tilitän

  • jeera

Uh, pitäis kirjottaa essee ja mä vaan notkun koneella ihan muissa kuvioissa. Mullon ollu kaks täyttä päivää aikaa raapustaa jotain kasaan, ja tässä sitä taas ollaan, palautuspäivää edeltävänä iltana puolivalmiin tuotelman kanssa. Nukuttaa, mut ei voi mennä nukkumaan kun pitää saada essee valmiiksi, muttei voi kirjottaa sitä valmiiksi, kun nukuttaa..

Kun pitää siivota, ei siivous maita, mutta jos pitää kirjoittaa joku raportti niin siivous onkin sillä hetkellä ihan supermielekästä hommaa. Jos pitää viedä kissoja ulos niin ei tasan nappaa mennä seisomaan pusikkoon selvittelemään flexiä irti aluskasvillisuudesta, mutta kummasti se muuntuu innostavaksi puhaksi jos pitäisi olla ruuanlaittopuuhissa tai porata peilille seinään kiinnike. Ja se peili pitää saada ripustettua seinälle iskuporan avustuksella vaikka keskellä yötä, jos vaihtoehtona on tenttikirjan tankkaaminen..

Pitää vissiin kehittää joku systeemi, ottaa ja järjestää kaikki tekemistä odottavat pikkasen ikävähköt hommat, muka aikastaa niiden deadlinea parilla päivällä ja jaksottaa ne niin, että yksi tulee valmiiksi silloin kun kolmatta piti olla viimeistään lopettelemassa ja niin pois päin, vähän kun dominopalikat ne hoitaa toinen toisensa pois päiväjärjestyksesta. Heh, mihin kaikkeen ihmismieli keksiikään ryhtyä välttääkseen yhden hemmetin kirjotustehtävän, kauheat itsensä huijaukset kehissä ja täydestä menee.. :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus