Welcome to HELLsinki... this is the church of DOOM

  • CherryLipss

Ensimmäinen päivä ranskalaisten vieraiden kanssa ja mahtava fiilis.

Olo jälleen innostunut. Toimiminen kansainvälisissä ympyröissä on vaan se mun juttu ja nyt kun ei ole varaa matkustella: Emännöidään muille! Suomesta aivan uusi näkökulma itsellensäkkin ja jatkuvati haastaa itsensä miettimään eksoottisia paikkoja näytettäväksi ja meille tavallisia asioita esiteltäväksi muille eksoottisena.

Sain uskoteltua puolen päivän ajan opiskelijoille, että Suomen kaduilla tallustelee jääkarhuja iltaisin. on syytä siis olla varuillansa.

Kävimme Suomenlinnassa, shoppailemassa ja syömässä Virgin oilissa.

Parasta kaikessa oli kotimatka jossa ranskalaiset huutelivat juuri oppimiaansa suomalaisia "kauniita" sanoja kadulla ja fiilistely saunassa. Toki pullo sidukkaa kuului asiaan kuten kylmäsuihku välissä.

BTW: Törmäsin nyt yhteen lenkkisaunan käyttäjä tyttöön joka sattui samaan aikaan saunomaan. Varmasti yllytän hänet kanssani ulos lumeen pyörimään jonkun saunareissun jälkeen. Mahtava tapaus.

Kirjoitan siis pieneen mustaan kirjaani: Mutto tänne= HYVÄ PÄÄTÖS!!!

Huomenna luvassa luistelua ja mahdollisesti shoppailua. Kaavailimme ranskalaisille myös avantouintia, mutta katsotaan miten käy.

On se muuten jännä kuinka paljon innostuneita vapaaehtoisia oli syksyllä suunnittelu vaiheessa vkansainvälisen viikon osalta ranskalaisten suhteen ja kuinka jälleen yksi kerrallaan muutama henkilö poistui takavasemmalle ja lopulta aikatauluista ja viihdyttämisestä vastaaviksi nousimme Minä ja kaksi kolleegaani. Voi Jesus.

Niin perinteistä: Kun itse ei hyödy mtn niin miksi olla mukana?

4 kommenttia

licence27

28.2.2011 23:19

Voisit myös tutustuttaa ranskalaiset kotimaisiin lumitöihin ja lumityöläisiin jos tunnet.

Avantoon- no ehkä joku tykkää siitäkin tai uimahallin kylmäaltaasta, mutta lumi- Vesihän on lämmintä kun sitä vertaa pakkaslumeen tai pakkasilmaan silloin kun myös tuulee. Ei kai niitä ole tarkoitus vilustuttaa että saa sen jälkeen juottaa yskänlääkkeellä ihan estottomiksi.

Tällä suunnalla vaihtarit oli omatoimisia- oli tosin suht lämmin päivä kun niitä olmestyi 2 kpl nättejä tyttöjä keskelle ei mitään polkupyörineen vain kartta seuranaan.

Tuo on hyvä kysymys- jos auttamisesta tulee hyvä mieli ja uusia kavereita niin kyl se kannattaa. Eikö edes poikia kiinnostanut eksoottiset tytöt? Muutto- Mutto

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CherryLipss

1.3.2011 06:27

Pilkunviilaaja!

Osteopaatit on sen verran kummallista porukkaa, että lipido ei johdakkaan enään aivoja (yleensä...) jne.

Eehei... ei apua ei mtn.
Oma etu, paras etu?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

licence27

1.3.2011 19:56

Onko ne tytöt nättejä? Puutarhaoppilaitoksen tytöt oli tosi nättejä, varsinkin se ranskatar. En minä ehdi kaikkia omiakaan pilkkuja viilaamaan kuten esimerkiksi sana "olmestyi" = ilmestyi. Mut muuttoa tarkoitit ja selvisit ilmeisesti yhdellä pakureissulla. Eilen kun join kaverin luona kaakaota kertoi että alakerran naapuri on tehnyt muuttoa jo toista viikkoa milloin isolla, milloin pienellä pakulla ja ilmeisesti ilaman apua.

Jääkarhuja... Niin no jos on oikein hyvin syönyt samojedi tai lumilingon / valkoisen maaliruiskun alle jäänyt kotimainen karhu niin voisihan sitä itsekin erehtyä. Ei siitä kauan ole kun yksi karhu meni sujuvasti läpi HML keskustasta että jos tällä suunnalla poikkesitte niin kai se karhukin olisi voinut vastaan tulla- ei tosin kesken talviunien.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus