Pääsiäinen takanapäin ja helvetin suuri morkkis.

  • CherryLipss

Se kyllä sanon, että tää tyttö osaa olla päissänsä ja illoin draamailee 300 edestä, mutta kyllä ihan syystä.

Hyvä ettei lopullisesti hermot menneet. Siinä kännipäissäni löysin erittäin sammuneen tytön aulasta, joka oli veltto, ei kommentoinnut mihinkään ja tietysti jäin siihen viereen istumaan onko kaikki kunnossa. Sitten tuon tyttelin kamut istuvat siihen viereen, ja alkaa haukkumaan ja solvaamaan kunnolla.

Totta kai mähän olen sellainen ihminen, joka ryöstää sammuneet ja käyttää muutenkin hyväksensä? EI!

Sitten jäin siihen tappelemään että en lähde yhtään mihinkään ennen kuin se tyttö saa apua.

Sen kaverit vaan naureskeli ja juorusi siinä vieressä "Oh happy day", sen sijaan, että koittaa saada tyttöä kotiin. Selvää heitteille jättöä

Ja pelkkä muistin menetys edellisestä illasta viittaa lievään alkoholimrkytykseen, entäs sitten kokonaisvaltainen kroppansa hallinnan menetys ja tajunnan katoaminen?

Varmasti vieressä kulkevilla ihmisillä oli ihmettelemistä, kun en suostunut häipymään ennen kuin tyttö saa kunnollista apua, kun kavereitansa ei nähtävästi paljoakaan kiinnostanut tytön hyvinvointi.

Lopulta oma frendini sai minut lähtemään, mutta vasta sitten kun saatiin pokea paikalle.

Itse en koskaan jättäisi kaveria yksin ja varsinkaan huonossa kunnossa. Saman tien kotio nimittäin lähdettäisiin.

Ja kotiinpalu sujui normaalisti. Kuten aina minun päissäni ollessani, päätin jälleen kävellä "virkistääkseni" itseäni ja otin ensin 90N josta jäin pois L-herttoniemessä ja sielt kävelin roihikaan ja kuten aina rutiinin omaisesti päissäni, kävelin suorinta tietä eli kaikenmaailman pöheiköiden etc läpi.

Ongelmia syntyi roihikan kukkuloiden kohdalla. korkkarit jalassa päätin ylittää kukkulat jäätä ja lunta uhmaten. Lopulta sainkin näin tehtyä, mutta mustelmilta ei tullut vältettyä.

En yhtään ihmettelisi sitä jos päissäni ylittäisin gobin autiomaan ilman suurempiä tunnon tuskia, sillä jostain syystä pääsen lopulta aina kotio. Huolimatta maastoon kelvottomasta asustani.

Totta kai soitin ex-kihlattununi sleepbuddyksi, sillä olin suruissani ja vihainen sen tytön vuoksi ja muiden välinpitämättömyyden vuoksi kyseenalaistin motiivini tytön suhteen.

Oli se kyllä ihanaa saada joku nukkumaan ja halimaan viereensä, mutta kuten kaikkilla miehet niin kyllä Tuukallakiin oli lopulta pillu mielessä. PRKL!!!

Ei kyllä saannut tällä kertaa....

Että vihaan ihmisiä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:03

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus