Plussat ja miinukset

  • CherryLipss

Plussia ja miinuksia aina löytyy, mutta kuten ammattilainen omassa ammatissaan niin myös suhteissa voi kompastua turhaan analysisointiin.

Kliseisyyksiin nojaten tuomitaan toinen, eikä kuunnella omaa fiilistä/maalaisjärkeä.

Liika analysointi tuhoaa sen parhaimman puolen mistä tahansa: esim. Suklaa. Sehän on pääasiassa rasvaa ja sokeria kaakaolla maustettuna. nami nami ja silleen. kuinka paljon kaloreita? Entä lisäaineita?.... Ja kuinka tyytyväisiä olisimmekaan olleet ilman näitä tietoja?

-----------

Masensi palata kotiin. Heti pihalla eräs tuttu nk "rajan tutumassa" viihtyvä availemaan ovia jne. Samat kynän jäljet seinässä ja vanhan bissen haju hississä.

Tulevaisuudessa haluan jotain muuta ja oikealla tiellä ollaan. Duunia duunia ja sitten saa maistaa oman työnsä hedelmiä... Ainakin osaa arvostaa pieniä iloja mitä joka kuukausi saa palkallansa. *syvä huokaisu*

---------

Tällä hetkellä ainoastaan pelkään mahdollisesti omalle kohdalleni osuvaa naisiin kohdistuvaa kliseisyyttä. "Ne hakee rikkaisiin naimisiin ja elää bimboina etc."

Se on pahin leima jonka voi saada ja senhän voi saada väistämättä jos olet A Hyvännäköinen, B flirttaileva, C monen kanssa toimeen tuleva...

Mutta mitä siitä tänne enään vikisemään.

Sillä jos joku haluaa välttämättä tehdä minusta oman katkeran elämänsä hetkellisen vihan kohteen: That's just fine.

Pää asia on se, että tiedän itse mitä olen.
-------------

Ja tämän illan treffeistä:

Kuten alkuaikoina aina. Jään murtaminen ja ujous on aina pahin haaste. Jotain siltoja tuli ilm. tehtyä ja tyyppi on todella mukava.

Mutta go with the flow, one day at the time jne. The same bullshit as usual.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus