olen idiootti...

  • CherryLipss

Tän päivän mielessä huusi vain tuska. Edes 2XMiranax eivät auttaneet. päädyin pieneen helpotukseen n. 2h ajaksi ja sitten se alkoi uudestaan. Ei pystynyt edes kunnolla kävelemään. Sattui vaan niin kamalasti liikahdella, jännittää vatsaa...

Ja nainen sai kärsittäväkseen kuukautiset suurimmasta synnistään: Tiedon janosta/uteliaisuudesta. Tästä syystä aiheuttaa pistävää kipua uuden elämän maailman saattaminen ja siitä luopuminen on yhtä tuskaa kuukausittaisessa vuodossa. Itse tuomitsimme itsemme tähän, sillä tietohan lisää tuskaa ja syödessään Hyvän&pahan tiedonpuusta Aatami ja Eeva saivat sen osakseen. Myös lapsen murhaaminen/mahdollinen murhaaminen on asia, joka on tuomittavaa. Tämän takia ilmeisesti tuskamme.

Hyvät perustelut, mutta minä pidän sitä epäreiluna. ihmisiä rangaistaan sinisilmäisyydestä, uteliaisuudesta. Jumala koki kai tämän uhkaksi taikka sitten halusi säästää lapsiaan tiedon tuskalta. 2 naamaista?

Se siitä kristillisestä opetuksesta.

Pakana asiaa ja pinnallisuutta:

Olen taas pohtinut asioita ja tämän päivän keskustelussa mariahin kanssa törmäsimme taas aiheeseen mikä ihmetyttää. Puhuimme iskutekniikoista ja eksyimme aiheesta. Keskustelu jota kuinkin meni näitä raiteita:

Minä -Yksi omituisin kommentti minkä sain tapahtui tyypillisesti yödösässä. Siellähän kaikki yrittää vongata pesää. Pitkän aikaa juteltiin yhden kundin kanssa, joka "sattui" istumaan viereen. Ihan hauskaa oli jutella mutta sitten kommentti -*Sähän oot ihan fiksu, tavataanko myöhemmin*

Minä- Täyyy sanoa, että hieman häkellyin ja sanoin, että mulla on jo mies ja sormus on lähellä. tuollahan se keittiössä taitaa jo odottaa ja jäin pois bussista. Mut minkätakia miehet ajattelee sanovansa suurimman kohteliaisuuden mainitsemalla, että sähän oot fiksu?! Ekana siis tuijotellaan naamaa, tissejä, persettä ja sitten vasta tutkitaan aivotoiminta?!

Mariah: Aika pinnallista! Baareissa toi on tyypillistä. ulkomuoto ja mahollinen seksi...

Minä: Jep. pillua pillua... Koskaan kukaan ei oleta, että oot fiksukin, kun sulla on ulkonäköä.

Toisaalta tuo on ihan ymmärrettävää, sillä kauniita katsottavia on ilmeisesti paljon tallustelemassa maan päällä, mutta auta armias kun ne avaa suunsa.

Tapahtui la 1.9- su 2.9. Puoli neljän aikaan yöstä 92N:ssä

Ihan fiksun oloinen tyttö istui viereeni ja kiitin luojaa siitä, ettei tällä kertaa vieressäni ollut snägärille haisevaa miespuolista henkilöä, joka sammahtelee jatkuvasti olkapäälleni. Lopulta tämä tyttö teki soiton.

" siis vitsi! En oo niiq ollekaa varma, et pääsin oikeeseen dösään! Ku toi kuski ei osannu tosiaankaan sanoo mikä tää päättäri on. Se vaan hoki en mina tiedä, tule tule sisään jo! just tollanen ählämi sählämi! kaikki ne pitäis pistää riviin ja ampua.
(Tässä vaiheessa kiristin hammasta, enkä uskonut korviani. Vaikka tyttö olikin oikeassa siinä, että kuskin olisi pitänyt tietää päätepysäkin nimi Kuitenkin särähti korvaan tuo kaikki NE pitäisi pistää riviin ja ampua! järkyttävää käyttäytymistä, ensinnäkin huusi niin, että kuskikin kuuli ja puhui tämän tappamisesta)
Siis vitsi! Se on sitten sen kontolla jos kävellessä tällänen kaunis nuori tyttö joutuu raiskatuks. Ei sielt Kontulast kukaa uskalla kävellä hei! Vitsi..mä oon ihan varma, et tää dösä vetää jossain Ala-Malmil..

(Tähän oli kommentoitava, et mennään roihikan suunnassa, kohta viistetään itistä siit myllikää ja siit kivikkoon.

-Aih okei. Kyl tää dosä sit menee oikeeseen suuntaan.. Tos o Lanterna jost mu kaikki huonekalut ostettii!!!

Tyttö jäi pois kontulasta seuraavalla pysäkillä pois. taitaa olla niin että asui Hoasin kämpissä. olisi pitänyt kouluttaa tyttöä käytöstavoista.

Ilmeistä kuitenkin oli tulkiten tytön käyttäytymistä, että ulkomaalaiset tuli hänen mielestään kaikki tappaa, Kontula on hirvee paikka, kun nätit tytöt raiskataan( narsismia?) ja prkl! ei tosiaankaan ollut niin pitkä matka tytön kämpille.

Joka tapauksessa kaiken tämän huttu kirjoituksen keskellä, en voi olla ajattelematta, että taas tässä menee yksi kultalusikka perseessään syntynyt muksu, joka pyörii vain oman napansa ympärillä.

Tyttö taisi olla samaa ikäluokkaa kanssani, paitsi hänen vierellään tunsin itseni satavuotiaaksi.

Pinnallisuus sokaisee nyky ihmiset. Aina täytyy katsoa miltä toinen näyttää ulkoa, miten pukeutuu, onko nuori vanha? Näin ollen tyhmä vai viisas? Kaikki tulee kategorioida.

Miksi ei ihmiset ihmisen kohdatessaan joka ikinen kerta aloita tyhjältä pöydältä? Tarkoitan sitä, että silmiensä lisäksi, arvioi korvillaan ja tunnostelee sydämmellään. Käyttää intuutiotaan.

Itse en ole koskaan ymmärtänyt "lokerointia". Exiäni arvioin intution perusteella. Sen myönnän, että välillä meni metsään, mutta joskus löysin uusia maailmoja ja kokemuksia, jotka avasivat silmäni. Tapasin marttyyrin, joka sai minut nauramaan ja joka ajatteli. se ei vain toiminut, sillä marttyyrius ei toimi, ellet tunne itseäsi kokonaan ja motiivejasi. Kypsymätön ajatuksissaan. Suojassa pumpulissaan.

Ei ehkä ollut komein tapaus ulkoisesti, mutta henkisesti sitäkin kauniimpi. Opin myös itsestäni:

Tämäsiipi rikko ei pysty kantamaan kahta ihmistä, vaan tarvitsee parikseen vertaisensa. Sellaisen, joka osaa pistää yhtä pahasti kuin minä, kantaa toista heikkoina hetkinä ja olla läsnä vaikka puukkoa lentää niskaan. Osaa pistää kampoihin, väittää vastaan ja olla oma itsensä. On pilke silmäkulmassa ja saa nauramaan. Tätä kaikkea ilman hallitsemisen tarvetta.

Miehet: Fiksua naista, ette koskaan löydä objektiivisella silmällä. katsomalla vain ulkonäköä, sillä sitä ihminen ei ole kokonaisuudessaan.

Sisältä voi löytyä vain kaikua toisten ihmisten sanoista ja teoista, taikka sitten jotain aivan muuta ja siihen ihmisten tulisi tähdätä.

Paljastin jälleen syvällisiä hetkiäni.

Kuulostaa sellaiselta rumanördetyttöteinikomediassa -sonnalta. JSUS!

No mutta, olenhan piilonörde/Drama queen, joka lukee tietokirjoja vain huvikseensa ja selvittelee kaikenlaista kannibalismin merkityksestä aina Leonardo da vinciin googlen kautta.. <- Tuo on totta

HUOM! Tämä teksti on tuotettu oman navan ympäriltä ja vain omalta näkökannalta katsottuna!

Jat-kuu..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:16

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus