Haikailua

  • jeera

Aivan hillitön koirakuume päällä. Kaverilla on sellainen tassuttelija, jonka kanssa touhuamisen olisi pitänyt vähän lannistaa intoa hankkia oma hännänheiluttaja mutta toisin kävi. Päädyn aina baari-illan päätteeksi yökylään tähän koirapaikkaan, joka sijaitsee paljon siedettävämmän etäisyyden päässä kylän juottoloista, joten luulisi krapulan täyden voiman nujertavan intoni haukkuihin mutta reipas tunnin aamulenkki hihnan päässä tuntuukin päinvastoin lannistavan krapulan. Haikein mielin sipsutan kotio kissan tykö..

Järjellä ajateltuna tiedän, ettei kerrostaloasunto ole kovin hyvä paikka koiralle, eikä mun epävakaassa tilanteessa, kun ei ole tietoa töistä ja opiskeluista, kannata ottaa niin vaativaa lemmikkiä. Ja silti halu on valtava. Itse asiassa haluaisin koko elämäntavan muutosta, pieni mummonmökki jostain landelta ja muutama elikko kaveriksi olis niin mun juttu. Olis niin ihanaa juoda aamukahvia kesäisin omalla pihalla ja talviaamuisin herätä puoli viideltä puskemaan lumikolaa jotta olisi jotain toiveita ehtiä ajoissa töihin.

Tahdon Esmeralda Weatherwaxiksi Esmeralda Weatherwaxin paikalle.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:58

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus