Opetuksia

  • CherryLipss

Päivät muuttuu aina vaan kummallisemmaksi tai sitten vaan kyseessä on ilmiön tavoin leviävä joukkohysteria joulun/juhlapyhien/pimeyden takia, mistä syystä kaikki ympärillä vaan tuntuu omituiselta.

Perjantain tentistä siis tuli selvittyä, vaikka jäädyinkin melkein totaalisesti. Se ei siis tosiaankaan riitä, että sanoo: "Kun mä tunnen sen täällä!..." Vaan pitää perustella asiat loogisesti fiksussa järjestyksessä. Helvatan Fryetten lait, Thomasin- ja Trendelenburgin testit! Ne ei kuitenkaan aina pidä paikkansa! AAARGH!

No mutta ei auta muu kuin päntätä ja vedota niihin sitten niinh...

Naurattaa hiukan kun muistelee koetilannetta, kun siinä suu vaahdossa selitin katsovani liikkeet vaikka silmäni olivat vastakkaisessa seinässä ja palpoin kaverin alaselkää kädelläni. Totta kai jouduin verbinkin korjaamaan seuraavassa lauseessa. Helvetin pilkunviilaaja opettajat... *muminaa*

Laitan pieneen mustaan kirjaani ylös seuraavan lauseen: " Älä nauti alkoholia kuukautisten aikana. IKINÄ."

Tosiaan kaverin polttarit sattuivat olemaan ja ihmettelinkin yhden tuopin juotuani miten olo alkoikin tuntumaan kumman keveältä. Normaalisti on vedettävä se koko pullo vodkaa ennen kuin mssään tuntuu.

Kikkelis kokkelis olin sitten ihan hattivattina koko illan, mutta en ilmeisesti nolannut itseäni vaan ylipirteän oloisesti jammailin Jenni Vartiaisen parissa ja pidin oikein hauskaa.

Muistaakseni näin yhden duunikaverini ja hengailin loppuillasta luokkakaverini kanssa, joka ystävällisesti lähti samoihin aikoihin kanssani pois. (Onneksi) Taksilla Hakaniemeen ja bussi kotio.

Yksi ainoa asia häiritsee hiukan. Muistan lavan edessa jammaillessani, jonkun napanneen minua käsistä varsin varmalla otteella ja vieneen tanssimaan lähempiin tunnelmiin. Mikäs siinä. Ha haa..
Pari suudelmaa siinä sitten vaihdettiin (Pehmeät huulet: PLUSSAA!), mutta keskittymiseni ei todellakaan ollut se 100%... Kaveri häipyi jossain vaiheessa ja jatkoin jammailuani Jenni Vartiaisen tahtiin.

Ilta siis oli varsin mukava, vaikka en itse henkilökohtaisesti nauti niin "valaistuneesta" olotilasta.

Aamulla sitten herääminen pöhnässä hirveään halipulaan. Ei ihmekkään että duunipaikalla kollegoilla on hauskaa seurata tekemisiäni, kun sunnuntainakin ensimmäisenä hyppäsin kollegani kaulaan ja rutistin kunnolla.

Totta kai sitten tuijottelin ohi kulkevia kolmijalkaisia silmä kovana ja kieli pitkänä. Yksi piilarinesteen ostaja jäi mieleen ja oli hilkulla, etten alkanut silmäpelillä heittämään pahempaa läppää. "How u doing?..."

Konttori olisi aika äkkiä ottanut varmaan yhteyttä ja muistuttanut säädyllisistä tomintatavoista ja protokollasta.

-------------

Loma on muuten dessä. Jopa kaksi viikkoa rauhallisessa ympäristössä. Vanhemmat lähtevät Thaimaan aurinkoon ja saan kunnian olla talovahtina.

DVD ja CD kokoelmat ovat siis hallinnassani kokonaiset 2 viikkoa. Luvassa kauhua, draamaa ja romantiikka. Illan pikkutunneilla kaivan klassikot esille ja hypin alusvaattesillani ilmakitaraa soittaen pitkin kämppää ACDC:n, Rolling Stonesin ja Queenin soidessa taustalla.

Parasta kaikessa: Kaukana naapureistani!

Saan rauhassa päntätä OSPE tenttiin ja nukkua yöni heräämättä yläkerran painimatsiin, kova ääniseen rakasteluun tai sammaltavaan huuton.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus