Eläin ja muutto

  • jeera

Kissa tuntuu olevan jonniin verran sekaisin muutosta, tai sitten keväästä, tai molemmista. Tai sitten sillä on näkemyseroja siitä, missä ja kenen kanssa se tahtoo asustaa. Ensin se kaivoi kämppiksen kultaköynnökseltä mullat alta ja kusasta sujautti rehuparan päälle, ja nyt sen saa säännönmukaisesti hakea ulkoilureissulta sisään D-rapun parvekkeelta. Ihan hyvä mutta osoitteenmuutosta ei tehty sinne enkä muutenkaan tiedä, miten asukas suhtautuu parvekkeelllaan raivoisasti naukuvaan kissaan kello viisi aamulla.

Voi olla että eläinparka protestoi myös liikkuviksi muuttuneita huonekaluja. Edellisessä asumuksessa mööpelit tuppasivat pysymään aloillaan vuoden yhtä soittoa, mutta nykyisessä ne vaihtavat paikkaa milloin minkäkin maalausprojektin tieltä, ja lattiat on peitelty suojamuoveilla pehmeiden mattojen sijaan. Omistajakin on samaan syssyyn seonnut, se raivoaa milloin minkäkin roinan kateissa olosta ja purkaa turhautumistaan siirtelemällä banaanilaatikkoja uudelleen ja uudelleen eri kokoonpanoihin ja ryhmittymiin etsiessään omaisuuttaan. Kummaa käytöstä tyypiltä, jonka lempipeli on tetris! Luulisi että on mukavaa sulloa kuuden neliön edestä muuttosälää viiden neliön vaatehuoneeseen tai että mokoma bodaaminen taltuttaisi pahimman terän muuttostressiltä.

Toivotaan että kissa tuosta tokenee ja minäkin saan uuden asuntoni muistuttamaan kotia nykyisen pienvarasto-remonttikohteen sijaan. Sitten onkin enää muutama pikkujuttu listalla: Työ ja elämä uudessa kaupungissa ja muuta mukavaa, kuten pankkitilin saldo takaisin plussalle. Muttä täytynee näin aluksi tyytyä tallessa olevaan kissaan, se kun huusi tänäkin aamuna vuorenvarmasti väärällä ovella ja on nyt tuotu nukkumaan sängylle, joka on taas eri paikassa kuin eilen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:58

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus