Uusi osoite

  • CherryLipss

No nih!

Virallisesti toisen kiinteistön kirjoilla ja maistraatissakin "valvonta" merkintä!!
*tuulettaa voitonriemuisesti*

Deja'vu olohan näillä seuduilla tulee, mutta onpahan kotoisa olo. Vanhat tutut kulmat ja tuttuihinkin tullut jo törmättyä.

Mitä parasta: Vaikka ei pariin vuoteen olla oikeastaan nähty niin moikkaus ja hymy löytyy. Mahtavaa!

Nyt on tavarat paikallaan ja oikeasti pakko sanoa, että itseänsäkkin naurattaa "sisustamisvimma". Joka paikassa taulua ja purnukkaa ja maljakkohan täytyy olla just eikä melkein. ÄLKÄÄKÄ unohtako kynttilöitä STNA! Niitähän pitää olla joka paikassa! Ties vaikka sytyttäisi verhot jälleen palamaan? Sitä varten on miehet luotu. Sammuttamaan paloja *khihihi* ja kantamaan tavaroita!

Tämän muuton osalta tein taas luonteelleni tyypilliset. Koska sukulais miehet vinkuivat kuin pienet porsaat ja suhtautuivat tavaroiden rahtaamiseen/muuttamiseen äärimmäisen nihkeästi soitin ystävälleni ja sanoin: "Nainen. nyt näytetään mistä kana pissii! Sinä, minä, paku ja nokkakärryt! Miltä kuulostaa?..."

Luottoystävähän on tietysti ystävänpäivänä messissä ja muuttoonhan meni sitten se 5h....

"Siis miten noi kärryt pelaa?..."
"Jos me vaikka eka tuodaan nää alas ja joo... VARO SITÄ SE SÄRKYY!!"
"Voiks täs peruuttaa..."
"Apua mä en oikeesti ala!"

"Mä keksin loistavan idean ja liutan tän kirjahyllyn alamäkeen!"
"Hei tota siihen tulee naarmuja...."
"Kato ei se oo niin justiinsa!"

Ja arvatkaas kuinka monta kertaa TV ja pesukone kävi maanpinnassa?
*Syvä huokaus*

Luokkalaiseni tarjoutui tarvittaessa auttamaan, mutta hetken aivohäiriön johdosta en lopulta pyytänyt kundilta apua. Luulen että sisäinen amatsonini valtasi taas mieleni ja turhautumiseni sukuni miespuolisiin edustajiin herätti itsenäisen naisen minussa.
--------------------

Kouluun palasin sairastelun jälkeen ja pakko sanoa, että oli fantastista! Vaikkakin Kela kuumottaa tukia takaisin aloitusvuodeltani, Kartsa (yksi opettajistamme) lähtee nyt sitten uber kuumottamaan anatomian termistöstä ja kellari kuumotti tyhjennystään perjantaina. KKK. Ha haa... Mutta näkee, että opiskelee alaa joka on omiaan. Ei masentanut eikä masenna nytkään vaikka jäljessä ollaan!

Nyt kun laatikot on purettu voisi jälleen hieman päntätä..

-------

Viikonloppuhan meni varsin rauhallisesti. lauantaina toki oli pakko jotain keksiä ja meninkin sitten yö leffaan vilkaisemaan Los ojos de Julian ja vietin säikkynä loppu illan. Oli mahtavaa muuten vilkuilla ihmisten silmiä ja puhua piilareista sen leffan jälkeen... Jsus. Kuitenkin sain yllättävän hyvin unta. Joskin pesismaila virui sängyn vieressä.

Rakas ex-kihlattuni soitti la-su välisenä yönä. Valitettavasti en kerennyt vastaamaan uneltani.

Aamulla hän vain laittoi hyvin lyhyt sanaisen tekstarin, jossa pahoitteli häiriötä ja pyysi vuosittaiselle kahville joku pv.

Mielenkiinto heräsi, että mitä kundilla oli mielessä yöllä. Varsinkin kun epäilen erinnäisiä yhdöksiä erinnäisiin ihmisiin ja voin hyvin kuvitella alkoholin ja testosteronilla kyllästetyn porukan mahtavan ideoinnin tulokset.

No mutta kaikki aikanaan.

-------------

Vietän liikunnallisia hautajaisia ja häitä. joudun irtisanomaan sopimuksen ah niin rakkaaseen saliini, missä ihmiset,salit,suihkut, infrapunasauna ja painot omaavat sydämmessäni paikan. Liian pitkä välimatka.

Astun uuteen kehään isompaan vihreällä sävytettyyn saliin, jossa on sekä miehiä, että naisia.

Siis apua. Au natural hikisenä ja rikkinäisissä verkkareissa nuorten urosten keskellä?!

No mutta kuka mies on minun arvoiseni jos ei koe minua viehättävänä vaikka paskatunkiossa kieriskelyn jälkeen? HA! Sitä paitsi: Urheluahan se on ja liikunnalliset ihmiset ovat hauskoja. Lisäksi voin arvioida laajemmalla skaalalla muiden suoritusta ja mahdollisia dysfunktioita....

Ehdin kaksimielisyydessäni innostua lenkkeilystä ja samanaikaisesta bongailusta. Musiikkikin on kovemmalla, sekä TV ruudut juoksumattojen edessä. Saatan jopa tykätä tulevasta keväästä.

--------

Nyt normaaliaikatauluun takaisin ja keskittymään kouluun.

Koska olen ollut varsin kiltti tyttö useamman viikonlopun voisin palkita itseni viikonloppuna sivistyneellä illanvietolla ja viinipullolla, sekä taas sitten sunnuntai krapulalla?....

Harkitsen asiaa.

3 kommenttia

licence27

17.2.2011 19:51

Ehdin jo epäillä että muuttaminen on tyrehdyttänyt runosuonesi täysin. Onneksi niin ei tapahtunut, mut kyl oli varmaan hikiset 5 tuntia. Jos nyt siliti kaikki säilyi suunnilleen ehjinä ja pesismaila vieressä saa hyvin nukuttua niin onnistunut siirto.

Mitä sit tulee tuohon kuntosalijuttuun niin ei kokemusta siitä, mut omissa harrastuksissa on ollut sekatreenejä ja kyl kun näkee naisia vauhdikkaassa liikkeessä niin ei se niiden viehätysvoimaa vie. Varsinkin yksi suunnistaja "tyttö" jaksoi hämmästyttää juoksunopeudellaan ja peräänantamattomuudellaan.

Eikös sille viinipullolle voisi laittaa vaihtoehdoksi ihan normaalit treffit, ehkä sen lasillisen tai kaksi viiniä ja ruokaa? Vai oliko se viinipullo tarkoitettu kahdelle?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CherryLipss

20.2.2011 22:20

Kiireitä, kiireitä ja ah ja voih näitä kiireitä!

Normi treffit menee aina. Mutta se tietää jälleen kaikkensa peliin laittamista. Ideana on chillata hyvässä seurassa, juoda viiniä ja olla oma itsensä.Arjesta irti otto?

Treffeillä pitää aina tutustua ja muuta diipa daapaata ettei ehdi varautuneisuudessaan pudottamaan puolustusta ja oikein relaamaan. Relaaminen oli hakunani ja sen toki tavoitin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus