. Yhtäkkiä keskustelu, toki ruokailun aikana, kääntyi jotenkin siihen, miten häntä nykyään hävettää käydä vessassa kun aina pamauttaa ennen pissan lirausta. Naapurithan voivat kuulla!

Kaikki naapurithan kuuntelevat toisiaan ja varsinkin vessavisiittejä seinien läpi. Tämähän on käytäntö? Etkö sinä muka stalkkaa naapuriasi?!

2.Vanhempiani jälleen tavatessani heidän kantiksessaan tokaisi isäni pienessä sievässä minulle sen jälkeen kun olin avannut sydäntäni ja höpötellyt asioista, jotka herättävät ihmetystä minussa:

"Anna nimilista niistä!"
"Siis mistä?.."
"No niistä tyypeistä! Kato isi hoitaa..."
"Ei täs mitään sellasta ongelmaa ole"
*Merkitsevä samea katse isäni puolelta* "Isi hoitaa!"
"Ei ku oikeesti. Ei mitään sellasta ongelmaa..." *huokaus*

3. Lauantain asiakkaana oli varsin vallaton tapaus. Pitkä kundi pamautti samantien minun kysyessäni tarvitseeko hän apua, että on juuri eronnut ja tarvitsee lasit, jolla pokaa naisia.

Keskustelu käytiin englanniksi ja tyyppi lisäsi jatkuvasti vettä myllyyn. Keskustelusta paljastattakoon se kohta jossa kundi sanoi, sinkkuus tietoni jälkeen, minunkin tarvitsevan uudet lasit. Miesten pokailuun. Katso kun saan ne kuitenkin puoleen hintaan. Henkilökunta ALE. Sitten voimme klubilla/baarissa pitää takahuoneessa palavereja siitä miten lasit toimivat. Tärppääkö? "Ei ku tapasin pari kundia jotka on tosi boring... mut hei nähään 20 min täällä taas."

Toki hän totesi lasien oston loppupuolella, että oli varmaan paras asiakkaani sinä päivänä, koska perus suomalaiset sanovat pari sanaa ja ostavat lasit. That's it. Ei mitään hauskaa.

Pakko todeta, että lauantai sai tuon tapauksen jälkeen mielyttävämmän viban. Ihan mahdoton tapaus.

Toki kollegani naureskelivat ja muut asiakkaat katsoivat ihmeissäänkin, koska pidimme myös varsin paljon ääntä.

4. Lauantai meni perinteisemmin Bakersin huuruissa. Juostessani ystävieni perässä, tein äkkiä täyskäännöksen yhden hakiessa unohtamaansa laukkua ja törmäsin sitten kahteen kollegaani. Kirjaimellisesti. Siideri silmässä tuntuu varsin eksoottiselta. Mutta ilta jatkui vielä vähän aikaa. Toki hiukset ja toppikin siiderin kuorruttamana, mutta hei... ei se niin justiinsa ole?

--------

Lauantai meni tanssiessa koko yön niin, että polvet ja nilkat tuntuivat räjähtävän sunnuntai työpäivän aikana. (Kannattaa tanssia kaijuttimella?..)

Yöbussissa menin sitten avaamaan taas suuni, kun kuulin puhetta englanniksi ja heitin tietysti maailman typerintä läppää jne.

Sain kuulla, jälleen, aksettini olevan Australiasta.
----------

Sitten jälleen hormonaalisiin vaihteluihin. On se jännä kun on vahva lipido muutenkin mutta auta armias ovulaation ja alku PMS:n aikaan!

Viime viikko menikin zoomaillessa ohikulkijoita "kiikareilla". Pe-su akseli oli jo tappava, kun tämä neiti ulvoo kuuta ja raapii seiniä.

Huumori pläjäykset suustani sisältävät jälleen paljon miehiä ja seksiä. Voi kämppis parkaani, jonka kanssa olenkin keskustellut viimeiset päivät useamman tunnin ajan. Varmaan pitää minua totaali bimbona nykyään. BTW: Aivan mahtava tyyppi.

Kolleganikin naureskeli kun tiskiin nojatessa hekottelin krapulaa ja tokaisin, että ei tässä muuten mitään, mutta tää panetus! "Prkl! Meen kohta iskemään jonkun käytävältä ja ohjaan yleisövessaan..."

Lauantaina viiniä siemaillessa puhuimme tyttö porukalla totaalisista turn offeista asiaan päästyä.

Jälleen feromonit ja tuoksu saivat tärkeän sijan listoilla.

Miten harva ymmärtääkään kunnon partaveden merkityksen ja treenijälkeisen feromonien vapautumisen?

Eilen asiakkaakseni ilmestyi ihan normi näköinen kundi lasejansa noutamaan. Lasien asettelun aikana jouduin muutaman kerran selvittämään kurkkuani ja todella keskittymään, etten iskeytyisi kundiin kiinni ja alkaisi ehdottelemaan mitään, koska kundilla oli aivan mahtava ominaistuoksu! Kasvorasva/partavesi... who cares?! Niin loistava tuoksu, että asiakkaan lähdettyä aloin naureskelemaan itsekseni.

Kyllä tuoksussa on voimaa. Olet sitten tavallisen näköinen etc. Niin löydä se oikea tuoksu yhdistelmä niin naiset lakoavat eteesi positiivisessa mielessä.

------------

Kämppiksen vaihdosta jutellessamme ja hänen näyttäessään kuvia/videoita Moskovatsa heräsi kaipaus taas kerätä tavaransa ja lähteä muualle. Oi vaihtoni tule jo!!

Hyvin todennäköisesti siis tulevaisuudessa sitten työskentelen muualla jne.

International meiningit ovat suolaa arkeeni ja sitä paitsi joissain maissa tosiaan ilmaistaan itseään avoimemmin ja äänekkäästi, kun suomessa patsastellaan ja jäykistellään. Hyvä kun mitään väriä saa edustaa ja jos on onnea kuulee suomalaisen keskustelu kumppaninsa päästävän suusta jopa enemmän kuin sanan yhdessä lauseessa.

Veri vetää maailmalle.

--------------

Aikaa alkaa olla iltaisin, lipido vetää mahdottomissa korkeuksissa ja mieli halajaa jotain actionia?

Siispä tämän viikon aikana hommattava jtn sutinaa ja äkkiä!

Toki voisi tehdä muutaman puhelun ja problem solved, mutta tietysti sitten se jolle haluaisi soittaa onkin sitten vaikeampi tapaus ja jonka numeroa ei vielä omaa... Himoitsen naapuriani Ry kiittää.

Toki keskusteluiden lomassa kämppikseni kanssa saan aina uusia ajatus idätyksiä mieleeni. Parempi vaan antaa kaiken tulla sitten kun on tullakseen. Kyllä sitten se mies ilmestyy kun aika on tarpeeksi mehukas sille. Parempi vaan ottaa rennosti jne.

Yksi parhaimmista ystävistäni meni sitten ja erosi naikkosestaan useamman vuoden yhdessä olon jälkeen ja lauantaina sitten onkin tiedossa sinkkuuden siunaus kestit kahteen pekkaan. Luvassa uusia piirejä, tunteiden vuodatusta, syvällisiä keskusteluja, modernia tanssia, karaokea ja kuohuvaa.

Parasta tässä illassa on se, että todella voin ottaa rennosti ja valvoa aamu kymmeneen sillä tuleva sunnuntai onkin totaalisen vapaa!

BTW: Salaliitto teoriani saivat uuden käänteen. Vastaus kysymykseen seurataanko duunipaikassanikin kuin muuallakin tekemisiäni/tulemisiani/menemisiäni toisesta lähteestä niin vastaus on kyllä.

Kauppaan mennessäni töiden lomassa kuulin keskustelua takaani:

"Hyvä perse..."
"Joo.. hyvä perse.."
*mutinaa* "...zumba..."

Aikaisemmin tällä viikolla vai oliko se viime viikolla kotiin päin kävellessäni pätkä takaa kuullestani keskustelusta jota en kokonaan kuullut:

"..näkee et on tanssijaa..."

Siis kuka hitto tietää sen faktan, että satun treenailemaan zumban tahtiin/ omaan tanssi taustoja ja milloin perseestäni on tullut paikallinen nähtävyys?!

Nyt jatkossa alan kantamaan pahvimukia mukanani ja kalisuttelen sitä samantien siihen suuntaan mistä kuulen edellä mainittujen keskustelujen tapaisia lausahduksia:

"Se on sitten se 5e nuppi! PRKL täällä minään ilmaisena nähtävyytenä ollaan!!"

Mutta ajatukset sivuun ja heräämään tähän päivään. Luvassa koululla käynti, kahvittlua vanhojen naapureiden luona, sekä perfect body ja venyttely tuntien vetämistä. Illalla lenkkisauna!

*tanssahdellen aloittaa aamurutiininsa ja harjaa kasvonsa uutta päivää varten*

4 kommenttia

licence27

21.3.2011 23:56

Kerran torille tuli autolastillinen tyttöjä- yhdessä renkaassa vaan oli liian vähän ilmaa alapuolella. Kun en ihan viitsinyt ravintolahousuissa ruveta renkaanvaihtoon niin vaihdoin sit onneksi takakontissa kulkeneet ajohousut- vaihdoin renkaan ja sit taas parempiin housuihin. Se onkin ainoa kerta kun joku on kadulla tai julkisella paikalla sanonut "hyvä perse"- Sitäpaitsi se jolle vaihdoin renkaan kysyi mitä oli velkaa- siihen vastasin että jos olet sinkku niin lounaan- no ei ollut niin sai ilmaiseksi.

Oikeastaan sinun pitäisi haistaa miehen hikeä silloin kun ei ole mitään hormonaalista ehkäisyä käytössä- se on ihan luonnollinen mekanismi joka on tuhottu keinotekoisilla tuoksuilla tai tuoksuttomuudella.

Siis todella harmi ettei mulle ole osunut tuollaista pientä puutetta karsivää naapurin tyttöä kohdalle.

Mitä sinun mummillesi oikein syötetään? Kyl joissain taloissa seinät on niin ohuet ja viemärit johtaa hyvin ääntä että kiusallisia asioita havaitsee vaikkei haluaisi- kannattaa siis virittää vessaan radio.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CherryLipss

22.3.2011 07:22

Jep. Tuo hormonaalinen ehkäisy pilaa luonnollisen järjestelmän, mutta toisaalta itsellä käytössä nyt hormonikierrukka, jonka pitäisi vaikuttaa varsin vähäisesti koko kroppaan. Eli hyvinkin paikallisesti. Omien observaatioiden perusteella voin niin sanoa olevan ja ystäväni tukevat asiaa: Luonne kaikissa rosoisuuksissaan tullut pillereiden lopettamisen jälkeen 2008 takaisin ja "kierto" varsin normaalia. Mutta ainahan tämä on yksilöllistä...

En itse ymmärrä tuota naisten hormoneilla kyllästämistä. Teoriani on, että parisuhde joutuu kriisiin akkojen lopettaessa hormonaalisen ehkäisyn jne. Ha haa...

Pientä puutetta kärsivät naapurin tytöt ovat harvinaista ja varsin nopealiikkeistä lajia.

Mitä mummilleni ei syötettäisi?... Toki rakennus on 80-lukuinen betonikerrostalo, mutta hei ketä oikeasti kiinnostaa mitä ympäröivistä buduaareista kuuluu?!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

licence27

22.3.2011 23:10

Kyl niitä kriisejä tosiaan voi tulla kun ehkäisymenetelmä vaihtuu.

Niin - kyl naapurustossa tyttöjä on ja ihan nättejäkin jokunen vaan ei toki samanlaista runsautta kuin kaupungissa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus