Himottaa

  • jeera

metukkaa! Tää on aivan järjetöntä, ostin puolen kilon meetwurstipötkön ja vetelin sen naamariin paljaaltaan kahdessa päivässä. Ja jos kämppiksn hyllyllä kylskåpetissa on vurstia niin eipä ole enää kun tulee kotiin. Mikäköhän puutos ihmisellä on kun se ei voi vastustaa suolaa, rasvaa ja mausteista maggaraa. Jollei tää pian lannistu niin mä saan heittää turnauskuntoon pääsemiselle hyvästit, kertyy varmaan melkonen vararengas vyötärölle tätä menoa.

Ens viikonloppuna onkin jo Vierumäellä naisten leiri, etukäteen jo jänskättää että miten nilkka kestää ja oonko mä siellä enempi tiellä kun hyödyksi.. Sinne pitäs tulla paljon muitakin rugbynpelaajan alkuja, etten yksin oo tolloilemassa. Saattaa tulla melko rankka reissu, kaks päivää aamusta iltaan vääntöä tällasen kivan pikku vuodelepojakson jälkeen.. Ainoa kunto mitä on tullu tässä treenailtua, on ryyppykunto. No kai kesällä saakin vähän eksyä pussikaljailemaan.

Ihanaa kun on tänä vuona päässy heti kesän alusta fiilikseen kiinni. Aika monta kertaa on käyny niin, että juhannuksena vielä on ihan kevättunnelmissa ja sitten tulee shokkiherätys kun syksy painaa jo päälle, ja kaikki kiva mistä on koko talven haaveillu jääkin ajanpuutteen takia tekemättä. Mulla on suunnitelma tälle vuodelle, etten kävis yksilläkään festareilla. Kerran kokeilisin niinkin päin, saas nähdä kuin onnistuu.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:58

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus