Unia unia...

  • CherryLipss

Mikä talvessa vaikuttaa niin, että unet muuttuvat kertakaikkiaan eksoottisiksi?

Ensin alkuviikosta päikkäreiden aikana autiontalon tutkiminen, muuttui FBI seikkailuksi semi koulu/semi parkkihalli tyyppisessä paikassa. Olin ainut meistä, joka oli erikoistunut manaamiseen ja yllättäen läheisessä luokkahuoneessa/pienessä jumppasalissa vanha joukkue kaverini vääntelehti omituisesti jumppamatolla vapaiden painojen kanssa. Liikkeet suoraan manaajasta/shakiran-shewolf videolta.... Oli ihan pakko herätä.

Seuraavana yönä koin varsin eksoottisen kokemuksen, kun tapailin yhtä kundia ja samalla tuo kundi oli sitten eksäni (Siis menneisyys/nykyisyys yhdessä?) ja Itäkeskuksessa shoppailessani ystäväni kanssa jouduin jäämään yöksi yhteen baariin, koska ovet lukittiin yöksi. Aamulla herätessäni patjalta, portaiden alta, syöksähti jostain esiin tuon kundin nykyinen. Naikkonen oli hieman rähjäisen oloinen blondi. Kenties baariruusu? Kroppa kuin huonossa kunnossa olevan keski-ikäisen naisen ja nuoren naisen sekoitus. Sama juttu kasvojen osalta. (Taas tuo menneisyys/nykyisyys/tulevaisuus) Mikä oli erikoista, oli hänen sydämensä kohdallla oleva vanha paloarpi. (Tietystihän naikkonen oli alasti unesani....)
Hän alkoi haastamaan riitaa ja yritti useamman kerran käydä päälle. Itse välttelin tilannetta ja laitoin naisen muutaman kerran hellästi solmuun selitellen, ettei kundi tosiaankaan millään tavalla koske elämääni ja ei kerta kaikkiaan enään kiinnosta. Ympärillä olijat (Baarin pitäjä, vartija, tuon naikkosen kaveri.) kirjaimellisesti hehkuivat sympatiaa minua kohtaan ja lopulta sain vartijan hakemaan rotsini Itiksen toisesta päästä ja olin pääsemässä pois paikan päältä... kun heräsin upeaan aamuun.

Tämän aamun unta en valitettavasti enään muista, mutta edelleen koen tuon unen tuottaman hämmennyksen.

Johtuuko tämä alkavasta talvesta, kuuhulluudesta vai viime aikaisista erittäin kosteista viikonlopuista?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus