Viikonlopusta 2

  • CherryLipss

Tuli muuten huomattua, että taidan olla jollakin tavalla huomiota herättävä ihminen.

(Nyt alkaa tämä minä keskeinen episodi)

Jos lähdetään asettamaan Onnelan naisia paremmuusjäjestykseen, niin en tainnut olla ruokaketjun alimmaisena.

Kyllä treenattu nainen kelpaa, vaikka en olekkaan niin massaihmisiä, pukeudu hyvin niukkoihin vaatteisiin, vaan rock rock... Jeah! HOT HOT! *Nuolaisee sormenpäätään ja painaa sen kaulallensa päästäen sihahtavan äänen ja nauraa räkäisesti vielä päälle*

Olenkin aina sanonut: Aiheutan riippuvaisuutta!!! Meitsi on oopiumin johdannainen... Wanna piece of me?

*oma kehu LÖYHKÄÄÄ*

Nyt kun olen havahtunut tähän luontaiseen karismaani, voisin valjastaa sen käyttööni ilman kusipäisyyttä, mutta hetkinen... Mähän olen jo aivan törkeän vittumaisen kusipää!!!

Tilanne joka nosti hymyn kasvoille oli räjähtänyt olotila, bussissa, nuokahteleminen, sillä yöllä ei nukuttu vaan tanssittiin ja puhuttiin. Kun aika herkku kundi istahti alas ja lähti niin hymyilin ikkunanläpi moikkasin, sekä iskin silmää ja sain vastakaikua. ;D

Mutta asiasta kukkaruukkuun.

Mikä itseään suuresti vituttaa on se pinnallisuus, joka paistaa nyky yhteiskunnasta läpi. Lesottelevat miehet. huorahtavat pikku tytöt.
Media on sotkenut pahasti ihmisten päät, jolloin tavoitteet ovat kieroutunutta paskaa. Ole kaunis, rikas ja menesty. Katso vain omaan napaasi, sillä kun sulla on paha olla, tulee muun maailman olla polvillaan!

Olen kyllästynyt sellaiseen menoon täysin.

Olen tehnyt valan itseni kanssa ja päätän jättää idiootti lesottelevat miehet taakseni, joissa ei ole munaa tarpeeksi kantaa itseään ja selvitä ongelmistaan, sillä rakkaani, minun on paljastettava, että olen itse ryöminyt kaiken paskan läpi ja seison edelleen omilla jaloillani.

Oletko vahva vaiko vain wannabe, selviää suurimmissa vastoinkäymisissä. heikot sortuu elon tiellä... *lauleskelee ja hymisee*

Paljastan lisää ajatuksiani myöhemmin...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:56

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus