Ongelmia ja probleemia..

  • CherryLipss

Viime aikaisten tapahtumien sykkeessä on taas vaihteeksi herännyt uusia ajatuksia asioista.

Jokaisellahan meistä on monta roolia. Olet äiti, tytär, työtekijä, ohjaaja, se vittumainen myyjä, harrastelija, rakastaja, vaimo, mies, narri jne.

Riippuen sosiaalisesta ympyrästä on aina roolisi eri.

Olen tytär, sisko, täti, pojan tytär, opiskelija, myyjä, se hullu sexy naapuri, laiska treenaaja jne.

Dilemma minkä kohtasin liittyy rooliini pikkusiskona.

Miten saat jonkun päähän iskostettua sen, että olen paljon myös muuta kuin kaverisi pikku sisko? Täh?

Eli yleisesti ottaen, kuinka saat toisen näkemään myös toisia puolia itsestäsi? Ne muutkin roolit?

-----------------------------------------------

Viime merkintäni tunnepurkaus liittyy isoon veljeeni, jota suoraan sanoen palvon, mutta vihaan samanaikaisesti.

Oma isäni on jo päässyt yli tyttärensä roolin muutoksesta pikku prinsessastaan aikuiseksi naiseksi. (vaikka edelleenkin olen isin tyttö) ja ymmärtää elämän muutoksen jne.

Mutta veljeni... *Huokaus*

Arvatkaa kuinka käy baarireissuilla veljeni kanssa? Hyvä ettei hän alituiseen seiso vierelläni kiväärin kanssa ja mulkoile kaikkia miehiä mielipuolisesti.

Kukaan ei saa katsoa minua, tulla lähelleni, saatikka koskettaa. Mitä luultavammin veljeltäni tulisi kaikkien miehien kysyä: "saanko tanssittaa siskoasi?"

Ja totuushan on se, että harva tässä yhteiskunnassa on neitsyt jonka kunniaa ja puhtautta tulisi puolustaa. Vähiten minä.

Siis mitä järkeä?!

Itse en ole kokenut mitään intoa ylisuojella omaa veljeäni. Jopa ystäviäni hän on aina saannut himoita. En ole edes halkaistua sanaa sanonut siitä, kun veljeni sinkku aikoinaan paljasti kuolaavansa kaveriani ja kertoi likaisia yksityiskohtia näkemyksistään. Nauroin vain ja sanoin, että antaa mennä!!

Jopa ystäväni ovat saanneet veljeäni kuolata.

Siis miksi ei hänen ystävänsä, eikä edes tuntemattomat sinkku miehet saa tulla lähelleni tai rakennella mitään suurempaa? Kaiken on tapahduttava hänen tietämättään...

Voi huokaus ja kurjuus.

Lisäksi tiedän, etteä vaikka puhuisin asiasta veljelleni, hän ei jästipäisyydessään lainkaan kuuntelisi ja jatkaisi mulkkuna olemista.

Suku on pahin.

2 kommenttia

Tix

14.11.2009 00:27

Veljiin on sisäänrakennettu suojeluvietti. Kenties paras ratkaisu onkin, että et mene hänen kanssaan baariin jos miesseura on mielessä, muuten kaikki ehdokkaat joutuvat läpäisemään veliseulan saadakseen edes jutella kanssasi. Kunhan sitten jossain vaiheessa seurustelet, veljesi voi vaikka keskittyä vartiomaan kaljaasi kun taas voitte käydä baarissa, jos se järkipuhe ei auta.

Homman positiivinen puoli on se, että jos joskus oikeasti pulaan tai jonkun idiootin ahdistelemaksi, niin veljestäsi ja hänen vietistään voi olla arvaamaton määrä apua ja iloa. Siihen asti koeta kestää suojeluvietin negatiivisia puoli. Et taida kuitenkaan olla yksin tuon dilemman kanssa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus