Kunnialla kolmekymppinen

  • jeera

Oli kyllä vuosisadan makoisimmat bileet, ei olis voinu mennä yhtään paremmin! Tai no jos tietyt henkilöt ois viitsineet ilmaantua paikalle tai perua ainakin vähän aiemmin kun juhlapäivänä niin ehkä sitten, mutta ne on pieniä eikä niitä lasketa tässä pelin tuoksinnassa. Pidettiin siis kavereiden kanssa yhteissynttärit kolmenkympin rajapyykin merkiksi ja voi jesse oli hauskaa! Kaikki vieraat tuli loistavasti juttuun keskenään ja löysi itselleen tekemistä, ketään ei tarvinnu paimentaa ja kaikki viihde otettiin riemumielin vastaan eikä perinteisellä emmä kehtaa -meiningillä.

Tosin juhlapaikalle yöpymään jääneitä vieraita saattoi hieman vituttaa kahden päivänsankarin äänekäs juhlinta aina aamukahdeksaan asti, mutta tämä kategorioidaan taas otsakkeen mitäs pienistä alle. Ja käytiinhän me lopulta nukkumaan ja uinuttiinkin hyvät puolitoista tuntia ennen kun alettiin taas heilumaan, plus siivottiin paikka mallikelpoiseen kuntoon ihan itse. Saavutus sinänsä, mutta tulipahan tehtyä. Nyt ei tiedä oisko ihan poikki-kuollut-katki rankasta rutistuksesta vai intoa ja riemumieltä täynnä vuoden parhaista bileistä, että loistavasti alkaa tämä neljäs vuosikymmen elämästä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus