Tiistai pohdiskelua

  • CherryLipss

Kauheiden identiteetti kriiseilyjen jälkeen on tavanomainen valaistuminen jälleen saavutettu:

Mitä väliä sillä historiallaan on kun tulevaisuutta vartenhan tässä työtä tehdään ja nykyisyydestä kuuluu nauttia.

Ainut asia mistä voi olla varma on omat motiivinsa, unelmansa ja tunteensa. Niitä on seurattava jos haluaa olla oikeasti onnellinen.

Siksi kysynkin ja jos joku tämän asian kannalta vastauksia tietävä sattuu lukemaan blogiani niin plz. Kommentoi.

Miksi ihmiset vain tyytyvät elämäänsä vaikka ovat onnettomia? Sama pätee huonoihin parisuhteisiin. Miksi niihin pitää jäädä? Valitat puolisosi selän takansa kaikille kaikesta ja pokailet mahdollisesti yön pimeinä pikkutunteina jo uutta lihaa itsellesi. Miksi jäät suhteeseesi? Pelkäätkö ettet löydä muuta? Etkö usko, että sitä täydellistä onkaan? Hätävara on aina oltava vai WTF?!

Sama pätee työpaikkoihin. Samaa työhön sammaloituu vaikka se ei tee onnelliseksi. Opiskele uusi ala! Tuntuuko pohjolan kylmyys luissasi ja ytimissäsi, sekä ilmeettömät kasvot raastavat sieluasi: Muuta Espanjaan! Jos suomesta ei löydy unelma alasi kouluttautumis mahdoollisuutta. Mene opiskelemaan sinne missä sitä on!!!

Mitä hittoa ihmiset pelkäävät? Tulevansa onnellisiksi?

Mutta toisaalta mitä minä olen tästä mitään kommentoimaan?!

Olenhan vain yksi miljardien joukosta ja eilenkin keittelin omituisia mömmöjä hiuksilleni, heittelin sitruunaa seinään, että saan sen mehun virtaamaan helpommin. (Oli btw kuiva kaveri!)

Luultavasti minusta tulee se kakopää mummo miljoonan kissan kanssa, mutta voin sanoa ainakin olevani onnellinen ja tehneeni oikeita ratkaisuja.

Huonoon suhteeseen en jää ja tähtään ylöspäin kohti unelmaani!

BTW: Pakko kertoa. Sain sellaista apua viime viikkojen sisällä, jota en olisi uskonut saavani. Ei kannata luopua sinisilmäisyydestä. Kyllä joskus joku kuulee ja oikeasti jeesaa. Ainakin tälle tytölle oli mannaa saada apua. Kaiken kuitenkin aina itse joutunut tekemään etc. Iso kiitos!

2 kommenttia

licence27

12.4.2011 22:46

Niin siis tottumiskysymys- kuten tuolla aikaisemmin muistelit jotain tuppakapaikan tapahtumia ja laumaelämää. Ihminen saattaa tottua huonoon laumaan, huonoon suhteeseen ja vaikka olisi rahkeita parempaankin niin silti vaan lauma pysyy kasassa.

US sotavoimat on tästä laumasta malliesimerkki- kertakaikkiaan yksilöt ei toimi yksinään. Sama homma minkä suomalaiset ja ruotsalaiset teki kolmella miehellä + tulkilla sitoi kolme USA:n ryhmää. Soveltaminen ja järjenkäyttö on kielletty ohjesäännössä, vaikka jokainen upseerikin tajusi toiminnan totaalisen tehottomuuden niin ryhmä tarvi vaan pitää kasassa.

Suhteeseen jääminen- no jos huonoja puolia on vähän ja hyviä paljon voi A tyytyä tilanteeseen B lopettaa suhde tai C korjata niitä huonoja puolia.

Lähes aina pitkän suhteen päättyminen tarkoittaa että vaihtoehdot A ja C eivät ole toimineet halutulla tavalla. Kerroin kyllä hyvissä ajoin ennen viimeisen pitkän suhteen päättymistä mistä kenkää puristaa ja mikä hiertää. Kokemuksesta myös tiesin sen että mun ei ole helppoa löytää mieleistäni seuraa ja vaikka olisikin niin molemminpuolisen kiinnostuksen löytäminen ei ole ollut helppoa tällä vuosituhannella.

Kyl minä uskon että mun mielestäni se täydellinen jossain on. Kun viimeksi lähdin uuden ihmisen kanssa treffeille niin tiesin lukemani perusteella että nainen oli paras nainen jota en koskaan ollut tavannut. Eikä mielipiteeni muuttunut parin tunnin Hesburger visiitin ja lyhyen kävelylenkin aikana.

Työpaikat- no mun edellinen työpaikka, jonka nimeä en halua tuoda julki oli tavallaan unelmaduuni, matkustelua, haasteita, luovaa hulluutta ja yllin kyllin ratkottavia ongelmia. Mut en vaan pysty olemaan niin paljon minkään firman puolella että pystyisi puhumaan muunneltua totuutta silloin kun asiat asiakkaan kannalta pielessä. Puhumattakaan sit tuotannon työvoiman kohtelusta- ei sillä etteikö konttorin puolellakin olisi kuultu huutoa ja itkua= Ihmisiä pitää kohdella ihmisinä. Kuka haluaisi tähdätä huonoon suhteeseen?

Jos on vieraalla töissä ja saa pysyvän työsuhteen kaikkine etuineen niin sitä voi tehdä vaikkei se olisi kutsumus. Kutsumus voi olla vaikka F1 kuljettajaksi pääseminen, astronautti tai agentti 007, poliisi, palomies tai rauhanturvaaja.

Että voi päästä Marslaw:n (en tiedä oikeaa kirjoitusasua) tarveportaikon huipulle täytyy olla pyramidin alapää kunnossa- yksikin puuttuva peruskivi rikkoo rakenteen. Muistaakseni se tarveportaikko kehitettiin jonkun sairaalan työolojen parantamiseen, mutta tuli sit itelle vastaan pakollisiin AMKK opintoihin kuuluvan "ihmisten johtamisen" kurssilla.

Tunnen yhden kihlattuunsa pettyneen joka asuu yksin eläimineen keskellä korpea- ei niitä nyt miljoonaa ole, ei ole mummo, eikä mielestäni yhtään kakopää. Jo silloin kun ekaa kertaa katsoin sen korpimökin ikkunasta ulos pidin hänen korpeen muuttoaan hyvänä ratkaisuna.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus