Rasismia

  • CherryLipss

Kun olet suomesta ja vielä helsinkiläinen niin et saa mistään mitään tukea ulkomailla tapahtuvaan opiskeluun.

Jos olisi edes Savosta niin joku säätiö tukisi! Sama homma kaikkialla kehä kolmosen ulkopuolella. Hyvä tekosyy olisi myös jos jompi kumpi vanhemmistani olisi tuolta äärettömältä alueelta kotoisin. Mutta ei... eeheei... Suomen-ruotsalaisuudestakin olisi etua. Kaiken maailman svenska pratare tukea saisi. Mutta ei...

Olisipa syntnyt Afrikkaan tai Aasiaan. Vähäosaisia tuetaan ja stipendejä saisi vaikka mihin kouluun! Toki naisenakaan minulla ei olisi mitään saumaa edes päästä lähelle noita stipendejä?!

Tiesittekö muuten, että scholarshippejä ei tarjota suomalaisille laisinkaan Australiassa? Ja syyhän on ilmiselvä: Kun valtio jo tukee suomalaisia! SIIS VOI JUMAL...!

Sitten vielä alan valinta: opiskelisi edes jotain mediaseksikästä taidealaa, kuumaakin kuumempaa businesta, modernia filosofiaa, allopaattisen lääketieteen teräksen lujaa bio-geenimanipulaatio-sontaa tai ihQa tekniikkaa teknillisessä korkeakoulussa niin olisi Microsoft, Nokia, Duadedicum ja Pfizer (you name it!) polvillaan edessäsi tarjosamassa tuhansia opiskeluihin!

Paljas jalkainen stadilainen ja suomalainen nainen: Niin kai sitä on sitten niin helvatan rikas ja "onnekas" syntyessään tänne?!

Ainoastaan tuo, ah, aina niin antelias KELA on ainut tulosi lähde raa-an työn lisäksi.

Ai niin se tuloraja... Voi ****U!

Ainoa vaihtoehto tälle tytölle on siirtää koko tutkintoni loppu suoritus ulkomaille, jos haluan sitä kansainvälistä "vaihtokokemusta". Sillä silloin UK myöntää lainan lukukausimaksuihin ja KELA edelleen tarjoaa opintotukea (lue hippusia ja valtion takaamaa lainaa).

Sitten valmistunkin maisterin paperit kädessäni.. HA!

Kai sitä voisi vielä hakea jotain lukivamma tukea dysleksia lausunnoillaan?

Ai niin... yhteiskuntaa ja vähempiosaisia OIKEASTI auttavat yritykset/yhteisöt/säätiöt ovat usein aika broke.

Oma vika kun valitsin holistisen alan, jolla yritykset eivät voi tehdä rahaa ihmisten kustannuksella..

Kai sitä on pakko perustaa puolue ja haastaa Suomen Valtio rasimista ja syrjinnästä oikeuteen? Voinko ottaa Amnestyyn yhteyttä ja vedota ihmisoikeuksien rikkomiseen? Maailman yliopistot syrjivät suomalaisia ja Suomi syrjii helsinkiläisiä?

3 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

21.10.2011 12:13

Suomeessa asuminen on mahdottoman vaikeeta jha puolinaista jo muutenkin. ihmiset oo ees kotonaan kotona ku asumisesta on tehty aiva liian vaikeata. etelässsä ihmiset osaa asua, täällä ei saa asua ja tääl on kylmempi -päättäjät itsekkin tietävät et asuntojen tekeminen ei oo vaikeata ja kannattaisi tehdä enne ku ihmisety alka valoiittamaan taloja:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Heiskane_

21.10.2011 18:28

Kokeilun arvoisia apurahapaikkoja voivat olla myös erilaiset säätiöt, martat, leijonat, rotaryt...
Kannattaa kysyä mitä ihmeellisimmistä paikoista, kaikilla ei tuo apurahatiedotus oikein pelaa muuta kuin "puskaradion kautta".

Sitäpaitsi alasi ? mikä tarkalleen onkaan, ja se että olet nainen, voivat olla toisaalta myös vahvuutesi hakiessasi apurahaa opiskeluvaihtoon.

Ei muuta kuin hakemusta vetämään, verkostojen selvittämistä ja puheluita kehiin! :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus